Kako ljepilo pozadinske pratioce: odabir dvije nijanse

Anonim

Što je pratilac pozadina? Danas se čuje takva ime pozadine. I to znači da je dekoracija takvog dekorativnog materijala zidova stambenih prostora popularan.

Kako ljepilo pozadinske pratioce: odabir dvije nijanse

Wallpaper lijep krug.

Njihovo ime govori samo za sebe - to su dvije vrste tapeta iste teksture, ali različite boje, koje se planiraju skladno ući u jednosobni prostor.

Glavna stvar pri odabiru takvih pozadina je pronaći uspješnu kombinaciju boje ne samo unutar para materijala, već i bojanje materijala sa svim unutrašnjosti sobe.

Korištenje ove vrste zidnog uređenja može se uspješno koristiti iu urbanim stanovima iu privatnim kućama. Lijevanje površina zidova by Wallpaper je još uvijek najrelevantnija opcija za uređenje stambenih soba. U tom slučaju, ova metoda je prilično ekonomična, a svečanost tapeta pratioca također će izgledati dovoljno za zidove. Obično se kombiniraju dvije boje - jedan monofon ili mirnije, druge - s uzorkom, uzorka. Monofonski partner će stvoriti pozadinu i naglasiti ljepotu namještaja i pribora. Uzorak pozadine poslužit će kao ukras cijele sobe ili naglašavaju neki dio interijera.

Što trebate znati primjenom dvije vrste pozadine za sobu i kako staviti pozadinu ovog tipa?

Kombinacija dviju pozadina u boji: nijanse uporabe

Kako ljepilo pozadinske pratioce: odabir dvije nijanse

Shema preporučenog reda potresa u sobi.

Prvo morate odrediti prihvatljivu opciju za uređenje prostorije. Da bi pozadina u sobi pravog vrhunca unutrašnjosti, a nisu bili samo dodatak namještaju i zubima na zidovima, potrebno je vrlo mnogo u preliminarno razmišljanju o tako važnom koraku kao i korištenje dvaju -Color materijali. Što se može učiniti za to:

  • Pogledajte izbor gotovih fotografija s unutarnjim uređenjem u ovoj verziji;
  • Kao građevinske opreme i trgovine, analizirajte opcije koje nude;
  • Prikaz opcija u online trgovini.

Članak o temi: 50 ideja darova 23. veljače s vlastitim rukama (35 fotografija)

A na temelju svih dobivenih dojmova, možete doći do jedne ponderirane otopine.

Razmislite o glavnoj boji. Za to morate predstaviti pozadinu boje sobe. Općenito, potrebno je nastaviti od činjenice da bi zajednička pozadina boja trebala odgovarati prirodi i svrsi sobe, dajući joj određeno raspoloženje. Važno je ne zaboraviti na psihologiju svake pojedine boje i o utjecaju koji ima na ljudsko blagostanje.

Na primjer, svi znaju da je crvena boja češće uzbudljiv učinak na stanje osobe, prikladno je primijeniti ga u dnevnom boravku kao razrjeđivače boje, u dječjoj sobi, ponekad u kuhinji iu kupaonici. Takva boja nije prikladna za svakoga, nego ljudi su vrlo aktivni, impulzivni i kreativni.

Kako ljepilo pozadinske pratioce: odabir dvije nijanse

Kombinacija različitih tekstura pozadine koristi se za podvlačenje određenog dijela prostorije.

Ako je potrebno dati sobu vedar raspoloženje, svijetle boje s prevlast žute, narančasto, crveno će biti prikladno. Narančasta, poput crvene boje, izgledat će dobro kao pomoćne akcente.

Zelena boja opušta i smiruje. Preporučljivo je koristiti u sobi u kojoj se planira biti u vremenu više od ostalih. Svjetlo zeleno je dobro za spavaću sobu. Klasična opcija za spavaću sobu je plava i njegove nijanse. On umiruje i uzrokuje osjećaj mira.

Pokupite prateće boje do glavnog. Za popratne članove lakše je pokupiti, bolje je imati više od dvije komplementarne nijanse na zalihi.

Može se voditi raznim načelima njihovog odabira:

  • nijanse unutar iste boje;
  • Skladne boje;
  • Odaberite kontrastne nijanse.

U prvoj verziji dodatne nijanse se odzvanjaju unutar osnovne boje, kao što je tamno zelena, svijetlo zelena, zelena.

Da biste stvorili živahni dizajn, odaberite dodatne tonove pozadine na principu skladnih varijacija boja. Dakle, za osnovno zeleno skladno, vapno i salatu ili plavu boju i boju morskog vala se razmatraju. Ako je prevladavajuća boja žuta, onda će nadopuniti naranče, bež, jaje ili salatu.

Članak na temu: visokokvalitetna mjesta stropa vlastitim rukama vode-emulzijske boje

Ako želite dobiti svijetli dizajn učinak, pogledajte kontrastne dodatne boje. Na primjer: zeleno - crveno, žuto - lila, boju morskog vala - narančasta.

Kako ljepilo pozadinske pratioce: odabir dvije nijanse

Wallpapers pratioci mogu biti položene trake - okomito i horizontalno.

Pronađite utjelovljenje glavnih boja i dodatnih u desnim tapetama. Pokupite uzorak na pozadini u skladu s planiranom shemom boja i sa stilom prostora. Tradicionalne uparene kombinacije: pozadine pozadine s prugama, s cvjetnim motivima. Reklamni cvjetni ornament u različitim tonovima boja pogodan je za prostorije s kojima se suočava klasični dizajn u različitim bojama. Za blagovaonicu i kuhinju, koristite uzorke na kojima je oznaka sobe "čitanje": slike ukusnih proizvoda ili šarene kuhinjske posuđe. Za moderan stil preporuča se obratiti pozornost na geometrijske obrasce - oni prikriti nedostatke zidova i učinkovito naglašavaju elemente interijera.

Zidni naglasak, Photo Wallpaper, Photopiang, Alternation na jednakim razmacima uparenih nijansi - Što je najbolje odabrati?

Drugička pratilja nisu nužno u strogim izmjeni. Promijenite prostor i učinite ga dizajniranjem ne-standardne mogu i način raspodjele samo jedan zid. Neka bude s figurom skladne nijanse - a soba će igrati nove boje. Ako se trebate usredotočiti na određeni objekt, može se postaviti na svijetlo pozadinske dekorativne premaz, razlikujući se od glavne boje. Foto pozadina i razne panele su pogodne za proširenje horizonta prostora.

Natrag u kategoriju

Kako držati pravo?

Da biste držali pozadine na zidu, upotrijebite opća pravila:

Ljepilo počinje uvijek iz otvora prozora. Provedite vertikalnu liniju s vinom. Ispišite prvi list tako što ćete ga omotati u kutu na susjednom zidu. Platnene u kutovima ljepila. Nakon toga, s oštrim nožem stolarije i linijom, rezali su kroz liniju i platna. Uklonite višak, razmnožite rubove s ljepilom i kombinirajte. To se radi, čak i ako su zidovi i kutovi glatki, jer je gotovo nemoguće postići točnu geometriju.

Članak o toj temi: Nijanse prilikom instaliranja dvostrukih balkona

Kada kombinira pozadinu s uzorom na zglobovima, potrebno je osigurati pomak pri rezanju širine Rippore. Listovi su zalijepljeni uzimajući u obzir kombinaciju uzorka. Za zaglađivanje, platno koristi gumenu valjak ili gumenu lopaticu. To ne treba povući plahte u isto vrijeme, jer se neke vrste valjanih materijala rasteže s vlaženjem. Nakon suhe, oni će se vratiti na uobičajeno stanje i oblikovati mjesta u zajedničkom području.

Kako lijepiti pozadinu na površini luka? Prvo nanesite suhe plahte preko luka, pozivajući drugu osobu koja će vam pomoći. Od njihove izmišljene strane konturom, arc označava liniju. Plahte probile kroz ovu liniju i zalijepili. Ako su rubovi platna još uvijek izveli rubove luka, a zatim nakon sušenja ljepila, višak papira se uklanja s oštrim nožem. Iza baterija zalijepljeno platno su nešto složenije. Mjesto i izrežite u komad linije na mjestu baterije, nježno izostavite platno za bateriju, nakon što ga presavijeni s harmonicom i glatkim odozgo i ispod.

Čitaj više