Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Anonim

Najpopularniji materijal za vrata koja su instalirana na balkonu je metalplastična. I ne iznenađuje, jer je to jedan od najpraktičnijih i pristupačnijih materijala.

Metalna plastična vrata su vrlo pouzdano zaštićena od nacrta, ne podliježu i otporne na mehaničke učinke. No, nažalost, na vrijeme, neki nedostaci nastaju u normalnom radu tih proizvoda, posebno, počinju se vidjeti ili pojavljuju. U tom slučaju, ne biste trebali paničariti, a vi trebate uzeti pravovremene mjere za rješavanje problema. Mnogi od njih mogu se samostalno ispraviti.

Glavni uzroci pojave

Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Da biste brzo uklonili nove zvukove, potrebno je nositi se s razlozima njihovog pojavljivanja. Dakle, mrežni su takvi preduvjeti:

  1. Brak tijekom proizvodnje petlji. Ako su njihovi detalji nepravilno zavareni, škripanje će nužno biti prisutna. U tom slučaju, pojedinosti moraju biti zamijenjene.
  2. Na petlji nema materijala maziva. Ako koristite dizajn bez podmazivanja, pohađa se škripanje. U tom slučaju potrebno je podmazati stavke.
  3. Petlje će škripati ako je mazivo ispravno odabrano.
  4. Odsutnost ležajeva u njima. Da biste ispravili taj nedostatak, elementi koji nedostaju na njihovom mjestu jednostavno se postavljaju.

    Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

  5. Cijelo trošenje petlje. Pomoći će samo punu zamjenu dijelova će pomoći.
  6. Loše učvršćivanje petlje. Trebalo bi biti ispravno i osigurati.
  7. Može škripati i pokrivati ​​list vrata. Taj se problem pojavljuje kao rezultat dodirivanja kućišta izravno s webom tijekom uporabe vrata. Da bi se uklonio problem, potrebno je smanjiti trim na mjestu trenja.
  8. Squeaky zvuk može se pojaviti kao rezultat trenja vrata prijenosa o kutiji. Ovaj problem može biti posljedica netočne instalacije vrata ili web deformiteta.

Članak na temu: Cork Wallpapers u unutrašnjosti: Fotografija, za zidove u Lerua Merangen, supstrat, recenzije, je li moguće zalijepiti na pozadinu za utikač, kako za ljepilo, video, ljepilo, tehnički utikač, fotografiju

Sklizirana u metalnim plastičnim vratima

Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Glavni razlog za pojavu neugodnih zvukova u metalnim plastičnim strukturama je trošenje priključaka. Tijekom dugog ili netočnog korištenja kompozitnih uređaja mogu se pojaviti neki problemi. No, kao i s drugim vrstama, balkon strukture mogu škripati iz tih razloga:

  • trošenje ili sušenje maziva;
  • Plovidba vrata plaća;
  • Petlje plastične strukture i kao rezultat toga, platna vrata počinje držati okvir;
  • Neispravan rad ručke: loše se okreće ili, naprotiv, to je opušteno.

U svakom slučaju, potrebno je brzo eliminirati uzroke problema.

Rasporedi balkonska vrata

Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Što ako se plastični plastični vrata početi potpisati? Prije svega, podesite spojnice. Obično se ovaj događaj koristi za neodoljiv, opuštanje i način prijenosa vrata.

Da bi se ispravno odredio razlog, treba uzeti oznaku, što se lako ispere i razbiti krpu vrata u zatvorenom obliku. Nakon toga otvara i analizira postavljanje linije na okvir. Na taj način odredite gdje su se pojavili odstupanja. Ako se pojavi ušteda, a zatim podesite gornju petlju. Da biste to učinili, koristite tipku i podesite vijak za podešavanje, okrećući ga strelicom u smjeru kazaljke na satu.

Otvorite vrata balkona nakon podešavanja trebaju biti lako i bez dodatnih vanjskih zvukova.

Uklanjanje screenshot plastičnih vrata

Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Prvi način da biste dobili osloboditi od škripa - staviti ispod šarki grafita

Kada se viper pojavi u dizajnu PVC balkona, prvo trebate obratiti pozornost na petlju. Najlakši način uklanjanja uzroka stranih zvukova je staviti dio grafita ispod šarke. Ako je ovaj način nije uspio eliminirati problem, to znači da je dizajn zapanjen i potrebno ga je zamijeniti.

Sljedeći razlog može biti povreda priključaka. U tom slučaju trebate prilagodbu i podmazivanje dijelova. Pitanje je kako podmazati šarke plastičnih vrata, intuitivno jednostavna i razumljiva. Da biste ga proveli, svi tekući strukturni elementi trebaju biti tretirani strojnim uljem. Napravite proces prikladnijim od balkona s potpuno otvorenim vratima. U tom položaju najlakše je doći do vrata vrata. O tome kako podesiti škripanje vrata, pogledajte ovaj koristan videozapis:

Članak o toj temi: Kako rastaviti ručku unutarnjih vrata bez pomoći Učitelja

Ako, nakon podmazivanja, škripanje ne nestane, onda to ukazuje na ozbiljne probleme. Najvjerojatnije je došlo do nošenja petlje i treba ih zamijeniti.

Materijali za podmazivanje

Uklanjanje screenshota plastičnih vrata balkona

Za podmazivanje koristite stroj ulje ili tekućinu WD40

Uz neovisnu eliminaciju problema, postavlja se pitanje nego da podmazuju petlje vrata. Za ovaj proces bolje je koristiti strojno ulje. Najbolje je koristiti ulje koje se nalazi u plastičnoj cijevi. Ako se mazivo nalazi u drugom spremniku, tada se štrcaljka mora koristiti za postupak podmazivanja.

Osim strojnog ulja, možete koristiti grafitno mazivo ili litol. Za pripremu prvog tipa, prvo postavite grafit iz olovke i pomiješajte čipove s bilo kojim uljem, u drugom slučaju - primjenjujemo se uz pomoć pripravka četkica na trljanje strukturnih elemenata. Za detalje o mazivom pogledajte ovaj videozapis:

Kao što možete vidjeti, ako vaša plastična balkon vrata škripa, nije teško eliminirati ovaj problem uopće. Kako bi se izbjeglo pojavljivanje neočekivanih kvarova, profilaktički rad treba redovito provoditi na podešavanje dodatne opreme i petlja za podmazivanje vrata.

Čitaj više