Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

Anonim

Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

Kako uspješno opremiti kuhinju, ako se osvetni kanal nalazi u najpromnjoj mjestu? Naravno, kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom nije jednostavan zadatak, ali sasvim savršeno, ako ga priđete, kreativno i s fantazijom.

Dekorativna kutija za ventilaciju završava

Funkcionalno koristite ventilacijsku kutiju je vrlo teška, tako da je ponekad lakše patiti i doći do originalnog dekorativnog završetka koji diskovi nedostatak vaše kuhinje. Kuhinjski dizajn s ventilacijskim okvirom u ovom slučaju može se prikazati u nekoliko verzija:

  1. Pokušajte stvoriti antički stil interijera. Ovo je vrlo neobično rješenje koje će vaš domaći i vaši gosti svidjeti. Da biste to učinili, okvir za odzračivanje treba pretvoriti u pravi antikni stupac. Dovoljno je lako to učiniti. Da biste dovršili takvu stupac, možete koristiti gipsane pločice ili imitaciju prirodnog kamena.

    Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

  2. Ako želite dati svoj dom i udobnu kuhinju, dajte mu ognjište. Na jednoj strani kutije možete instalirati elektrokaminu. Takvi kamini su vrlo moderni elementi interijera. Oni ne samo da čine prostorije uistinu, već su i dodatni izvor topline. Da, i, štoviše, problemi s elektrocameal, za razliku od pravog drvenog kamina, nećete imati.

    Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

  3. Pokušajte odvojiti izbočeni dio istih materijala kao i ostatak zidova u kuhinji. Može biti pločica, boja, pozadina, i tako dalje. Uz pomoć kompetentne rasvjete možete stvoriti vidljivost nedostatka ovog izbočenog elementa. Također možete dodatno objesiti ogledalo na njemu, to je još jedan način uspješne maskiranja.

    Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

  4. I moguće je, naprotiv, ne skrivajte kutiju, već ga čine središnjim dijelom dizajna interijera. Da biste to učinili, mora se razdvojiti kontrastnim materijalima koji će odmah žuriti u oči. Na primjer, možete ukrasiti ovaj element svijetli popločan mozaik.

    Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

Članak o temi: Najbolji generatori ili kako nas zavaravaju

Funkcionalna uporaba ventilacijskog okvira

Na malim kuhinjama koje se često nalaze u modernim visokim zgradama, svaki centimetar je vrijedan, a ne želite izgubiti dragocjeni prostor zbog smiješnog ventilacijskog okvira. Dakle, možete pokušati ne samo da biste je prikrili, nego dajte mu funkcionalno značenje. Najjednostavnije rješenje u ovom slučaju je naručiti kuhinjski skup, koji će uzeti u obzir sve nijanse vaše kuhinje. Međutim, to nije jedini izlaz. Postoji još nekoliko načina na koje će dizajn kuhinja s ventilacijskom kutijom biti moderan i iznimno funkcionalan.

Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

  1. Na jednom od ravnina provjeravanja možete postaviti plazma TV. Slažem se, kuhajte i istovremeno pogledajte svoju omiljenu seriju - mnogo je zabavnije. Da, i, štoviše, ako planirate stvoriti u kuhinji ne samo radno područje, već i rekreacijsko područje, televizor će biti jednako.
  2. Ako se Ventcourt nalazi neposredno u blizini radnog područja, na njemu ograda (traka kuke na koju možete objesiti kuhinjske ručnike, polovice i ostale kuhinjske posuđe). Možete pretraživati ​​uobičajenu ogradu i originalnu i elegantnu opciju.
  3. Stupac ventila može biti početak bar brojača ili neobičnog kuhinjskog stola (ako je bliže blagovaonici).
  4. Ali ako postoji mali prostor između stupca i zida, koji je na prvi pogled potpuno beskoristan, možete organizirati malu spremište. Kako koristiti takvu spremište - riješiti samo vi. Tamo možete instalirati kante za smeće ili pohraniti jela, žitarice, povrće.

Kuhinjski dizajn s ventilacijskim kutijom

Čitaj više