Talijanski tekstilni dom

Anonim

Talijanski tekstilni dom

Da biste stvorili atmosferu udobnosti i udobnosti u kući, dovoljno je dodati prikladan tepih u unutrašnjost u unutrašnjost, kariran ili nekoliko ukrasnih jastuka.

I tako da se tekstilni pribor molim vas s atraktivnim izgledom ne godinu dana, bolje je dati prednost proizvodima poznatih europskih brandova.

A ovdje proizvođači iz Italije praktički nemaju konkurenata, jer se talijanski tekstil za kuću diljem svijeta smatraju kvalitetnom mjerilo i sinonim za luksuz.

Tajna popularnosti tekstila iz Italije

Genoese Velvet, Milan Kamka, venecijanski parch, Torinska svila, Florentine trelliers - talijanski tekstil, za koje je izražajan obrasce, složeni tkanje i spektakularan dekor, napravljen ručno, bio je visoko cijenjen u Europi, a na istoku u XVI stoljeću.

Tada je tkanje dosegla svoj vrhunac, au svakom području zemlje redovito je otvorio nove manufakture. Od tada se raspon tkiva iz Italije značajno proširio, a potražnja za njima je porasla još više, jer oni:

  • lijep;
  • ekološki prihvatljiv;
  • Izdržljiv
  • i hipoalergeni.

Povećava popularnost talijanskog tekstila za kuću i širok raspon proizvoda - ne postoje samo tepisi, karirani i dekorativni jastuci u pravilima proizvođača, već i raznolik prozor dekor, ručnici, ogrtači za kupanje, stol i posteljinu.

Talijanski tekstilni dom

Talijanski tekstilni dom: ljepota i udobnost

Glavne značajke talijanskih tekstila za dom su promišljeni dizajn i neuobičajeno ugodni taktilni osjećaji. Dakle, posteljina, deke i tepisi ne samo da će zadovoljiti oči, organski nadopuniti unutrašnjost, ali će i dati majstorima maksimalnu udobnost.

Zbog kombinacije prirodnih i sintetičkih vlakana, tkanine iz Italije pokazuju visoku gustoću, čvrstoću i mekoću.

Članak na temu: Kako instalirati kupaonicu Siphon: Upute za instalaciju

I poseban šarm proizvoda koji su široko zastupljeni u trgovinama talijanskog tekstila, daju originalne ukrasne elemente: ručni vez, čipke, rubove i vrpce s zbunjenim ukrasima, detalji o pravoj koži, antilop i drvo.

Talijanski tepisi - kvintesencija luksuza i udobnosti

Ako želite transformirati unutrašnjost bez nepotrebnih problema, kupite moderan talijanski tepih, a uobičajena postavka će "zvučati" na nov način.

U tvornicama asortimana iz Italije imaju i tepihe tradicionalnih oblika i kovrčavih proizvoda, oponašajući, na primjer, životinjske kože. Različiti i dizajn proizvoda - možete pronaći na prodaju:

  • Klasični tepisi u umjetnosti deco, barok, Provence, Rococo (Sahrai);
  • Moderni modeli s grafičkim crtežima (Mark Serge Lesage) i crnim i crvenim ukrasima nalik japanskim tetovažama;
  • Trendy proizvodi danas s vintage dizajn iz branda CC-tapis - oni izgledaju kao da su se ne jednog desetljeća, a vješto simotički gubici pridaju dodatnu vrijednost takvim tepisima.

Proizvodi od tepiha mogu se proizvesti i serijom iu jednom kopiju. I mogu imati dugačak, kratak ili kombinirani (rezanje na unaprijed određenom crtežu, zahvaljujući kojem je tepih reljef).

Većinom se talijanski tepisi ručno proizvode, a proizvođači obično koriste tehniku ​​tehniku, kombinirajući svilene, pamučne, platnene i vunene proizvode (njihov izvor je kaput tibetanskih ovaca!) Vlakana. To vam omogućuje da postignete lijepe prelijevanja na površini hrpe gotovog proizvoda. A umjetne niti dodane u bazu čine tepihe više izdržljiviji i izdržljiviji.

Talijanski tekstilni dom

Značajke talijanskog tekstila za Windows

Još jedna komponenta udovoće je dekor prozora. Talijanski tekstil za Windows danas je dostupan u širokom rasponu i uključuje teške i umjerene i lagane tkanine.

Članak o toj temi: Odaberite unutarnja vrata boje anegrija: vrste i boje

Za šivanje jednog seta, zavjese su napravljene da koriste nekoliko vrsta tekstila, kao što su Jacquard, Velvet, Organa i veo. Kao rezultat toga, dobiva se višeslojni sastav, koji se može isporučiti s pickups, četke, utičnice, vrpce.

Posebna značajka zavjese u talijanskom stilu je posebna drapa. Guste zavjese su sastavljene u rasutemetne simetrične nabore pomoću kabela koji dolaze iz Cornix uglova dijagonalno tekstilne platnene.

Takav estrih ne dopušta potpunu zavjesu, a dekor prozora uvijek izgleda spektakularan. To čini talijansku verziju dizajna sustava Windows vrlo popularan, pogotovo jer zavjese s dijagonalnim draperije nisu potrebne za šivanje na narudžbu - gotov set može se kupiti u trgovini talijanskog tekstila (cca. Urednik: preporučujem Proizvodi Moskovskog salona - http: //www.flat-teriteriors. ru / textile.html)

Čitaj više