Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Anonim

Kada uređaj, rafter za potkrovlje mora biti uzdržavanje svih tehnoloških zahtjeva, tako da potporna struktura može u potpunosti ispuniti zadatke dodijeljene. Farme i drugi srodni elementi trebaju se montirati tako da gotov dizajn može izdržati vjetar i opterećenje snijega za određenu regiju. Svi ovi trenuci dodatno su rafinirani u procesu izračuna. U želji, ugradnja raftera za potkrovlje može se provesti samostalno, štedi novac na usluge radnika trećih strana.

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Shema montaže shema.

Osnovne informacije o RAF Rafaceans

Manzard je soba ispod krova, nalazi se na potkrovlju zgrade. Takav prijem omogućuje kompetentno planiranje rasta područja koja se koriste bez značajnih materijalnih troškova. Na potkrovlju će biti moguće živjeti ne gori nego u bilo kojoj drugoj sobi. Ali za to treba biti ispravno opremljena i posebno, ispravno instalirati rogove za krov.

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Slični sustav krova u potkrovlju.

Prije instaliranja rogova za potkrovlje potrebno je odabrati odgovarajuću vrstu ovog dizajna. Rafteri su hitni i vise.

Slot rogova za krov potkrovlja najbolje je instaliran u zgradama koje imaju srednji zid nosača. Da biste postavili remen rogova za krov potkrovlja, potrebno je da se 2 ležaj stijena nalaze na udaljenosti od ne više od 7 m od drugih.

Ako ne postoji unutar zida, jedina moguća opcija vise se grede za krov potkrovlja. Standardni dizajn uključuje rogove i donji zatezanje pojasa. Maurilalat se koristi kao referentni element. Žica i nosači koriste se za pričvršćivanje raftera. Instalacija se izvodi s obveznim razmatranjem razine procijenjenog opterećenja.

Značajke montaže sustava Rafter

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Ugradnja rafting krovnog sustava.

Prije početka instalacije rafquer za krov potkrovlja, pripremite sve što vam je potrebno tijekom rada:

  1. Neobrađena odbora.
  2. Drvene šipke.
  3. Toplinski izolacijski materijal.
  4. Nokti.
  5. Žareni žica promjerom od 3-4 mm.
  6. Konopac.
  7. Širina širine 15 cm i debljine 4-5 cm.
  8. Izolacijski materijal za vlagu.

Članak o toj temi: Priključak toplog kat: dijagram toplinskog regulatora, video i električne energije vlastitim rukama, infracrvene ispravne

Postoji nekoliko različitih vrsta sustava mansarda, naime:

  1. Trokutasti.
  2. Asimetrični.
  3. Simetričan.
  4. Slomljen.

Jedan od najvažnijih pokreta dizajna je izračun kutova nagiba krova krova. Prilikom izvođenja ove faze treba uzeti u obzir sljedeće značajke:

  1. Klimatski uvjeti regije.
  2. Izgled i karakteristike materijala koji se koriste za izgradnju i završnu obradu.
  3. Osobne preferencije vlasnika kuće.

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Montažni čvorovi sustava Rafter.

Što je veći kut nagiba krova krova, manji će biti slobodan prostor u potkrovlju. Međutim, ako je kut premalen, krovni sustav će biti teže očistiti od oborina i zagađenja. Nakon nekog vremena, to će dovesti do smanjenja pouzdanosti sustava. Stoga je vrlo važno odabrati optimalni krovni materijal za postojeće uvjete.

Instalacija raftera za krov potkrovlja osigurava snagu i stabilnost krova. Prilikom obavljanja ovog posla morate se pridržavati niza pravila. Prvo, dizajn je konstruiran od drvenih greda s poprečnim presjekom od 100x100 mm ili 150x150 mm. Drugo, sustav je pažljivo nespretan. Obično se vrećice ili koriste samo kao hidroizolacija.

Dizajn okvira stavlja se na bazu od armiranog betona. Žičani i metalni nosači koriste se za pričvršćivanje nosa nosača. Vrlo često primjenjuje spike-utore. Važno je da drvo koje se koristi za izgradnju rogova nije imalo više od 15% vlage. Ako je moguće, izbor treba dati u korist crnogoričnih stijena.

Budite sigurni da ćete stvoriti atmosferu za dezinfekciju. Ostali su šipci strogo zabranjeno koristiti. Zbog njih, cijeli sustav raftinga može jednostavno srušiti. Stoga, prije nanošenja, barovi se moraju sušiti. Osim toga, drvo je impregnirano antiseptičkim i anti-snimkama.

Izvođenje instalacijskog označavanja nosača, izračunajte korak instalacije tako da su svi rafreni postavljeni okomito u istoj ravnini. Provjerite je li vertikalnost instalacije pomoći vam s prijateljem na bilo koji graditelji nazvan plumb.

Da biste popravili dijelove da biste bili najpouzdaniji, koristite offset ili istezanje. Vertikalne regale do prikladnih materijala. Najčešće dvostrani pokrivač s šperpločem i suhozidom. Između ploča zaljeva mora nužno biti položena izolacija.

Članak o temi: pletene stvari u uređenju interijera stana

Upute za korak po korak za montažu rogova

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Shema jačanja s dodatnim podloškom.

Proces montaže rafting sustava za krov potkrovlja počinje polaganjem gornje bara. Da biste ga osigurali, možete koristiti nokte, vijke i metalne nosače. Bruces se koristi poprečnim presjekom od 150x150 ili 100x100 mm.

Nakon toga se izvodi ugradnja mauerlata. To je potrebno, prije svega, tako da krov ne prelazi s snažnim udarcem. Mauerlat mora biti dizajniran i montiran na takav način da izdrži opterećenja koja dolaze na krov kuće i na zidovima. Izravno mauerlat je postavljen iz Bruseva. Najbolje je koristiti barove 100x150 mm. Također možete primijeniti ploče s debljinom od 50 mm.

Odabrani materijal treba staviti horizontalno, nakon izračuna veličine površine zidova. U svakom šipku ili ploči, vodonepropusni materijal je montiran, koji će zaštititi elemente maurolata od štetnih učinaka vlage.

Na kraju, rafting noge su montirane. Ovi dizajn elementi mogu se kupiti na gotovom obliku ili učiniti sami. Prvo, izračunava se korak stopala raftera, nakon čega se označava na mauerlatu. Da biste to učinili, morate staviti oznake na RAM i Maurilalat. Profesionalci se preporučuju u planiranju rogova u koraku od 1-1,2 m. Iznesite ekstremne grede na prednji dio. Važno je da je linija ruba prednje i vrha nogu na istoj razini.

Rafters su izrađeni od šipki ili ploča. Važno je da su ploče ravne.

Od korištenja materijala s kujem, bolje je se suzdržati, maksimalnu dopuštenu količinu kuja - 3 komada po metru.

Upute za instalaciju Pomaknite se za desergerner krov

Vrste građevinarnih struktura.

Dalje, morate uzeti cvine i povući ga između ekstremnih rogova. U tom slučaju, to će izvršiti funkcije razine za instalaciju ostalih. U zaključku, morat ćete upariti spojiti gornje dijelove raftirane jedni s drugima i instalirati snop snop. Bit će potrebno ako krov ima duljinu od 7 m, a okvir rafter relativno mnogo teži.

Članak o temi: Kako odvojiti kućnu kuću iznutra: dizajn ideja

Ako krov ima manju veličinu, to će biti dovoljno za povezivanje nogu s istezanje. Odmah istezanje možete koristiti u budućnosti kao stropne grede potkrovlja. S jakim vjetrom i snijegom, ovi elementi će preuzeti određeni dio tereta.

U zaključku, je instalirana svjetiljka, izolacija vlage i termički izolacijski materijal je postavljen, krov je zadovoljan, zidovi i strop u potkrovlje su ohlađeni.

Ako postoje prozori u krovu u potkrovlju, rad se izvodi u istom redoslijedu, ali u pozornici ugradnje postavljaju se otvori prozora, u kojima će se instalirati okviri prozora. Ne zaboravite da će potkrovlje treba imati veličinu od najmanje 3x2,2 m. Inače, živi u takvoj sobi će biti izuzetno neugodan.

U potkrovlju, napravljen u skladu sa svim pravilima, postat će izvrstan ukras bilo kojeg doma i poslužit će kao desetak godina. Platite pozornost na uređaj Rafter sustava i dođite na ovaj zadatak s punom odgovornošću. Nećete samo uštedjeti novac, već ćete kontrolirati svaku fazu rada, što će vam omogućiti da u potpunosti sigurni kao njegovo izvršenje. Sretno!

Čitaj više