Što oprati plastične prozore i prozorske klupce?

Anonim

Što oprati plastične prozore i prozorske klupce?

Prozorišta plastičnih prozora najosjetljiviji su različitim zagađivačima zbog horizontalnog položaja.

Stavili su cvijeće, šalice i razne predmete koji ostavljaju mjesta na temelju rada. Često se borba s njima započinje u proljeće, kada svaka ljubavnica nastoji donijeti svoj dom idealnom stanju.

Ali u stvari, lakše je zaštititi gotove plastične prozore od mrlja nego da ih očistiti kasnije. Na primjer, kako bi se spriječilo pojavu mrlja od lonaca cvijeća, mogu se smanjiti čipke ubruse.

Ovo nije lukav uređaj pomoći će da se prozorske, elegantne i uvijek čiste, a salventi mogu biti povezani s neovisno za duge zimske večeri.

Svaka domaćica nalazi se par sredstava koja omogućuju čišćenje prozora, a svaki zna da mu se nije tako lako vratiti. Različiti proizvođači imaju vlastitu teksturu prozora, postoje porozne površine i grube, od kojih je svaka od njih različito osumljava i pruža različite metode čišćenja.

Dobro društvo uvijek će upozoriti na materijal iz kojeg je napravljen Windowsill i dat će preporuke u vezi s čišćenjem.

Što oprati plastične prozore i prozorske klupce?

Deterdženti čišćenja gotovih plastičnih prozora

Da biste očistili svježu mrlju, možete koristiti konvencionalnu otopinu sapuna i spužvu. Ako postoje poteškoće, a mrlja se ne uklanja, čistimo za jela, ali uzimamo u obzir da se dugo vremena leprša s plastikom. Ako je prozornik laminiran, za to je prikladan za čišćenje praha.

Većina svih klogova smještenih ispod okvira jaza, prašina se ovdje nakuplja, nemoguće ga je ukloniti s redovnom spužvom. Stara četkica za zube pomoći će u rješavanju ovog problema, njezine čekinje će čak dobiti najtežih mjesta.

Izbor desnog deterdženta za prozorske daske je također važan kao i izbor prozora, raspon sredstava je odličan:

  • Gospodin Pravilno univerzalno u obliku gela ili praha. 3 žlice sredstava otapaju u 5 litara vode i obrađuju površinu. Važno je tužiti površinu nakon pranja, jer će inače prašina biti vrlo sretna.
  • Cillit Bang - poprskan na površinu i nakon 15 minuta ispere se mrlje. Dobro ventilirajte sobu tijekom postupka, budući da alat ima kaustičan miris.
  • Sanita Kuhinjski alat pomoći će isprati mrlje masti i čađe, čak i ako je prozorska prozor blizu štednjaka. Ako je sloj debeli, ostavite alat 20 minuta.
  • Ako trebate ukloniti rzavchin iz prozorske prozorske prozorske daske, Domestos gel je savršen za tu svrhu. Odlazimo 20 minuta nakon opranog.
  • Peumolux je blagi lijek bez mirisa, može se koristiti čak i bez rukavica.

Članak o temi: Namještaj iz IKEA u unutrašnjosti (56 fotografija)

Što oprati plastične prozore i prozorske klupce?

Glavna stvar je da je svaka mrlja lakše čistiti u svježem obliku bez zatezanja ovog procesa. I možete naručiti visokokvalitetne prozore na ovom linku http://ekookna.su/gotovye-okna/.

Čitaj više