Atlantski konvektor: mišljenje korisnika

Anonim

Svaka osoba koja bira konvektora za svoj dom razumije da je vrlo važno steći učinkovit, visokokvalitetan i pouzdan uređaj koji će stvoriti udobnost. U ovom trenutku, tržište električnih grijača su ogromni, au ovom članku odlučili smo reći o jednom od najpopularnijih konvektora - Atlantic, koji se proizvode u Ukrajini na europskim tehnologijama.

Atlantski konvektor: mišljenje korisnika

Atlantski konvektor - Dobro grijanje rješenje

Zašto biste trebali odabrati atlantski konvektor

U novije vrijeme preporučili smo našim pretplatnicima našim pretplatnicima konvektora: Nobu i Noura. No, na teritoriju Ukrajine, ne čini se da je Nobso konvektor dao moguće, pa smo odlučili reći o alternativi - ovo je Atlantic. Atlantski konvektor u Ukrajini se prikupljaju, ali to ne utječe na to jer se to ne odražava, jer su grijači proizvedeni na europske tehnologije s konstantnom kontrolom. Jedina stvar koja ukrajinska skupština utječe na je cijena i uvijek je niža.

Mi naglašavaju sljedeće osnovne prednosti Atlantic Convectors:

  1. Nije loš termostat. Termostat atlantskog konvektora održava stabilnu temperaturu. Prema tome, nakon njegovog uključivanja, možete postaviti temperaturu jednom i potpuno zaboraviti na to. No, u mnogim termostatima postoji nedostatak - ne možete odabrati točnu temperaturu, "približni" termostatori su instalirani (vidi fotografiju). Međutim, možete odabrati optimalnu temperaturu u roku od nekoliko sati po metodi ispitivanja i pogreške.

    Atlantski konvektor: mišljenje korisnika

    Termostat atlantskog konvektora

  2. Konventori se mogu pohvaliti 3 klase sigurnosti. To znači da ih možete koristiti kao glavno grijanje u kući, čak i ako nemate sposobnost stalno pratiti njegov rad.
  3. Praktički tihi rad. Zapravo, ovo je ozbiljna prednost, jer nakon uključivanja ili isključivanja, nema vanjskih zvukova. Također, mehanički termostat radi dovoljno mirno.
  4. Grijač se ne boji prskanja, odnosno, može se koristiti čak iu kupaonici.
  5. I najozbiljnija prednost je prihvatljiv trošak. Oni koriste posebno popularne u Ukrajini, ali u Rusiji mogu se naći u mnogim trgovinama.
  6. Instaliran je jedinstveni grijaći element koji ima visoku učinkovitost i ne osuši zrak.
  7. Slučaj ne zagrijava više od 90% stupnjeva. To je visoka temperatura, ali nećete biti spaljivanja. Međutim, dijete treba držati podalje od njega, jer je ta temperatura opasna.
  8. Jamstvo na konvektora - dvije godine. No, tijekom njegova stjecanja provjerite jesu li svi dokumenti popunjeni u trgovini. Inače ne možemo govoriti o slobodnom popravku.

Članak o temi: Topla otpornost: Kako provjeriti termostat i senzor

Nedostaci Konvektor

Unatoč velikom broju pozitivnih trenutaka, postoje nedostaci:
  • Nema mogućnosti postaviti točnu temperaturu. Sve ima veze s metodom odabira, a to može potrajati mnogo vremena;
  • Kabel za napajanje, odnosno, utičnicu za njegovu instalaciju trebala bi se pregledati unaprijed;
  • Nakon uključivanja, dugo je neugodno. Ali, oko dva sata potpuno nestaje;
  • 5% atlantskih modela suočava se s prvom godinom rada. Naravno, možete ga proslijediti pod jamstvom, ali je u svakom slučaju neugodno.

Postava

Sada Atlantic objavljuje sljedeće modele konvektora:

  1. HD-2.
  2. F17 dizajn.
  3. HD-0 Altis.
  4. CEG BL-MECA / M.
  5. F118 znamenka.
  6. CEG FN-Meca.

Dostupni modeli s napajanjem od 500 W do 2,5 kW. Prema tome, pokupite optimalni model za bilo koju sobu neće biti potpuno teška.

Atlantski konvektor: mišljenje korisnika

Kako ispravno montirati na zid atlantskog konvektora

Recenzije

Odmah napomenuti da je većina recenzija pozitivna. Uostalom, konvektor tvrtke Atlantic ima optimalni omjer u smislu kvalitete i troškova. Osim toga, oni daju stvarnu udobnost tijekom grijanja prostorije i pokazuju stabilan rad čak iu najjačim mrazama.

Zapamtiti! Instaliranje atlantskog konvectora slijedi samo snažno ožičenje koje je dizajnirano za to. U suprotnom, električno ožičenje ne može izdržati ozbiljna opterećenja.

Također se događaju i negativni pregledi, jer su neki konvektori brzo su u redu. Gotovo nema braka biljke, jer se uočavaju strogi standardi kvalitete i svaki korak je strogo kontroliran.

Bilješka! U mnogim modelima, set je noge, odnosno, može se instalirati na pod ili objesiti na zid.

Zaključak

Atlantski konvektor može se koristiti kao potpuno autonomno električno grijanje. Također se može koristiti prije uključivanja ili nakon isključivanja sustava centralnog grijanja kako bi se održala optimalna temperatura u kući.

Članak o toj temi: vrtna jeftina tragovi s vlastitim rukama

Od osobnog iskustva možemo reći da se konvektor može koristiti. Nema pitanja u kvaliteti i troškovima, ali se uvijek treba pamtiti da je ožičenje treba imati rezervu na vlasti.

Video na temu

Na webu pronašli smo još neke zanimljive recenzije atlantskih električnih konvektora, gledajući ih, možete razumjeti sve suptilnosti i glavne kontroverzne trenutke njihove uporabe u kući.

Čitaj više