Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Anonim

Ulazna vrata su upravo element prostorije, koji je prije svega upečatljiv i što vaše goste nužno obratiti pozornost na. Zato je ukras metalnih vrata da im daju više estetski izgled je vrlo važan aspekt u stvaranju zajedničkog stila stana ili kod kuće. Napomim da su vrata okrenuta ne manje važna od njegovih tehničkih karakteristika.

Odabir završnog materijala

Relativno je nedavno ukrašavanje ulaznih metala vrata nije bila tako rasprostranjena, ali nije bilo govora o posebno elegantnim i elegantnim rješenjima. Često pokriva caklu, ali nakon nekog vremena, s promjenom glavnih tehnologija proizvodnje, počeli su se pojaviti novi pristupi ukras.

U ovom trenutku, raspon materijala koji se mogu koristiti za to je previše opsežno, tako da će obični korisnik biti vrlo teško shvatiti cijeli predstavljeni razdjelnik za odabir najprikladnije opcije. Odabir materijala u potpunosti ovisi o vrsti dizajnerskog rješenja koje ste odabrali, a koje bi trebalo biti u konačnici.

Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Ako je odlučeno dizajn ulaznih vrata odjednom s nekoliko materijala, onda moraju biti obvezni biti kombinirani jedni s drugima, stvarajući jednu sliku.

Kao što sam rekao, postoji mnogo materijala koji se mogu koristiti za završetak ulaznih vrata. Možda je najrašireniji laminat, zbog niske cijene, slično prirodnom drvu i snazi. Drugo rješenje je upotreba umjetne kože. Možda je ovaj ukras metalnih vrata najviše zastarjeli, kao što je korišten u vrijeme Sovjetskog Saveza.

Članak o toj temi: način raste sadnice kuće

Ali ako je u sovjetskim vremenima korišten loš kvalitetan materijal, tada se koristi umjetna koža, prema karakteristikama, to nije niže za originalno. Ako se odlučite za odvajanje metalnog kampa, onda budite na veliki broj predloženih opcija dizajna, jer je ovaj materijal omogućuje stvaranje stvarno zanimljivih dizajn rješenja.

Ne tako davno postoje vrata, čiji je pločnjak pokriven posebnim praškastom bojom, koja je smjesa polimera i metalni prah. Unatoč svojoj "mladosti", takav cilj je već popularan, zbog otpora vanjskim utjecajima. Još jedna prilično stara tehnika za zaštitu je blijedi s klapnom. Pluse Ova metoda je dosta - zvučna izolacija, snaga i ugodan izgled, ali je sasvim komplicirano da se brine za takav premaz i traje puno vremena.

Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Još jedan novi, ali već popularni materijal za takav cilj - MDF. Mnogi moderni proizvođači vrata strukture radije proizvode metalna vrata s MDF dekoracijom. Činjenica je da je ovaj materijal kombinira mnoge pozitivne kvalitete - raspoložive troškove, odsutnost kemikalija u sastavu, sukladnosti u obradi i još mnogo toga. Jedini minus-metalni vrata s MDF-om koji završava nakon oštećenja ne može se obnoviti, morate dovršiti završnu zamjenu.

Ugradnja okretanja

Kao što sam rekao gore, postoje mnoge mogućnosti za okretanje neugledne metalne kutije u izvornom dizajnu vrata. Materijali za to se mogu koristiti potpuno raznoliki. Gore opisani su pozitivni i negativni aspekti njihove uporabe, ali ne zaboravite da postoje određene razlike u instalacijskim tehnologijama, što je također vrlo važno.

Laminat

Ovaj materijal je izvrstan za one koji žele uspostaviti što je moguće niže i brzo, jer da položite laminat na metalnu kutiju dizajna vrata mogu biti obje ruke. Metoda instalacije je vrlo jednostavna, jer se temelji na načinu povezivanja ključnog tipa koji već postoji u laminatu.

Članak o toj temi: Domaći mjerač vlage za kompresor

Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Plahte su međusobno povezane s ovom "bravom", a pričvršćivači konstrukcije izravno na vrata se izvode pomoću ljepljivog otopine ili vijaka za samostakanje. Ako želite da laminat ne samo zadržati unutarnji mir kuće, ali i izvana je ostao atraktivan, odaberite skuplji izbor materijala prekrivenih zaštitnim filmom. To će spasiti vrata od negativnog utjecaja vlage, a također štiti od ogrebotina i plitkog oštećenja.

Oblaganje

Završavanje s oblogom omogućuje odabir različitih dizajnerskih rješenja točno dizajn koji savršeno leti u vaš interijer. Dovoljno je samo organizirati različite kutove regala ili koristiti dekorativne trake, a vrata će se pretvoriti u stvarno djelo umjetnosti. Ako kažemo ne samo o izvan pitanja, već i razmotriti njegov unutarnji sukob, što je da se drvo metalnih noktiju ne može prikovati, pojavljuje se jedna metoda, s kojom se ta vrsta suočavanja može provesti. Potrebno je napraviti iz finog letvice okvira, koji će biti pričvršćen na metalni spremnik pomoću metalnih vijaka. Dekorativni elementi u obliku grebena već se prolijevaju. Osim toga, praznina između vrata i okvira može biti ispunjena izolacijom.

Prskanje praha

Vrata prekrivena prahom se smatra antivandal, jer nakon dekoracije ne daje nikakvu štetu i ogrebotine. Takav premaz se rijetko koristi za ulaz vrata u stan, najčešće se može vidjeti na pristup i tamburinima. Proces primjene takve premaz je vrlo zanimljiv.

Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Vrata na početku prekrivena je metalnim i polimerom prahom, nakon čega se zagrijava s vrlo visokim temperaturama u posebnoj komori. U procesu zagrijavanja, prah se rastopi i oblikuje kruti zaštitni premaz.

Drvo

Mogućnosti pripreme za metalna vrata to učiniti sami

Dekoracija metalnih vrata pomoću drva smatra se najuglednijom opcijom, jer odmah daje stambeni prestižni i elegantan izgled. Ova završna obrada je napravljena zbog naljepnica na metalnom dijelu vrata drvenih panela pripremljenih unaprijed. Želim napomenuti da je to možda najskuplja metoda, što izravno ovisi o odabranom stablu stabla i prisutnosti na površini niti ili drugim opcijama ukrasa.

Članak o toj temi: stropni poklopac s vlastitim rukama od do z

Video "presvlake vrata to učiniti sami"

Zapis pokazuje kako možete napraviti presvlake s vlastitim rukama kod kuće.

Čitaj više