Sklopivi stol s vlastitim rukama

Anonim

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Tablica koju ćete vidjeti u ovom glavnom razredu savršen je za one koji žive u malim apartmanima i ima vrlo kompaktnu kuhinju. Također se može koristiti za opremu malog stola za kavu na loggiji i balkon. Tablica je prikladna da u sastavljenom obliku izgleda kao slika pričvršćena na zid. U odmotavanju - pretvara se u kompaktan stol, dizajniran za dvije osobe.

Ne postoji proces faze procesa proizvodnje, ali postoje vizualne fotografije, za koje se shvaćaju sve komponente elemenata ovog objekta namještaja i kako bi se trebali nalaziti.

Materijali

Za proizvodnju sklopivog stola s vlastitim rukama trebate:

  • veliki dio ploče;
  • klade;
  • Trajna petlja namještaja;
  • bušilica;
  • rulet;
  • pričvršćivanje;
  • odvijač;
  • Olovka s gumicom;
  • razina;
  • Lobik;
  • Boje, Morida, lak po volji.

Korak 1 , U početku je ovaj projekt napravio tablica ploče s pričvršćivanjem. Ako pronađete odgovarajući format, ploča koja neće morati trim - izvrsno.

U suprotnom, napravite tablon koji će vam trebati od uskih ploča. Prvo ih lijepiti pomoću stolarije i stezaljke. Nakon ojačanja dizajna, na donjoj strani vijaka, nakon što su prethodno učinili rupe-džepove.

Korak 2. , Nadalje, ako želite, mogu ukrasiti radnu ploču. U ovom slučaju, ručno je obojano i zatim prekriveno lakom. Također možete učiniti s stihom, ako želite spremiti i naglasiti teksturu stabla ili ga pokriti bojom prikladnog ton interijera.

Korak 3. , Kolent mora biti fiksiran na zid pomoću drvene trake i petlje namještaja. Važno je to učiniti strogo paralelno s poda.

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Korak 4. , Da biste mogli razgraditi stol, morate napraviti zagrade za to. Oni će biti smješteni ispod stola sa strane. Zapravo, zagrade će biti trokuti. Da im dati sirotište s jednom od strana, kao što je ovaj slučaj ili ne, da vas riješi. Glavna stvar je odrediti parametre. Elementi moraju bez poteškoća izdržati vašu radnu ploču.

Članak o temi: Krava, ovce i googli amigurumi. Sheme pletenja

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Korak 5. , Također je potrebno pomoću razine za određivanje ispravnog položaja nosača. Usklađivanje i izračuni, u stvari, glavna stvar u ovom radu.

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Korak 6. , Nakon što su zagrade spremni, možete ih pokriti i lakom, ostaviti za dovršetak sušenja i, nakon petlje namještaja, okrenuti do zida.

Sklopivi stol s vlastitim rukama

U ovom slučaju, nedostaci su još uvijek dopušteni, tako da su zagrade morali zaključati male drvene kvržice na vrhu. Pokušajte izbjeći tako da proizvod izgleda estetski.

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Obratite pozornost na mjesto petlji prilikom zatvaranja stola. Zagrade moraju ići ispod stola i čvrsto se uklapaju na zid, ne govoreći iza učvršćenja, tako da se tablica ne trese.

Sklopivi stol s vlastitim rukama

Čitaj više