Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Anonim

Pozadine mogu biti podebljani da nazove jedan od najstarijih građevinskih materijala. Čim je čovječanstvo shvatilo da je lako ukrasiti zidove, jednostavno, brzo i lijepo će pomoći pozadinu, tako da je objavljivanje tog završetka počelo dobivati ​​zamah.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Svjetla pozadina cvijet tema

Papir

U suvremenim stvarnostima nismo sposobni predstavljati drugi takav univerzalni završni materijal za zidove. Čak i najviše i iznimno dobro postavljene zidove ne mogu se usporediti s originalnim pozadinom. Crtanje na ovim pozadinama je sasvim drugačiji da mi se svakako sviđa.

Potrebno je zahvaliti kineskom narodu za izum takav čudesni završni materijal, jer su bili prvi koji će se pojaviti uz korištenje papira za stvaranje i ukrašavanje zidova. U to vrijeme, papir je obojen u ručno, a svaki domaći interijer je doista jedinstven.

Papirni zidovi bili su lijepi, ali ne i praktični, pa su se tijekom vremena odlučili jednostavno zalijepiti papir na zidovima, tako čovječanstvo i došlo do pozadine u modernom izvršenju.

U naše vrijeme, proizvodnja papirnatih pozadina bavi se velikim brojem tvornica. Ovaj proces više nije jednostavan kao i prije, sada u proizvodnji, razne moderne tehnologije koriste se za stvaranje papira, njegove reljefne i crtanje grafičkih elemenata. Automatizacija procesa omogućuje vam gotovo u potpunosti isključiti ručni rad.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Linije proizvodnje papirnatih pozadina

Sada je glavni rad ljudi razviti uspješne zbirke koje bi željeli učiniti javnost u raznim zemljama svijeta. Za to, nesigurna tvornice zapošljavaju glasovne dizajnere koji mogu zadovoljiti najrazličitije potrebe ljudi.

Budući da je papirna pozadina najučinkohičniji materijal, može doći do građevinskog tržišta bilo koje zemlje. Stoga mnoge tvornice ne rade ne samo unutar jedne zemlje, već i pokušavaju doći do raznih tržišta.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Asortiman papira pozadine

Glavna proizvodnja papirnih pozadina raspoređena je ne samo na području najvećih svjetskih sila, mnoge male europske zemlje također se mogu pohvaliti velikim uspjehom u ovom području.

Zemlje proizvođača

Pokupili smo mali popis zemalja čiji su papirni pozadini poznati daleko. To su priznati svjetski lideri u proizvodnji građevinskih materijala koji predstavljaju njihove proizvode s apsolutno svima.

Njemačka

Počnimo s zemljom, čija kvaliteta proizvoda odavno nema sporova. Njemački papir pozadinu je uvijek iznimna kvaliteta. Kompleksni sustav proizvodnje omogućuje postizanje izvrsnih rezultata.

Članak o toj temi: Visina praga ulaznih vrata: Ugradnja drvenih i betonskih pragova

Sva papirna pozadina, proizvodnja Njemačke, imaju visokokvalitetnu ambalažu koja ih zadržava prije uporabe. Njihova boja je uvijek glatka i trajna, crtež je jasan, dobro se ističe, a utiskivanje strogo odgovara navedenim kriterijima. Vrlo je lako lijepiti takve pozadine, jer su prilagođene točnosti desetina milimetra.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Ne mogu ni vjerovati da su ove pozadine izrađene od papira.

Osim toga, pozadina njemačke proizvodnje je vrlo praktična, ne izgaraju, drže vlagu i dovoljno dugo služe. Takva svojstva su svojstvena ne samo teškim vinilnim pozadinom, već i papirom.

Glavne marke Njemačke u proizvodnji papirnih pozadina, koji se mogu naći u našim tapetama trgovinama: kao stvaranje, Erismann, Rasch.

Italija

Ako je Njemačka poznata po svojoj nenadmašnoj kvaliteti, Italija je uspjela u ljepoti. Talijanska pozadina s pravom smatra stvarnim umjetničkim djelima i papirnatim mogućnostima.

Dizajn papirnatih pozadina iz Italije je takva da se mogu smiriti u palači, a nitko ne ne bi primijetio da je tako dobro stvoreni. Naravno, to nije spontani i jednokratni fenomen, to je rezultat ozbiljnog dugog rada stručnjaka u području stvaranja interijera.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Pozadina s originalnim versentorima

Vodeće nesigurne tvornice u Italiji rade u bliskom kontaktu s poznatim dizajnerima svoje zemlje. Zašto trebaju zaposliti strane stručnjake ako je njihov ponosan ribnjak samo. Papirna talijanski proizvodnja naći ćete na policama naših trgovina, ovdje su predstavljeni brandovi kao što je Sirpi, Zamčaiti, Limonta.

SAD

Američka pozadina je poznata po svojim ekološkim kvalitetama. U ovoj zemlji, velika se pozornost posvećuje čistoći okolišu i ljudsko zdravlje, tako da završni materijali za zidove moraju biti apsolutno sigurni.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Zelene pozadine s gutanjem

Pozadina Proizvođači iz Sjedinjenih Država čine svoje proizvode od čistih i sigurnih sirovina, jer su osim papira u proizvodnji pozadina, adhezivi i bojanje tvari su uključeni. Svi su testirani na prirodnost i kvalitetu.

Vinil u Americi proizvodi različite tvornice, ali mnogi su spremni odbiti odbiti u korist jednostavnog rada.

Takav ozbiljan pristup proizvodnji papirnih pozadina prikazuje američke završne materijale na novu razinu sigurnosti. Osim toga, pozadina se tretira s posebnim sredstvima koja pomažu u borbi protiv plijesni ili gljivica.

Na našem tržištu završnih materijala u velikom broju postoje pozadine od papira iz takvih tvrtki kao što su York, Seabrook, Dulberry, Thibaut, WallQuest. Kao što možete vidjeti, brandovi su dovoljne.

Članak o temi: Proizvodna tehnologija kotla za grijanje radi sami

Rusija

U suvremenim stvarnostima s ogromnom konkurencijom u području završnih materijala, Wobies Rusije počeli su modernizirati proizvodne procese. Koristeći inozemno iskustvo, uvođenje njihovog razvoja, mnoge ruske tvornice u bijegu uspjeli su stvoriti potpuno konkurentni proizvod.

Ruski papir pozadine, proizvedeni sada, imaju prihvatljivu kvalitetu i dobru dekorativnu komponentu, ali njihova glavna prednost, naravno, je cijena. Budući da je proizvodnja pozadine raspoređena od nas, mnogi troškovi su jednostavno minimizirani.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Pozadina za dnevni boravak s cvijećem

Domaća papirna pozadina Odaberite samo prave patriote, žrtvovanje kvalitete i ljepote, a ne uopće. Sada naša pozadina papira u potpunosti je u skladu s europskim standardima kvalitete, i svatko ih može kupiti.

Od najpoznatijih tvornica Rusije, proizvodeći papirnate pozadine, možete dodijeliti: Saratov pozadine, Moskva Wallpaper tvornica, mayacprint.

Ukrajina

Naši najbliži susjedi ne zaostaju iza globalnih trendova u proizvodnji papirnatih tapeta izvrsne kvalitete. U novom stoljeću u zemlji je otvoreno nekoliko novih tvornica, a mnoge stare novo modernizirane.

Adamed Europska tehnologija, svježe ideje i novi kvalitativni pristupi u stvaranju pozadina dopušteno je povećati proizvodnju.

Kvalitativni pristup se ostvaruje ne samo u kontekstu materijala, već iu sferi dekorativne komponente. Cijeli dizajnerski centri bili su otvoreni za razvoj novih pozadina zbirke.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Kombinirajući dvije vrste pozadine iz jedne zbirke

Papirna pozadina Ukrajina predstavlja tvornički slavensku pozadinu, dok se vinil proizvodi u faktorima Eden i Lanite.

Tvornice

Odabrali smo nekoliko vodećih tvornica, čiji su papirni pozadini prikazani u najvećem asortimanu na našem građevinskom tržištu, i željeli bi reći nešto o njima.

Moskva Wobbie tvornica

Moskva Woblebly Factory Jedan od prvih prošao sve faze modernizacije proizvodnje papira. Sada proizvodi ekološki prihvatljive proizvode po razumnim cijenama.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Moderni logotip

S dizajnom ruskih papira pozadine, sve je u redu, to je originalan, šaren, ugodan za oko. Nema pritužbi na kvalitetu, pozadinu je vrlo izdržljiva i izdržljiva, osobito dupleks. Čini se da je papir stisnuo maksimum mogućnosti. Trošak papira tapete iz tvornice iz Moskve je prihvatljiv, mnogi potrošači mogu im omogućiti da im priuzove.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Univerzalne teme cvijeća

Na ambalaži papirnih pozadina ove tvrtke postoji spomen da su sigurni za ljude i životinje. Pozadina ruske proizvodnje zadovoljava sve zahtjeve svjetskih standarda kvalitete.

Članak o toj temi: Odaberite i montirajte krov za automobil u zemlju

Slavenska pozadina

Tvornica koja se nalazi na području Ukrajine proizvodi širok raspon papirnatih wallpaper: simplex, duplex, sudoper, akril.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Pozadina Tip duplex u dnevnom boravku

  • Jednoslojna pozadina, ili kao što se također nazivaju simplex, proizvodnja ove tvornice, oni se razlikuju u svojim dekorativnim kvalitetama, osim toga, oni su vrlo jeftini.
  • Dupleks iz slavenskih pozadina je nadaleko poznat po svom opsežnom asortimanu, samo ogroman izbor nesigurnih platna.
  • Pripni papir pozadine dizajnirane su za kuhinju, tako da imaju odgovarajuću boju. Preporučili bismo ih da se drže u ljetnim kućama.
  • Pozadina s akrilnom pjenom nije najpraktičnije, ali izgledaju samo prekrasno. Uglavnom se koristi za stvaranje kućanskih luksuza.

U mnogim trgovinama Rusije, tapeta je predstavljena iz grada Koryukovka.

Kao stvaranje

Najpoznatija njemačka tvrtka bavila se proizvodnjom visokokvalitetnih papirnih pozadina. U ovom trenutku može se sigurno smatrati liderom u ovoj proizvodnji, budući da su njegovi proizvodi zastupljeni diljem Europe i Rusije.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Wallpaper Tender Bojanje od njemačkog proizvođača

Kao stvaranje papir pozadina zbirke toliko da mogu zadovoljiti najzahtjevniji ukus.

Kvaliteta tih papirnih pozadina u velikoj je u velikoj mjeri potkrijepljena upotrebom nestandardnog, zgusnutog papira, što je mnogo jači od običnog platna. Ova vrsta rada postavljena je u okviru europskog standarda kvalitete.

York.

Još jedna poznata tvrtka, ovaj put iz Sjedinjenih Američkih Država, spreman nam je ponuditi ogroman raspon kvalitetnih i ekološki prihvatljivih proizvoda. Papirna pozadine iz Amerike iz Yorka više od stotinu godina zadovoljni su svojim pogledom na potrošače. Njihov izgled razvija posebno stvoren dizajner centar, koji sadrži izvrsne stručnjake.

Proizvođači papira Pozadina: Zemlje, tvornica

Zasićene pozadine iz SAD-a

Tvrtka je nastala sa svojim proizvodima na građevinskim tržištima mnogih zemalja i tamo se tamo pouzdano fiksira. Kvaliteta, ljepota i ekološka ljubaznost tapeta topove u velikoj mjeri pomogla u tome.

Postoji mnogo proizvođača papira za papir, svatko doprinosi proizvodu nešto svoje, ali postoji niz kriterija koji su nepromijenjeni.

  1. Prvo, to je ekološki prihvatljivo, što se znači kada govorimo o papirnoj pozadini.
  2. Drugo, to je niska cijena, koja u potpunosti odražava tržišni položaj na ovom proizvodu.
  3. Treće, ovo je veliki raspon velikog broja tvornica.

U stvaranju jednostavne i čiste s ekološkom stranom unutrašnjosti, nemojte činiti bez papira pozadine i vrlo dobro ako su ruska proizvodnja.

Čitaj više