Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Anonim

Prvi pozadini koji su se pojavili tijekom SSSR-a bili su papir. Tanki i debeli. Oni izgledaju dobro do 5 godina, a onda je vrlo poželjno zamijeniti ih novim. Pojavile su se nove vrste pozadina. Vrlo izdržljiv i lijep phlizelin ili vinil. Kupnja potražite u oznaku i zatražite certifikat. Opisat će se tehnička obilježja materijala. Roll ima široku veličinu. To je prikladno pokriti zidove.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Sigkografska pozadina s karakterom

O materijalu

Kada kupujete, svakako pitajte prodavatelja potvrdu o sukladnosti. Osim toga, na pozadini uvijek vidite rok trajanja.

Fliselinski platno se prodaju u valjcima. Oni su prikladni za zidove bilo koje stambene sobe. Phizelinična pozadina sa se 2 slojeva sastoje. 1. Flizelin-based i drugi premaz polimera. Ovaj sloj štiti materijal od mehaničkog oštećenja. Zahvaljujući njemu, manje su prljavi. Na takvim pozadinama, zagađenje se može oprati. Oni "dišu", ne štetni za ljude i ne apsorbiraju dodatne mirise.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Koristite u unutrašnjosti jednostavne palete boja

Osnova za proizvodnju Phlizelina uzima celulozu. U gotovom materijalu svojih 70% u obliku vlakana. Ime primljeno od jednog branda, što zvuči kao "Vliseline". Jednostavno rečeno, Flizelin je netkani materijal.

Značajka

Prije toga, svi su koristili papirnate platnene, a sada postoji izbor i ljudi su zainteresirani za ono što predstavljaju tapete Fliesline, koje karakteristike imaju, sastav? Osnove njih nisu standardni papir, ali fliseline.

Proizvođači su mislili da će se fleslinskim pozadinama na bazi mržica oslikati različitim bojama, a kasnije i sorti s vinilnim pjenastom premazom ili papirom, koji se koristi jednostavno lijepljenje na zidove, ne pokrivaju sloj vode-emulzije ili akrilne boje. Osim toga, pročitajte potvrdu o sukladnosti.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Koristiti u unutrašnjosti tirkiznog

Kao što smo spomenuli 70% celuloze i 30% različitih kemijskih aditiva (tako da proglašavamo proizvođače ovog materijala). Izgleda kao obični papir ili lagano žućkasto. Ne postaje vrlo elastična, može se oprati. Osim toga, oni su prekriveni zidinama, od Phlizelina proizvode odjeću, neki namještaj, koristi se rasprostranjen u tisku. Pozadina je prikladna za plaću veličine role.

Članak na temu: Visina kreveta s podnim madracima: Standard za spavanje

Pozadine na kojima se ne koristi crtež za bojenje. Pojavili su se na tržištu ne tako davno i imaju sve potrebne dozvole. Veličina valjka je široka, preostale oznake gledaju na naljepnicu.

Kada se baza Flizelina kombinira s papirom, takve premaze izgledaju sjajno. Kako bi se te pruge napravile zid, ljepilo za teške pozadine i bolja uvezena proizvodnja najprije se primjenjuje na zid, a na vrhu se nalaze poravnati, ovi zidovi. Drugi ih čine zajedno s pjenavim prekrasnim i izdržljivim vinilom. Slike se dobivaju valovitim. Materijali proizvode vrlo ugodan dojam i što je važno, imaju potvrdu o sukladnosti.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Provence Unutrašnjost spavaće sobe

Dostojanstvo

Oni koji su pokušali potvrditi da su ti materijali jednostavno spašavaju zidove zajedno, pa čak i jedan ako je potrebno malo. Oni imaju izvrsne karakteristike (fizikalni, kemijski, sastav i svojstva). Kao što je već spomenuto, visokokvalitetno ljepilo odmah se primjenjuje na zid. Nanesite pozadinu i rastavite ih na prethodnu priključnicu. Rolls su široki i udobni. Zahvaljujući pjenastoj površini na zidovima i stropu, skrivaju male nedostatke. Nisu vidljive rupe ili nepravilnosti površine. Soba u kojoj visokokvalitetna pozadina uvijek izgleda prekrasna.

U takvom pozadinu, prikladna veličina. Zahvaljujući teksturnoj površini kada slikate takav materijal u lagane tonove, vizualno proširuju prostorije. Ako je vaša soba velika, i želite ga učiniti ugodnim, a zatim uzimati nijanse bliže mraku i izvana izgledat će manje. Sjednite zimi u hodniku u kaminu s tamnocrvenim ili tamno-zelenim prugastim zidovima. Zablaži vatru, preljev s različitim nijansama božićnih igračaka, kiša - stvara se atmosfera za odmor.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Neobična pozadina s ispisima crvene scene

Materijali kada postavite zidove bit će izdržljivi, ne rastegnut u različitim smjerovima. Sušiti na prirodnoj sobnoj temperaturi u 3 dana, ali ne i skloni se osušiti. Soba u ovim pozadinama voli mnoge dizajnere. Pomaže u pripremi sobe s zrakom, usaditi dodatni iznos u njemu zbog svoje teksture, tako da izgledaju.

Članak o temi: Mjerač mjerenja toplinske energije - pravila i tipovi instalacije

Minusi

Materijal ima vlastite minuse. Razmotrite ih detaljnije:

Zapamtite da će se mali udubljenja ili ogrebotine biti vidljivi na ovom materijalu, kao što je reljefno. Ako sada odrastete malo sina ili kćeri ili postoji mačka, ili pas, mislim, može dati prednost drugome drugoj bljeska?

  1. U sobi na valovitim dijelovima, prašina je smještena i periodično je potrebno vakuum, obrisati posebnu metlu ili malo vlažnu spužvu. Više briga.
  2. Ako uzmete ove platne za bojanje, onda provesti pristojno na sam materijal + emulzija vode ili akrilna boja. Međutim, dugo služe i izdržljivi. Košta određene troškove.
  3. Pozadina na temelju Flizelina je visoka cijena. Oni mogu im odmah priuštiti da kupuju obitelj iz srednje klase odjednom, a jednostavni teški radnici će morati uštedjeti.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Uravnotežen interijer velike sobe

Materijal je vrlo lijep. Spavaća soba ili dječji, dnevni boravak, dizajnirani od strane proizvoda na toj osnovi i stilu, lijepi. Mnogi koji su jednom pokušali organizirati svoj stan s tim platnama, kroz godine koristiti iste, samo različite boje, crtanje.

Flizilin materijali su štetni ili ne

Od visokokvalitetnih flinglinskih pozadina pozadine, mnogi toksični kemijski spojevi se razlikuju u zraku nego što je osigurano standardom. Roba ima izvrsnu kompoziciju i divna svojstva. Sva roba od proizvođača poznatog branda su certificirani. Oni prate svoju reputaciju i neće omogućiti tržištu štetno za proizvode za ljude. Pogledajte njihov certifikat.

Nepravedni, malo poznati brandovi proizvođači proizvode lozinku materijala. Njegova na tržištu može biti jeftinije, to je na istoj osnovi, ali može sadržavati neodoljiv ovih štetnih kemikalija. Pažljivo pročitajte na roli, recenzije na temelju materijala na toj osnovi na Internetu. Dođite do stjecanja pozadina zamišljenih. Uostalom, svaka vrsta ima vlastita svojstva. Oni će u vašoj kući objesiti najmanje 3 ili čak 10 godina. Rolls imaju izvrsnu veličinu i informativne oznake.

Članak o toj temi: Oregano Vrata boja: Kombinacije fotografija u unutrašnjosti

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Spavaća soba u pastelnim bojama

Kakva vrsta odabere

Flislin Wallpapers su 2 glavne vrste, imaju slična svojstva. Neki se sastoje od 2 sloja phlizelina. Koriste se pod slikanjem. To se može učiniti ne 1 put, a prije 5. TRUE, najpoželjnija opcija se razmatra kada je pozadina naslikana jednom, a zatim uklonjena, nanosi se na zidove i obojili ih. Vidjeti život robe i notacije.

Druga vrsta materijala kada je baza fliseline (donji sloj). Nanosi se na zidove kada se materijal nanosi na njih. I na vrhu dekorativnog sloja, koji ima kvalitetan sastav. Sloj može biti papir, tekstil ili vinil. Za ljepotu. Potvrđuje prikladnu veličinu Rud.

Sada razumijete što su glavne karakteristike materijal, au građevinskom supermarketu nisu zbunjeni, znat ćete što tražite. Samo odaberite teksturu okusa, crtanje, bojanje i ukrašavanje pozadinom. Veličina jedne valjke je prikladna, samo pogledajte oznaku na roli.

Karakteristike i svojstva Fliesline Wallpaper

Europske plave tapete u dnevnom boravku

Ako uzmete materijal da slikate, pročitajte opis. Upotreba takve vale stvara dodatne sadržaje. Materijal ima dug rok trajanja. Možete čak i za godinu ili tri, na vaš zahtjev, osvježiti, staviti boju druge boje.

Mnogi na monofonskom polju, nacrtajte nešto ako netko iz članova obitelji ima umjetnički talent, možete stvoriti cvjetni vrt u mojoj spavaćoj sobi ili djeci. Beba će voljeti smiješne životinje: Lylyata i trčati. Korištenje role jednog po jedan, a zatim će slikati ukrasiti vaš dom. Pokažite fantaziju i budite sretni s cijelom obitelji.

Čitaj više