Kako podići i instalirati vrata "Canadka"

Anonim

Unutarnja vrata obavljaju nekoliko zadataka: blok slobodan pristup sobi, pružaju toplinu i zvučnu izolaciju, a također jamči privatnost u zatvorenoj sobi. Ali uz sve to, oni su dio dizajna apartmana i, to znači, mora biti u skladu s određenim estetskim kriterijima.

Kako podići i instalirati vrata

Unutarnja vrata

Unutarnja vrata platna obavljaju sve navedene funkcije i, štoviše, je jeftin.

Značajke dizajna

Krista takav plan primio je svoje ime zbog svoje proizvodnje. Po prvi put, dizajn je razvijen i izdao kanadska tvrtka masonit 1980. godine. Tehnologija proizvodnje proizvoda je vrlo jednostavna, ne zahtijeva korištenje skupih komponenti zbog koje su svi modeli ove vrste prilično dostupni po cijeni ,

Kako podići i instalirati vrata

Osnova krila je okvir jeftinih vrsta drva - bor, u pravilu. Okvir se suočava s MDF panelima, a prostor između plahte je ispunjen punilom stanice. Potonji zbog njegove stanične strukture osigurava toplinu i zvučnu izolaciju kada je instaliran na vratima. Veličina proizvoda odgovara standardnim otvorima.

Panel za okretanje može oponašati drvo određene boje, na primjer, vrata platnu bijelu do-8/70 na fotografiji. Ali to također može biti prvenstvena površina posebno za slikanje. Nije potrebno obojiti vratara, ali u pravilu ne zanemariti ovu tehniku: a boja se može dobiti, u potpunosti odgovara stilu prostorije, a materijal je dodatno zaštićen.

Kako podići i instalirati vrata

Prednosti i nedostaci unutarnjih vrata Kanađana

Kao i svaki drugi dizajn, takav model ima svoje prednosti i nedostatke. Prednosti proizvoda uključuju sljedeće kvalitete:

  • više od pristupačne cijene zahvaljujući osobitostima proizvodnje u usporedbi s tradicionalnim drvenim modelima;

Kako podići i instalirati vrata

  • primjetno manja težina - gotovo 5 puta niža od drvene krila, koja je olakšana i omogućuje vam korištenje lakših i jeftinih priključaka;
  • Instalirajte kanadski mogu se instalirati na najfinije particije soba;
  • Ploča MDF-a na proizvodnji je pod slikanjem, bojenje kanadskih vrata može biti gotovo svaki sastav;
  • Spremnik snimljenika se lako popravlja: čak i uz snažnu štetu dovoljno je jednostavno promijeniti prednju ploču;
  • Zahvaljujući staničnom punilu, proizvod ima dobre svojstva toplinske izolacije.

Članak o temi: Pansework šivanje je lijep i jednostavan za početnike: sheme i uzorke, patchwork oprema, video lekcije, foto-master klasa korak po korak, gdje početi, patchwork tacka i slika

Kako podići i instalirati vrata

Nedostaci Kanađana su sljedeći parametri:

  • Poteškoće s instalacijom brave: samo okvir ima dovoljnu gustoću, tako da je potrebno biti oprezan s izborom mjesta ugradnje;
  • Krhalni dizajn nije ni drvena okvir, niti visokoprimljni plabodni punilo;
  • Vrata su osjetljiva na fluktuacije vlažnosti;
  • Ovi proizvodi su tipični. Tako relativno individualna opcija, prema mišljenjima, možete dobiti samo slikanjem.

Kako podići i instalirati vrata

Kako obojiti vrata kanadski

Osnovni model ima bijelu boju. Umjesto toga, govoriti, prekriveno bijelim tlom, pa nakon što je instalacija slikala je vrlo poželjna. Prikladne su sve boje koje se koriste za završetak stanova. Većina od svih, voda-emulzija i akrila su prikladni za slikarstvo.

Kako podići i instalirati vrata

Ali prije nego što slikate vrata kanadskoj bilo kojoj veličini, morate obratiti pozornost na efekt dekorativne boje. Odlikuju se sljedeće skupine:

  • Sjajni - pruža svijetlu boju i snažan sjaj proizvoda. Slikarstvo Kanađana takva boja nije uvijek prikladno biti ista na sjajnoj površini, vidljivi su svi najmanji nedostaci i defekti.
  • Mat boja ili lanac vrijedi slikati vrata u svijetlijoj sobi. Boja može biti bilo koja, a mat tekstura premaza će sakriti bilo kakve nedostatke. Ali ako je stvoren interijer zahtijeva određeni sjaj, bolje je koristiti još jedan sastav.
  • Hylder Paint - Opcija optimalna. Takav premaz ima umjeren stupanj svjetlosti, ali u isto vrijeme nije proždiran kao mat. Sudeći po mišljenju kada se postavlja pitanje nego slikanje kanadski, najčešće bira ovo rješenje. Na foto - slikarskih kanadskih vrata.

Kako podići i instalirati vrata

Ugradnja dizajna vrata

Unatoč lakoći krila, čak i kada instalirate, trebat će vam pomoćnik. Tehnologija instalacije je vrlo jednostavna.

  1. Za početak, oni rastavljaju staru krilu: uklonjene iz petlji, vide i uklonite okvir vrata, a zatim dovesti do redoslijeda padina ako im je potrebno.
  2. Spojite elemente novog okvira: horizontalni i vertikalni dijelovi su povezani s krajnjim stranama i pričvršćeni sa samosklađenim.
  3. Prikupljeni dizajn koji odgovara veličinama ugrađuje se u otvor. Regulirajte svoj položaj drvenim klinovima, koji su začepljeni u utor između kutije i zidova.
  4. Tek nakon što se okvir točno podešava okomitom, pričvršćuju joj bočnu stranu vijcima.
  5. Vrata su visjele na tkanini, a drugi dio je pričvršćen na dovratnik.
  6. Platno se druže i podesite položaj kutije s krilom dok se nacrts ne jasno vertikalni u strukturama, a krila se neće lako otvoriti.
  7. Platno se uklanjaju, popravite drugu stranu kutije s vijcima.
  8. Instalirajte na web i okvir polica pribor - zaključavanje, na primjer, i stavio tkaninu na petlju.
  9. Montažna pjena ispunjava utore između okvira i zida.

Članak o toj temi: Popravak paleta tuš kabina to učiniti sami

Nakon instalacije proizvoda - do 8/70, na primjer, možete obojiti zajedno s kutijom u bilo kojoj omiljenoj boji.

Čitaj više