Kako šivati ​​leptir za dječaka

Anonim

Jeste li ikada primijetili da pribor može biti vrlo osvježavajući, a ponekad i promijeniti pogled s kostime i njegove svrhe? Mislimo da. I danas želimo reći o elegantnoj vezi leptira. Vjerojatno, ne svaki odrasli čovjek može se pohvaliti dostupnost ovog dodatka u njegovoj garderobi. Ali, nakon svega, svaki dječak bi trebao imati leptir! Ako ste dječaka mama i takav dodatak u vašem djetetu, savjetujemo vam da pročitate ovaj glavni razred i naučite kako šivati ​​zdjelu za dječaka.

Kako šivati ​​leptir za dječaka

Kako šivati ​​leptir za dječaka

Potrebni materijali i alati:

  • Pamučna tkanina bilo koje boje;
  • škare;
  • Dva čičak;
  • Portnovo iglice;
  • mašina za šivanje.

Težak udarac

Kako šivati ​​zdjelu za dječaka? Prije svega, mi ćemo napraviti luk, da bi se to izrezao mali pravokutnik od kuhane tkanine. Dodajte dodatak na šavove. Veličina našeg pravokutnika zajedno s naknadama je 12x20 cm. Pregradite materijal na pola u dugu traku i stisnite stranu nekoliko centimetara. Slijedite materijal tako da je bočni šav u sredini. Presaviti u drugom smjeru i opet strane. Uklonite na prednjoj strani i napravite novi šav u središtu. Zatim, stisnite prstima trakom u harmonici i korak u sredini.

Kako šivati ​​leptir za dječaka

Napravimo traku za sredinu luka

Sada napravimo sredinu za luk: izrezati malu traku iz tkanine i preklopite ga u pola da dva kratka rubova dođu u kontakt. Dvaput smo sklopili našu pojavu kako bismo ga učinili debljim. Preklopite ponovno, ali u drugom smjeru i stavite duž duge strane. Zamotajte traku oko leptir kravate i provjerite gdje je potrebno za šivanje stranaka. Preklopiti na pola i šivati ​​gdje su zabilježili. Uklonite traku na prednjoj strani i stavite na sredinu leptira, postavljajući šav na stranu na poleđini.

Članak na temu: Snow Maiden Crochet: Glavni razred s shemama i opis

Kako šivati ​​leptir za dječaka

Šitili smo glavnu traku

Sada izmjerite vrat djeteta i dodajte nekoliko centimetara za točke na šavovima. Izjednačite iz tkiva potrebnu duljinu. Preklopite materijal na pola strana lica zajedno. Savijte bočne rubove trokuta i početi. Zaustaviti se duž kratkih bočnih strana. Zatim korak gore duž dugih strana i uklonite na prednjoj strani. Sada korak duže strane jednog ili dvostrukog šava. Kravata za dječaka je gotovo spremna, ostaje samo za vezanje čičak. Da biste to učinili, pričvrstite dva čičak na krajeve obrnute strane. Ako je potrebno, izrežite ih ispod veličine trake. Nježno priznavanje Velcro na traku na šivaću stroj ili ručno. Također ih možete lijepiti pomoću transparentnog ljepila koji neće ostaviti tragove. Stavite na traku srednju stavku, a zatim umetnite luk u njega. Zatvoriti gotov leptir. Odličan posao!

Kako šivati ​​leptir za dječaka

Čitaj više