Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Anonim

Preklapanje otvaranja ulaza s dizajnom metalnih vrata, svaki do maksimuma, kako bi se zaštitio stan, rodbini i osobni. Ali samo brava na vratima ostaje glavna prepreka hakiranju, koja se može otkriti bilo koji dopušteni način.

Poboljšanje pouzdanosti: Sposobnost malih detalja

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Zapravo, sva struktura vrata, ne samo ulaznu skupinu, zahtijevaju poseban stupanj zaštite i obloge za unutarnja vrata se ne mogu rijetko koristiti, kako u svakodnevnom životu i zgradama različite vrste uporabe. Ulazni blokovi, kao i skroreom, biti stvoreni iz snažnog drveta, pa čak i od metala, ne mogu u potpunosti nositi zaštitnu funkcionalnost ako se mehanizmi zaključavanja koriste nisu sigurno zaštićeni. Čak i instalacija oklopnih vrata neće riješiti problem mirnog sna.

Gotovo sve brave koje su instalirane na dizajnu otvaranja otvora, posebno ulaznu skupinu, opremljene su dekorativnim ili zaštitnim oklopnim panelama. Cijeli problem je da s neispravnom zaštitom jezgre dvorca, haker ima priliku odabrati kombinaciju neovlaštenog otvaranja brave ili otvaranja metode bušenja jezgre, povećanje u velikoj mjeri. Najučinkovitiji i ispravniji način za poboljšanje sigurnosti vlastitih vrata svodi se kako bi naložili posebne kukuruznice za brave. Kukuruzni nosači se izrađuju pod redom i čak dostupni u maloprodaji svakog potrošača, kako na bravi i na Suwaldu.

S oblogom dekorativnih svrha općenito, sve je jasno, ali štitnici i posebni bron abeceda su montirani u obrambene svrhe na cijeli spektar vrata ulaznih vrata. Tipična zaštita je potrebna za osnovne i dodatne uređaje za zaključavanje kako bi:

  • Jačanje tajnosti brave;
  • Povećanje nedostupnosti čeličnih dizajna vrata;
  • Zaštita brave mehanizma za zaključavanje od izbacivanja, bušenja, pokušava prekinuti dvorac metodom udaranja, to jest, koristeći posebnu metodu gnječenja.

Jastučići za cilindre

Kako bi se poboljšala kvaliteta pouzdanosti uređaja za zaključavanje, koriste se posebna oklopna obloga za dvorske sustave obdarene cilindrima europskog profila. U biti, jastučić na konstipaciji cilindra je element stvoren od ovog oklopa, koji ne dopušta i ne predstavlja haker, a ne jednu priliku doći do ariš, jer dodatni dio skriva samog cilindra.

Članak na temu: Wallpapers Hall Kombinirani 2019 Fotografija Design: Za stan, kako se lijepo kombinirati, odaberite Mogućnosti, kombinaciju, različit interijer, video

U kućištu brave cilindra, jezgra (unutarnji mehanizam) je rotiranje, pod uvjetom da je u njega umetnuta prikladna tipka. Kukuruzni nosači su obdareni sposobnošću da preklapaju pristup, bilo koju prirodu na jezgru zaključavanja, čime se osigurava maksimalna razina razine zaštite uređaja za zaključavanje. Glavne karakteristike zaštitnih obloga su dopuštene za uključivanje sljedećih pokazatelja:

  • Korištenje posebno jake metode obrade površina proizvoda;
  • Ne-standardno i potpuno novo tehničko rješenje u vezi konsolidacije na dizajn platna.

Zaštitni dio na konstipaciji cilindra nije samo metalni proizvod stvoren od posebne legure metala. Prilikom korištenja elementa koji se razmatra kako bi se zaštitila brava, konstipacija cilindra može izdržati:

  • Mehanički učinci raznih vrsta - kucanje, prekriveno cilindar;
  • Šteta ili uništenje prilično važnih segmenata dvorca - igle.

Bron abecede na brave imaju oblik dvije metalne ploče, zategnuti jedni s drugima kada se montiraju kroz krpu i izravno ključ uređaja za ključeve, kada koristite dva vijka. Dobiveno je dodijeliti dvije glavne vrste:

  • Oklopni sloj na bloku cilindra od tipa ventila iznad glave.

Nadzemne zaštitne ploče u vlastitom sastavu imaju dva glavna detalja. Jedan od detalja je montiran na vanjski list dizajna vrata metala ulazne skupine. Odgovori, to jest, drugi dio dijela je instaliran na unutarnju završnu stranu poklopca vrata. Pričvršćivanje fakture se vrši pri uporabi par vezica za vezati umetnute u vrata iznutra. Kada označite, vijci prolaze list metala (unutarnje), rupe same kućišta, vanjski metalni lim, koji se izravno ulazi u kukuruzni. Penjanje na vanjski čelični list je prilično gusto detalj, vijci, tako čine dizajn mehanizma za zaključavanje u činjenici, ujedinjenje, ponovno ujedinjenje bronske abecede, platna vrata i mehanizam tipkovnice zajedno.

Važno je napomenuti da je vrsta instalacije dio, dopušteno je srušiti bravu iz krila ako želite hakirati bravu. Iako ova opcija obdukcije može značajno usporiti proces pucanja. U isto vrijeme, među nadzemnim proizvodima postoje varijante uzoraka, temeljito lišene takve nedostatke.

  • Zakona o nadzemni detalj na dvorcu.

Članak o temi: Ograde za vikendice drva: vrste struktura

Ponoska tipa Mortise srušio se u vanjski lim kaleta ulaznih vrata, kao iu takozvanom džepu sustava za zatvaranje, montiran izravno na cilindar. Učvršćivanje dijela je načinjeno pomoću estriha pomoću dva čvršća vijka koji su umetnuti u pričvršćivanje iz unutrašnjosti platna vrata. Screen vijci, pokazuju, prolaze kroz unutarnji lim za preklop vrata, rupu ključa i vanjskog čeličnog lima, ulazeći u oklopnu oblogu. Razgovor s dvije ploče proizvoda proizvodi se gustim pritiskom vanjskog dijela na čelični list weba, koji se obliči, na taj način, dizajn leglo zaključavanja s vratima, preklapanjem i bravom cilindra.

Ova vrsta instalacijske pločice može izdržati sve mehaničke učinke, uključujući bušeće.

  • Polušena obloga.

Navedena vrsta ploče je teže instalirati. Na primjer, poticaj tipa poluvodiča može imati dva dijela u svojoj konfiguraciji, koja osigurava maksimalni pokazatelj zaštite od mehaničkog oštećenja brave, kao i tanjure obloge koja ometaju takvu metodu hakiranja kao što je uklanjanje.

Što se tiče stupnja pouzdanosti istog tipa oklopnih zaštitnih obloga za brave, tada, prema stručnjacima, ona je dio mortize tipa prelazi iznad glave proizvoda u smislu pouzdanosti. Ova činjenica je objašnija činjenicom da su mortize tanjure mnogo teže, recimo, da srušimo, jer je njihova metoda konsolidacije pouzdanija.

Podstava, unatoč metodi oblika i instalacije, ne dopuštaju snimanje cilindra s posebnim uređajima namijenjenim za hakiranje (zbog rotirajućeg umetanja), kao i bušili ili ga izbaci zbog oklopnog tijela ploče stvorenih, često od ugljika željezo.

Zaštita za Suwald

Važno je znati da je dopušteno opremiti ne samo brave s zamjenjivim cilindrima, već iu suwald tip sustava za zaključavanje. Uostalom, prilično kompetentni hakeri znaju sve slabe točke u dvorcima, a ako je tipična slaba točka jednostavno bušilica, zaštitne funkcije zatvora će se srušiti u jednom trenutku. Dakle, bušena brava će biti dopušteno raditi s bilo kojim približno prikladnim ključem.

Članak o temi: Interijer trosobnog stana od 72 četvornih metara. m.

Jedna od najvažnijih i temeljitijeg mehanizma Suwalda dvorca, koji je odgovoran za njegovu servisirajuću aktivnost, nalazi se na dršci zrna (unutarnji dio) na učvršćivaču stalka. Stajanje pripravnosti je obdareno sposobnošću da popravi suwalds. Kada je stalak uništen, mehanizam za zatvaranje Suwald je jednostavno raspršen i više se ne može držati u fiksnom stanju CAC-a.

Zbog pronalaženja najosjetljivijih mjesta mjesta unutar kućišta dvorca, zlostavljači će biti prisiljeni doći do stalka s vanjske strane vrata koje vode koristeći vježbu. Uz pomoć bušilice, sve nekoliko prepreka su prevladano: presuda vrata, oklopna ploča je ili jastučić, a sama kućište mehanizma za zaključavanje. Oklopne ploče obloge montirane su na samom kućištu od uređaja za zaključavanje na mjestu ojačanja stalka za šank. Platine u ovoj izvedbi služe kao zaštita unutarnjeg mehaničkog uređaja brave od neovlaštenih destruktivnih učinaka vježbe.

Uz posebne potrebe zaštite zaključavanja tipa Suwald, često se koristi aroflastin, koji zatvara cijeli mehanizam tijela. Tipične ploče se uglavnom proizvode od legure čelika koja sadrži mangan. Ova vrsta čelika, stručnjaci smatraju najtrajnijim i stabilnijim da oštećuju drugu prirodu. Od čelika koji sadrži mangan da se umetci stvaraju za tijelo oklop. Osim toga, ova vrsta legure koristi se kada je oklopna oprema obrubljena.

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

(Vaš će glas biti prvi)

Bronmark na bravi cilindre: Detaljno zaštita

Učitavam…

Čitaj više