Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Anonim

Krov je jedan od najvažnijih funkcionalnih elemenata bilo kojeg doma ili zgrade, tako da se na krovu treba pristupiti s posebnom pažnjom i maksimalnom skrbi. Krov se smatra jednim od najsloženijih strukturnih elemenata, njegova instalacija zahtijeva dobar izračun stručnjaka za stručnjake i visokokvalitetnih materijala. Vodeći arhitekti i dizajneri naše zemlje tvrde da se linije krovnog sustava s njom smatraju jednim od najpouzdanijih i modernijih vrsta krovova.

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Rafal sustav krovova s ​​Endowna danas se smatra najpouzdanijim.

Rafal sustav krovova s ​​endo ne samo rješava sve funkcionalne probleme, već i daje fasadu kuće poseban i jedinstveni dizajn izgled. Unatoč činjenici da je praktički ne vidljivo za ponizno, može pokvariti gornji pogled na fasadu sa svojim neravnomjernim vrstama, pogled na pročelje, ali također možete naglasiti bilo kakve elemente dizajnerskog krova.

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Mogućnosti za rafalne strukture.

Endovi se naziva mjesto gdje se formiraju dva krovova, kao rezultat toga, formira se unutarnji kut. Neindov krov je potrebno za konvergiranje oborina i ujednačenog protoka. Njegova obvezna primjena je potrebna u zgradama koje su izgrađene slovom T ili G ili na mjestima gdje se šipci izgovaraju. Poduzetnici se obično proizvode od metalnih listova. Stručnjaci preporučuju pocinčani čelik za krajnju kuću, uz njegovu pomoć možete proširiti vijek trajanja krova.

U kutnom dizajnu postoje dvije trake koje imaju važna funkcionalna rješenja:

  1. Niža Endova se stavlja na zglobove i oblikuje negativne kutove, služi za ogradu i štiti od prodiranja u taloženja.
  2. Top ENPOVA - obavlja umjetničku i estetsku funkciju.

Glavne vrste Enganda

Postoje tri glavne vrste ENGANDA: Otvorena, zatvorena i isprepletena. Oni se međusobno razlikuju kako bi spojili ploče krovnih šipki.

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Krovni uređaj s darovom.

  1. Dizajn otvorenog kraja je da se sve panele krovnih šipki kombiniraju, koriste se za uklanjanje oborina. Da biste instalirali otvorenu ENDANDA, potrebno je položiti traku valovitog valjanog krova, njegova širina treba biti najmanje 46 cm. Krajnji tepih se čvrsto drži i s čavlima noktiju s intervalom od 2,5 cm. S dvije strane, traka primjenjuje se od 400 cementa, debljina cementa mora biti oko 1,5 mm. Zatim je traka krova valjka čelika na vrhu prethodnog, a zatim pričvršćena cementom.
  2. U slučaju strmih padina krova, koriste se zatvoreni endands, oni služe za jedinstvenu odvodnju. U drugom slučaju, kao i prvi, postavite valovitu traku od 90 cm širine. Pločica je instalirana duž nagiba.
  3. Suština upletenog kraja je da su svi paneli krovnih padina među sobom međusobno povezane. Twisted Sennica je prekrivena krovnim materijalom. Neke linije pločica su isprepletene jedni s drugima i instaliraju se kroz nedov.

Članak o temi: Unutarnja skrivena vrata u slikanju

PREDNOSTI ENDANDA

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Uređaj svugljivog na grede.

  1. Kako bi se instalirala UNDOVA, ne treba mnogo vremena i snage, štoviše, ako je to jednostavna krovna dizajna.
  2. Dizajn je povećao sigurnost tijekom jakih kiša ili snijega.
  3. Snijeg se ne pretvara u led, uz kišu se izlije s krovom s jedinstvenim protokom.
  4. Obdareni krovovi su izdržljivi.
  5. Ove strukture daju estetiku.

Značajke Montage

Kako bi se krov montirao s krajem, trebat će prisutnost sljedećih materijala:

  • zagrade kako bi popravili utore;
  • Hidroizolacija samoljepljiva traka s podlogom pjene kako bi se zaštitila od vlage, prljavštine i oborina;
  • Pola pločice;
  • Posebna traka za spojeve.

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Kada se koristi krov s kraja, koristi se posebna traka za spojeve.

Za instaliranje ENDANDA staviti sanduke. Svjetla bi trebala biti frontalna s dvije strane krovnih ravnina. Cijela dužina drvenog žlijeba koje trebate postaviti vodonepropusnim materijalom, potrebno je spriječiti prodiranje vlage. U mnogim slučajevima, kada je nagib ravan, postavite pomoćni hidroizolacijski sloj, ako zanemarujete dodatnu hidroizolaciju, čvor može ne uspijevati, a to su dodatna potrošnja, jer je potrebno popraviti čvor i krov.

Izvrstan hidroizolacijski materijal može poslužiti kao krajnji tepih, potpuno je impregniran visokokvalitetnim bitumenom. Gornji dio takvog materijala je izrađen od bazalta, a dno je pješčano. Najčešće, krajnji tepih je prisluškivao nokte svakih 20 cm. Ali možete se držati naljepnica. Ovaj hidroizolacijski materijal ima visoke kvalitete i poslužit će vam dugi niz godina. Nakon hidroizolacijskog sloja, donji dio kraja je montiran, naziva se Fallova.

Falchedova je prostrana ploča koja je izostavljena pod kutom (kutovi se formiraju tijekom spajanja klizanja). Kroz vijke, ploča je pričvršćena na sanduku svakih 30 cm. Sentura se sastoji od nekoliko komponenti, zauzimaju se odozdo, posljedično, rub vrha trake mora pokriti rub donjeg za 15-20 cm. Poželjno je nositi se za brtvljenje za rukovanje - to je, zauzvrat će povećati hidroizolaciju. Za ispravnu instalaciju potrebno je položiti krovni materijal iznad osi unutarnjeg kuta s obje strane za 8 -10 cm. Gornji dio je montiran kao i donji dio, mora biti položen ljepilom na 10 na 12 cm. Krov s ciljem treba pažljivo dizajnirati kako bi se izbjeglo propuštanje tijekom oborina ili čak svoj puni kolaps.

Članak o temi: Nadležno mjesto utičnica u kuhinji

Sling krovni sustav s Endovom

Rafting krovni sustav smatra se jednom od najviših kvalitetnih i dobru kvalitetu zbog proširene konstrukcije, koji kombinira različitog reda rogova, kao što su viseće i slojevito. Na fazi izgleda, izvodi se jasan plan, gdje su naznačeni svi dodaci, uključujući i veranda, terasu, sluh i potkrovlje. Informirani krovovi razgrađeni su na t-u obliku slova t, G-oblika i križ krovova. Vjeruje se da su poteškoće u izvedbi krova, mnogo više vremena i sredstava potrebne za svoj uređaj. Na planu, glavne i dodatne vožnje trebaju biti vidljivi i tkati tkanje koje formiraju UNDOVA, koji je također instaliran dijagonalni rogova.

Najteži trenutak pri sastavljanju okvira rafter sustava krova je endova. Obično se formira okvir Rafter, koji leži na sanduku, temelji se na vrhu zglobova klizača i trčanja. Kako bi se izbjeglo oštećenje donjeg kraja, tijekom instalacijskog procesa morate odabrati mjesto za zatvarače. Krovni vijci su prikladni kao pričvršćivači.

Kako biste izbjegli propuštanje na montažnim zglobovima, možete koristiti posebne slojeve obloge.

Kako izgledaju linije krovnog sustava?

Ugradnja enkonacija na krovu.

Prilikom instaliranja OLES-a mora se promatrati nekoliko vrlo važnih pravila:

  1. Prvo morate biti sigurni da je traka za brtvljenje za zglob ispravno instaliran. To je potrebno kako bi se izbjeglo dobivanje tamo na različitim vrstama smeća i vode.
  2. Potrebno je dovršiti instalaciju kraja sanduka.
  3. Uređaj za kraj na razini temelji se na kašicama, a sama obdara počinje s vijencem.
  4. Potrebno je pripremiti dovoljan broj letvica za Engandu. Instalacija letvica izrađena je od dna do vrha.
  5. Da bi se donje daska ispod linije vijenca, potrebno je smanjiti ga.
  6. Ugradnja letvica Tijekom instalacije kraja potrebno je proizvesti po bljeskovima.
  7. Krovni materijal koji graniči s kraj, ošišao samo na oznaku.
  8. Morate unaprijed obavijestiti gdje će se montirati biti smješteni tako da ne pokvare materijal.
  9. Navedeni dizajn priložen je samoizvlaštenjem.
  10. Nakon pričvršćivanja samo-crteža, krovni površina treba biti blizu krajnje ploče.
  11. Ni u kojem slučaju ne može se priložiti shangas na segmentu manje od 25 cm od završne osi.
  12. Kako bi se poravnale školjke, u procesu styling koristi gumenu priključak.
  13. Ugradnja gornjeg dijela kraja izrađena je s preklapanjem na 10 cm.

Članak o temi: pločica za kuhinju na pregaču: stručne preporuke

Dizajn okvira rafting krovnog sustava završava montažnim rogovima, a zatim je instaliran krov. Tek nakon svih tih zbivanja može ići na instalaciju vrata, Windows itd.

Neke značajke brzog krovnog sustava s kraja

  1. Rafting kraj krovni sustav može biti bilo koji, ali je potrebno uzeti u obzir nagib krovnih listova.
  2. Za visokokvalitetnu instalaciju krova potrebno je jasno znati i jasno vidjeti koji će dizajn krova biti potrebno za ovu zgradu.
  3. Potrebno je pažljivo pristupiti izboru građevnog materijala. Za krovove potreban je visokokvalitetni materijal, koji je u stanju izdržati uznemiravanje, vibracije snijega i kiše, mora biti izdržljiva i ima anti-korozijska svojstva.
  4. Rad bi trebao ići iz skate. Dakle, možete izmjeriti udaljenost koju trebate i održavati krov.
  5. Nakon završetka posla morate ojačati nepovezana područja klizanja.
  6. Da biste ispravno izračunali opterećenje, morate se odnositi na stručnjake koji ne samo da će vam pomoći ispravno izračunati, već će se tražiti i od kojih će pokrenuti instalaciju endhouse.
  7. Rapid krovni sustav mora biti instaliran u skladu s pravilima SNIPOS-a i izrađen je od visokokvalitetnih materijala. Rafting krovni sustav je jedna od najvažnijih struktura bilo koje zgrade. Da biste ugradili Rafter sustav s kraj, trebaju dobre stručnjake, bez posebnih vještina izgradnje, gotovo je nemoguće uspostaviti ga pravo na instalaciju nevolja.
  8. Nakon spuštanja krovni sustav je montiran s kraja, potrebno je instalirati zvučnik. Držač govornika mora biti ispravno postavljen, inače neće biti korist. Slijedi za samoizgradu. Poželjno je odabrati boju ovisno o materijalu krova koji ste odabrali.

Do danas, gotovo da nijedna kuća nije izgrađena bez krova s ​​kraja, osobito u sjevernom dijelu Zemlje hemisfere. To je zbog brojnih oborina. Uostalom, kako bi zaštitili svoj dom od curenja i prodiranja nacrta, mora se izvršiti kvalitativna odbojnica.

Čitaj više