Bebe maske

Anonim

Svako dijete s velikim zadovoljstvom čeka svoj rođendan i snove o najsjajnijem i nezaboravnom slavlju. Dajte svom djetetu radosti i ispunite svoj san pod snagom bilo kojeg roditelja, vrijedi samo maštati i smisliti originalni scenarij za odmor. Na primjer, možete organizirati maskiranje, i nije potrebno obavijestiti goste o temama odmora i instalirati poseban dress kod, neka bude iznenađenje za one pozvane. Vodite brigu o raznim elementima će vam biti, mogu se kupiti u trgovini ili učiniti sami. Na primjer, dječje maske to čine vlastitim rukama sa svojom djecom. Ovo zauzimanje približava vas i daje puno zadovoljstva.

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Potrebni materijali i alati:

  • osjetio ili osjetio;
  • Razne ukrase za maske - boju traku, perja, perle, rinestones;
  • škare;
  • papir za predložak;
  • olovka;
  • igla;
  • niti pod bojom tkanine;
  • Elastični gumeni pojas.

Prva dječja maska

Dakle, kako bi dječje maske učinili sami, uzimajte kartonu ili druge guste papir i nacrtajte uzorak maske. Rezati na konturu škarama. Pričvrstite gotov uzorak prema osjetljivom, zaokružite ga i izrežite. Ako radite s djecom, odaberite ukrase za budući proizvod zajedno s njima. Pomozite svom djetetu da se sakrije u niti igle. Napravite nekoliko šavova kako biste pokazali kako šivati ​​pletenicu (ili drugog materijala). Pokažite im kako se igla treba šivati, dolje. Provjerite je li dijete ispravno napalo ukras - trebala bi ići uz rubove maske. Kada ste zašili pletenicu ili vrpcu zajedno, na vrhu obojenih perja ili poremećaj tkanine, kao što smo učinili.

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Pošalji gumenu traku za masku

Sada je vrijeme za šivanje elastične gumene trake tako da je maska ​​dobro održavana. Pronađite u svojim stvarima stara široka guma, po mogućnosti s neobičnim uzorom ili bojom. Izrežite od njega potrebnu duljinu tako da odgovara veličini glave. Iz ruba upaljača gume kako bi se izbjeglo lijepljenje niti. Onda neka djeca sama sami šivaju guma u masku, ali pokazuju kako to učiniti ispravno.

Članak o temi: Pletena odjeća za York Učinite to sami s uzorcima: Master klasa s videom

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Maska Super Hero

Sada ćemo se baviti maskom Super-Hero. Možete koristiti stari predložak za to: pričvrstite ga osjetljivim i smanjite konturu. Učiniti na istoj udaljenosti. Stavite masku na dijete i pobrinite se da su rezovi ispravno napravljeni. Izmjerite opseg dječje glave, izrežite traženu duljinu od gumenog trake. Dopustite djetetu da šiti gumu u masku. Bit će vrlo ponosan na gotov proizvod!

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Bebe maske

Čitaj više