Kava dekor Učinite sami: stil i kreativnost

Anonim

Sadržaj: [Hide]

  • Sorte dekor - kako ukrasiti stolić za kavu
    • Slikanje, slikanje, staklo
    • Zanimljive ideje - Autobahn, brod, sat
    • Aplikacija, mozaik, rezbarenje
    • Izvorne ideje: stol za kovčeg i gitara stol
    • Tkanina i cvijeće u uređenju namještaja

Stolić za kavu je jednostavan i praktičan komad namještaja. Može se smjestiti u gotovo svakoj sobi za zatvorenu sobu: u spavaćoj sobi, u dnevnom boravku, u kuhinji, na verandi ili u sjenicu, u reprezentativnom direktoru ili u uredu.

Ako je vaš stol za kavu izgubio svoj izgled, onda se ne vrijedi požuriti da ga baci, dovoljno je ažurirati s ukrasom.

Razlikovni znak stola za kavu je mali countertop i, često, smanjen (u usporedbi s stolom za blagovanje) visine nogu. Ažurirajte otrcani stol, ukrasite je vlastitim obrascima ili uzorka, da se izrazite u dekorativnoj kreativnosti u popravku stare stolića za kavu. I možete stvoriti jedinstvenu temu unutarnje unutarnje interijere od nule.

Napravite dekor za kavu vlastitim rukama - vrlo pristupačnom i zabavnom kreativnošću.

Koji elementi mogu biti ukrašeni površinom namještaja? Koji stil mogu napraviti izgled stola?

Sorte dekor - kako ukrasiti stolić za kavu

Kava dekor Učinite sami: stil i kreativnost

Za slikarstvo možete koristiti i umjetni akril i fasadne otporne na vlagu.

Uređenje površine stola i noge se mogu izvoditi u različitim stilom i izvođenju opreme: slikanje, primjena, mozaik, vitražni stakleni prozor.

Pojedinačni kreativni pristup sadašnjem čarobnjaku stvorit će jedinstvenu vrstu tradicionalnog stola.

Slikarstvo će odgovarati unutarnjem stanju izvođača. Nakon što ste naslikali stol, morate pokušati primijeniti obrasce u dobrom raspoloženju. Tada će obični komad namještaja postati domaći prvak.

Natrag u kategoriju

Slikanje, slikanje, staklo

Dekor stola za kavu po vrsti slike može ući u slikovitu sliku koja prikazuje morskih ili cvijet još uvijek život. Izvučena priča može sadržavati scenu iz života ili slike, simbolizirajući zanimanje, razinu postignuća i hobija domaćina.

Kava dekor Učinite sami: stil i kreativnost

Za proizvodnju takvog stola možete koristiti školjke, bambus i druge morske motive.

Ovaj dokaz ljubavi prema putovanju bit će stolić za kavu, olakšavajući planine. Kako bi se koristila tablica zadatka, stilska slika planinskog reljefa nalazi se ispod gornjeg prozirnog stakla.

Staklena ploča predstavlja veliki opseg za kreativnu fantaziju. Može se izvesti kao vitraž. Boja na vitražnom staklu je istovremeno prozirna i duboka.

Pod prozirno staklo countertop možete staviti temelj u obliku ukrasne tvrđave. Dekoriranje stola za kavu pomoću proteza, suspendirani most i turrete u obliku nogu imat će s većinom odraslih muškaraca.

Možete kombinirati stolić za kavu s akvarijem. Kontemplacija riba kretanja ima blagotvoran učinak na psihu: smiruje i stanja.

Možda je jedan od najučinkovitijih i neočekivanih model napravljen u obliku broda. Umjesto čak i countertops - unutarnja šupljina broda. Pokrivanje od iznad stakla, pokazat će se u obliku gamiranja života morskog gusara.

Natrag u kategoriju

Zanimljive ideje - Autobahn, brod, sat

Kava dekor Učinite sami: stil i kreativnost

Prije početka rada tablica se mora donijeti iz prašine, a zatim odmasati i primijeniti temeljni premaz.

Slična dječja ideja bit će tablica s Gametopom "AutoBan". Možete staviti knjigu ili staviti voćnu vazu, kao i s entuzijazmom da izazovemo dječje automobile uz povišenu pjesmu.

Zapamtite more tijekom cijele godine, smatrate da je to vaša domovina i san o putovanju pod jedrom će omogućiti stol s upravljačem položenim pod prozirno staklo.

Na isti način možete obaviti stol - sunčani sat, označavajući prozirnu površinu budućnosti vremenskog računa.

Natrag u kategoriju

Aplikacija, mozaik, rezbarenje

Kava dekor Učinite sami: stil i kreativnost

Prije fugiranja šavova između komada mozaika potrebno je pokriti dio tablice gdje nema pločica.

Tanki obojeni uzorak može se zalijepiti na površini tablice. Mane se skrivene pod applicam od suhog lišća, lišće se zalijepe u umjetničkom poremećaju, stvarajući učinak pale točke jesenskog lista. Jačanje vrste vlage dopustiti lakiranje površine suhih primjena.

Možete zalijepiti slike, čak i dostupne fotografije. Takav album namještaja može reći o djetinjstvu vlasnika ili putovanja. Za vanjsku zaštitu od vlaženja ili kontaminacije, akumulirana pulta je zatvorena sa staklom ili prozirnim samoljepljivim papirom.

Mozaik dekor s vlastitim rukama izvodi se na prethodno zamišljen plan. To je složenija opcija dostupna umjetničkoj pacijentovoj prirodi, ali rezultat će biti poseban i nenadmašan.

Poseban ukras stola za kavu bit će nit. Ovisno o rokovima za dekor, takav tablica može postati pitanje luksuznog ili muzejskog rijetkosti iz željene tehničke složenosti. Oblik niti se može okrenuti. Dakle, predmet unutarnje situacije doprinosi poboljšanju duha i ljudskog tijela. Najlakša opcija proizvodnje obložene tablice je držati se na nogama stola za kavu vlastitim rukama s vrpcem Uskrsne slike.

Natrag u kategoriju

Izvorne ideje: stol za kovčeg i gitara stol

Za ukrašavanje stola namještaja vlastitim rukama u specijalnosti se primjenjuju izvorne ideje. Na primjer, koristite kovčeg, s priključenim nogama i pokrivajući površinu s decoupage. Stolić za kavu s tajnom (otvaranje poklopca) je spreman.

Još jedan neobičan desktop dizajn stola bit će kontura gitare - pravi dar za melomananu na bilo koji odmor.

Jednostavna varijanta dekor stola za kavu bit će reprodukcija za šah ili dame. Može se prikazati olovkom, napraviti gori i provjeriti prethodnu površinu. Navijači univerzalnog računala će voljeti ideju ukrasiti stolić za kavu briljantnim DVD-om. Namještaj obožavatelji od prirodnog drva mogu prikupiti neobičan stol za kavu u obliku dekorativne lanene (skladišni prostor za ogrjev u selu) ili od tračnica izabranih jedni drugima u određenom redoslijedu.

Natrag u kategoriju

Tkanina i cvijeće u uređenju namještaja

Nezadovoljna udobnost bit će mala udubljenja u gornjem stolu, koristi se za krutu formulaciju lonca cvijeća na njegovoj površini.

Tablica za dnevnu sobu može biti potpuno prekriven tkaninom, nakon što je primio komad namještaja.

Dakle, postoji veliki broj načina za ukrašavanje stolova za kavu. Dekor stola za kavu najčešće se izvodi na površini stola, ponekad na nogama za podršku. Dajemo primjer niza radnji prilikom uređenja površine namještaja.

  • Čišćenje. Smatra se da stare prevlake ukrašava i vraćaju stajalište, drvena površina ispod slike se smiješi i impregnira tuga;
  • Izvršenje dekorta. Ispravljene dekoracije se izvode izravno na stol i na odvojenim suspendiranim dijelovima. Za mozaik paneli su razvedeni posebni ljepilo. Može biti cementna smjesa ili gusta ljepila za pločice. Planine se izvode u tehnici papier Masha ili umjetničkog štukature;
  • Zaštita umjetničke površine. Rastitaciju, ostakljenje.

Ljubav prema kreativnosti gura ljude na originalni raspored života. DIY namještaj ukrašen vlastitim rukama stvara jedinstven stil unutarnje unutarnje sobe.

Članak o temi: toniranje naočala na lođojž i balkon

Čitaj više