Ugradnja pjevaka s vlastitim rukama

Anonim

Jedna od najjednostavnijih faza instalacije sustava Windows je instalacija. Jednostavnost takve instalacije ne znači nedostupnost ove faze. Plastične ili metalne ždrebanje zaštićeni su od prodiranja vlage sedimenta u tehnološku prazninu, koja se formira na mjestu gdje je prozor instaliran na profilu treniranja. Zid je zaštićen od samog kiše ispod prozora. Dakle, instalacija s vlastitim rukama je važna konačna faza ugradnje cjelokupnog dizajna prozora. Postoje li tajni ili nijansi kako instalirati uzorkovanje vlastitim rukama i pouzdano?

Tump skriva zglob i zaštitni element koji sprječava prodiranje vlage u strukturu. Oni se proizvode od pocinčanog čelika, na kojem se primjenjuju polimerni premaz, kanak se također može jednostavno pocinčavati. Najčešće se koristi bijela i smeđa, u nekim slučajevima može doći do drugih nijansi.

Materijali i alati

Uspjeh, pouzdanost i jednostavnost samostala na Windows u potpunosti ovisi o ispravnom odabiru samih platnih plamena i materijala koji se koriste za njihovu instalaciju.

Kako pravilno pokupiti plastične ili drvene prozore?

Osnovni parametri odabira

Ugradnja pjevaka s vlastitim rukama

Prozori mogu biti izrađeni od metala, plastike ili aluminija.

Jedan od glavnih čimbenika na temelju kojih se pojavi odabir ploče je materijal iz kojeg se proizvode okviri prozora. Pod plastičnim prozorima, prirodno, plastični tokovi su bolji prikladni, koji se najčešće kupuju zajedno s glavnim dizajnom prozora. Ako je okvir drveni, onda je bolje kupiti metalne galvanizirane fits koji se može obojiti u bilo kojoj boji koja se usklađuje s bojom boje okvira prozora ili bojom zidova strukture.

Najvažniji strukturni parametri kupljenih ploča za pripitomljivanje su sljedeće:

  • Širina koja bi trebala biti nešto veća od udaljenosti od okvira prozora do ruba zida;
  • Duljina, koja se izračunava iz parametara otvaranja prozora i završne obrade i dekorativnog elemenata u blizini kvadratnih elemenata;
  • Sposobnost ili potrebu korištenja posebnih čepova za sigurnost ili estetski dizajn.

Članak na temu: Sami napravite solarni bojler

Selektivni elementi koji će biti instalirani, potrebno je odabrati sve potrebne alate i materijale za besprijekornu instalaciju vlastitim rukama.

Instrumenti

Samostalno postavljanje se vrši pomoću sljedećih alata:

Ugradnja pjevaka s vlastitim rukama

Za montažne prozorske veze trebat će vam: rulet, bušilica, čekić, odvijač, marker.

  • Škare za metal za rezanje listova potrebne duljine i oblika;
  • Vježba odvijača za koju može trebati proširenje mlaznica, jer je potrebno raditi izravno iznad zidova ispod prozora;
  • vijak za samozadočavanje (za drveni okvir možete koristiti obične i za metal-plastične prozore - s posebnim završetkom bušenja);
  • Rulet, marker ili drugi prikladan mjerni uređaji;
  • Bočni čepovi ako je ugrađena instalacija.

Uz takav skup alata i materijala, možete se sigurno početi s vlastitim rukama.

Značajke glavnih faza

Proces pričvršćivanja platna ispod prozora sastoji se od nekoliko jednostavnih koraka, koji se mogu napraviti sa svojim vlastitim rukama bez pribjegavanja pomoći. Što trebate učiniti da prozor prostor dobiva svoj konačni izgled, a zid ispod prozora nije bio podvrgnut daljnjoj destruktivnoj izloženosti sedimenta vlage?

Instalacija potrebnog oblika počinje s dojmom platna. Windowspace može biti pravokutni i trapezoidni ili kovrčavi oblik. I metalni pocinčani, a plastični listovi su vrlo jednostavno rezani po metalnim škaračama. Stoga je to učinio sva mjerenja, potrebno je dati uske bočne krajeve lijevanog plahta takav oblik tako da se ti ciljevi mogu lako suočiti s bočnim padinama. Ako je ugradnja završnih čepova predviđena, onda se to također treba uzeti u obzir rezanjem lista na stranama.

Ugradnja pjevaka s vlastitim rukama

Slika pokazuje kako ispravna i nepravilna instalacija prozorskih veza i prozora izgleda.

Sada uzimamo platno lijevanje i odgovarajući kraj (na kojem se formira zakrivljena glatka ravnina) ćemo donijeti pod okvirom, čvrsto pritiskati ravan uzdužni element na profil treniranja na kojem je instaliran cijeli dizajn prozora.

Članak na temu: Upute za ugradnju drvenih postolja

Uz pomoć vježbe odvijača, pričvrstite stisak na profil treniranja. Vrlo je važno u ovoj fazi, tako da je kraj čvrsto napuštajući kraj na dnu okvira.

Prostor između weba i vanjskog prozora se često preporučuje (dio zida ispod ravnine za ponovno punjenje) ispunite instalacijsku pjenu. To ne vrijedi to, jer ovaj postupak ne znači bilo smisao. Iz toga slijedi samo cementnu otopinu ili materijal za brtvljenje temeljito razmazati jaz između padina i weba, ako nisu čvrsto susjedni jedni drugima.

Na kraju uspostavljamo završne čepove koji se izvode i estetska i zaštitna funkcija. Posebno takva zaštita je relevantna na prozorima na prvom katu. Bez čepova, list kaputa koji strši od zida do nekoliko centimetara s oštrim rubovima, može biti vrlo opasno za ljude koji prolaze ljudi, posebno za trčanje i igranje pod prozorima djece. Instaliranje prozora je proces koji se može učiniti svakom majstoru kuće.

Čitaj više