Tablica okrugle transformatora sami

Anonim

Tablica okrugle transformatora sami

Okrugli stol transformator - nezamjenjiv komad namještaja za mali stan.

Na prvi pogled izgleda kao mali okrugli stol, ali unutar njega je skriven countertop, dodatne detalje, "krila" i kartice.

Okrugli oblik štedi mjesto u bliskoj kuhinji

Što može biti ugodnije nego piti čaj za okrugli stol prekriven prekrasnim stolnjakom, cijelom obitelji. Takav ritual naplaćuje pozitivne emocije cijelog dana.

Tablica okrugle transformatora sami

Okrugli klizni stol je najprofitabilniji kada je u kuhinji, gdje cijela obitelj može ručati iza njega, a ako je potrebno, možete organizirati veliku večeru. Da biste to učinili, dovoljno lagano raširite, i svi gosti će stati.

Stol za blagovanje transformatora također može stajati u dnevnom boravku i poslužiti kao radni prostor, mjesto za pripremu za lekcije. U svakom slučaju, ako je potrebno, to ide brzo i povoljno.

Stolovi transformatori za kuhinju vizualno ne razlikuju se od drugih. Jedino što imaju čak i dodatne pojedinosti koje se kreću ili naginju. Klizne detalje su obično skrivene u tablici, a oni koji su presavijeni vidljivi, ali ne pokvare sliku. Na primjer, glavni dio okruglog stola može biti pravokutni oblik i stajati ispod prozora, a krila se spuštaju prema dolje. Stvarno štedi mjesto.

Tablica okrugle transformatora sami

Često okrugli klizni stol nakon dodavanja sklopivog dijela dobiva ovalni oblik i uzima impresivnu veličinu. Onda je najbolje staviti u dnevni boravak kako bi se smjestili svim gostima.

Okrugli stolovi mogu biti mali, a onda je njihova glavna svrha stajati u dnevnom boravku tako da se može staviti na šalicu kave, razgraditi časopise, kućne fotografije i druge nezaboravne predmete.

Članak o temi: Azijski šiljaci: master klasa s pletenje sheme

Nije potrebno, on mora imati impresivne dimenzije - u dnevnom boravku može biti kompaktni stol za transformator. Časopis, objedovanje ili rad - može obavljati različite funkcije. Važno je da se uklapa u situaciju i spasio prostor.

Stakleni stol - udoban i elegantan

Klizno tablica transformatora može se izraditi od bilo kojeg materijala. Najčešće je takav namještaj izrađen od iverice, plastike i ovdje da se pronađe proizvode takvog plana iz čvrstog prirodnog stabla nije lako. Činjenica je da je danas napredna industrija namještaja, pa čak i proizvod iz iverice može se izvesti vrlo visoka kvaliteta "ispod stabla".

Prirodno drvo podnosi veliko opterećenje, ali to je beznačajni nedostatak za stolicu za blagovanje. Na kraju, stol nije krevet.

Sklopivi stolovi izrađeni od stakla izgledaju vrlo moderno i moderno. Ovaj namještaj je prikladan za bilo koji interijer.

Tablica okrugle transformatora sami

Prilikom odabira proizvoda s preklopnim dijelovima, obratite pozornost na ono što tablica izgleda u okupljenom stanju tako da nema velikih utora između dijelova.

Okrugli stol za objedovanje će dati vašoj domovini i stvoriti posebnu atmosferu u kojoj želite uroniti nakon teškog dana.

Ako kuća ima sconium, lampu ili svjetiljke visokih nogu, tada takva situacija posebno mora imati mentalne razgovore i sastanke s prijateljima i rodbinom. Ali ne možete uvijek pronaći brz namještaj svojih snova, a ponekad želite samo vaš inženjering.

Je li moguće napraviti takav namještaj vlastitim rukama i što je potrebno za to? Prije svega, preporučljivo je izvući barem približan crtež proizvoda.

Napravite stol transformator vlastitim rukama nije lako, ali rezultat može biti zadovoljan i iznenaditi sve prijatelje i rodbine.

Mjere i brušenje

Nakon što nacrtate crtež proizvoda, morate napraviti popis potrebnih alata.

Članak o temi: isječak iz foamyrana: master klasa s videom i fotografijom ruža

To uključuje sljedeće:

  • Bušilica-odvijač s spremnikom od najmanje 10 cm;
  • Elertrolosbike;
  • Bitovi za odvijač;
  • Vježbe stabala;
  • Mljevenje diska.

Također možete koristiti disk za brusilicu ili jednostavno staviti odgovarajuću mlaznicu za vježbu.

Tablica okrugle transformatora sami

Mogućnost kliznog tablice okruglog transformatora.

Da biste napravili namještaj, trebate sljedeće materijale:

  • Tkanina - traka od 3050x120x50 - za stolne noge;
  • Krug breze šperploča ili drugi materijal 1500 mm, debljine 35 mm
  • Disk od šperploče veličine 1280 mm, unutarnji 1040 mm, debljine debljine 20 mm;
  • 2 daske od šperploča 1060x120x20 mm.

Da biste napravili proizvod, sve stavke treba obraditi na 3 recepcija: prvo se brušete, a zatim lakiranje i tako 3 puta. Ovaj proces omogućuje vam da napravite proizvod, tako da drvene čestice neće biti napunjene i ostavljene od glave.

Disk s vrha skica je izrezan iz šperploča, debljine 20 mm. Pomaže pričvrstiti cijeli dizajn na stol i zaključati noge. Noge su izrađene od šperploča.

Od debelog platna šperploča, daske su gurnute. Potrebno ih je popraviti uz pomoć potvrđivanja - kako to učiniti, vidljivo na skicu.

Potvrđuje se na gornjem disku tablice.

Posebna pozornost Prilikom stvaranja tablice morate dati stol. Možete ga popiti od debelog šperploča svakog stabla. Tako će tablica izgledati monumentalno i vrlo čvrsto. I možete ga napraviti od manjih opcija za iverice.

Promjer countertops - 1500 mm. Vanjski promjer vezivnog diska je 1280 mm, unutarnji - 1040 mm. Noge se stavljaju u avion prema unutra, tako da daske imaju veličinu 120x1060 mm.

Možete niviti dijelove s alkoholom u odnosu ili laka - ovisno o željama. Tada trebate pokriti proizvod s lakom.

Članak o toj temi: Kako napraviti konus od kartona za božićno drvce vlastitim rukama: shema s fotografijama i videozapisima

Ovo je samo jedan od mnogih primjera stvaranja tablice transformatora vlastitim rukama.

Ako osoba nikada nije učinila nešto slično, onda će biti teško shvatiti. Ako možete, bolje se prvo savjetovati sa stručnjakom. Tako će biti prilika da ne uništim radni komad.

Do danas, postoje mnogi klubovi u kojima se podučavaju kako bi napravili drvenog namještaja vlastitim rukama. Tamo možete naučiti utjeloviti svoje snove o udobno okrugli stol za blagovanje u stvarnosti.

Čitaj više