Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Anonim

Održavanje naloga u kući zahtijeva pozornost na sve njegove kutove. A kupaonica, gdje stavljamo red i našu odjeću, mora se stalno držati čist. Tijekom činjenice da se koristi za dekoraciju sanitarnih čvorova modernih stanova, širok raspon materijala se koriste: pločice od pločica, toaletne posude i umivaonika od faience, ukrasne elemente iz mramora, panela iz različitih vrsta plastike, izbor deterdženta Za kupaonicu bi trebala biti posebno pažljivo.

Osim toga, kupelji sami mogu biti lijevani, emajlirani i akrilni, a pravila za brigu o njima značajno se razlikuju.

Od vođenih odabirom sredstva za čišćenje za kupku će reći našem materijalu u kojem će biti predstavljena ocjena popularnih proizvoda za čišćenje kupke i WC.

Akril alata za čišćenje kupke

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Akrilne kupke vrlo su otporne na koroziju, ali ranjive na ogrebotine. Činjenica je da akril ne tolerira mehanička opterećenja, a također se može ukrotiti pri kontaktu s agresivnim materijalima. Stoga se sredstvo za kupku koja sadrži abrazivne tvari, kao i alkohol i kiselina, ne preporučuje se za akril.

Što čistiti akrilnu kupku?

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Ocjena sredstava za čišćenje emajled kupke

Emajled kupka zahtijeva posebnu pozornost na točnost čišćenja. To se objašnjava činjenicom da je caklina prilično krhki materijal. Čak i mala pukotina formirana na površini emajlirane kupelji može na kraju dovesti do stvaranja žetona i iskriviti svoj izgled s neugodnim ograđenim rubovima.

Stoga, prilikom čišćenja emajlne kupelji treba izbjegavati upotrebu sredstava za čišćenje, što uključuje alkalije, formaldehid, agresivne kiseline.

Članak o toj temi: OpenWork Jackets Crochet za pune žene iz japanskih časopisa

Važno je odabrati spužvu za čišćenje: ako postoje metalni i stakloplastici u njihovoj strukturi, onda očistiti kontaminante s površine emajlirane kupke nemoguće ih je koristiti.

Odaberite sredstvo za čišćenje za kupanje emajl, možete vidjeti popis najučinkovitijih i najpopularnijih.

  • Faberlik za čišćenje kupaonice serije "Kuća" - dobivanjem popularnosti alat za kadu. Uz to, može se lako očistiti površinom emajlne kupelji i akril, s izuzetkom kupaonskih elemenata od lijevanog mramora. FABERLIK SERIJA "Home" serija savršeno se nosi s čišćenjem za onečišćenje na pločicama s pločica, keramike. Pogodan je za pranje školjaka, uklanjanje vapna ploča, čišćenje WC-a. Njegove prednosti mogu se pripisati pristupačnoj cijeni, antibakterijska svojstva, ekološkoj prijateljstvu i ugodnom mirisu.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

  • Meteor iz izraelske buggy brand će brzo i učinkovito očistiti emajliranu kupku, a također će se nositi s bilo kojim zagađenjem vodovoda: to će pomoći u uklanjanju vapnenca, koji je bio sapuna pjena, vodeni kamen i hrđa. Može se uspješno primijeniti za uklanjanje silikonskih tragova nakon sanitarnog rada. Nakon nanošenja kupaona kupaonice kupanje sjaji sjaj i čistoću i ispunjena ugodnim osvježavajućim mirisom.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

  • Gel za pranje kupelji i školjke "Čista kupka" iz niza čišćenja proizvoda Light House je dizajniran za čišćenje cakline i akrilne kupke. Može se uspješno primijeniti kao univerzalna sredstva za održavanje čistoće u kupaonici, tušem i WC-u. Gel "Čista kupka" ima izvrsne antibakterijske svojstva, omogućuje vam da izbjeljite površinu kupelji, pločice, školjke, uklonite flare iz kromiranih i plastičnih elemenata tuš kabina.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

  • Meine Liebe je aktivna pjena za čišćenje kupke koja ima izvrsne recenzije od strane mnogih kućanica. Izvrsni policajci s mnogim vrstama onečišćenja, uključujući vapne ploče. Meine Liebe može se koristiti za čišćenje tragova silikona, kao i drugih sedimenata na površini ljuske, kupelji i tuš kabine. Kao nedostaci Meine Liebe Bath, mnogi su to označili nije jako ugodan miris.

Članak o toj temi: Cap od osamyklinka: uzorak za rezanje i šivanje

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Ocjena kupelji od lijevanog željeza

Kupke od lijevanog željeza su visoka čvrstoća i jednostavnost njege kod kuće. Među ostalim prednostima kupelji od lijevanog željeza - mogućnost spremanja topline za dugo vremena i nisku razinu buke prilikom punjenja vodom. Jedini minus može se nazvati upotrebom soli cirkonija u zaštitnom premaz kupke. I pustiti da lijevano željezo ne odnose na kvalitetu kupaonice, kao akril i caklinu, ali ipak treba štititi svoj premaz od učinaka abrazivnih komponenti.

Što znači da je kupka od lijevanog željeza bolje izabrati? Razmotrite najučinkovitije i preporučene deterdžente.

  • Alat za održavanje čistoće serije loc serije Loc iz Amwaya zaslužio je prepoznavanje od mnogih vlasnika zbog sposobnosti za brzo uklanjanje tragova od kamenca i sapuna pjene. Nakon njegove uporabe, kupka dobiva sjajnu sjaj i ispunjena je ugodnom aromom. Osim toga, ne postoje agresivne kiseline, abrazivne komponente, sigurno je za kožu. Zbog svoje visoke koncentracije, može se koristiti za sprečavanje pojave ponovljenih kontaminanata.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

  • Gel Comet je jedna od najčešćih opreme za čišćenje kadu od lijevanog željeza. Zbog sadržaja dezinfekcijskih aditiva i mineralnih kiselina omogućuje vam da učinkovito očistite prljavštinu i uništite bakterije. Po završetku čišćenja na površini kupelji formira se filmar za prljavštinu, koji se stvara pomoću kometa jedinstvenog polimera uključenog u komet gel.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

  • Univerzalna sredstva za kupku i dušu Frosch temelji se na kiselini grožđa. U osnovi i sigurno ukloniti gotovo sve vrste kupelji lijevanog odganjavanja. Jedna od njegovih prednosti je čistoća okoliša i sposobnost da se delikatno uklone neugodne mirise.

Ocjena najučinkovitijih alata za kupanje

Narodni lijekovi za održavanje čistoće kupelji

Ponekad možete podržati čistoću kupke kod kuće uz pomoć jednostavnih alata koje su napravili vlastite ruke. Neka ne posjeduju širok raspon svojstava koje se razlikuju kupljenim deterdžentima, ali s zadatkom čišćenja kupke od prljavštine bit će potpuno nositi.

  • Limunovi kiselina. Da biste proveli postupak čišćenja, dovoljno je ispuniti kupku vrućom vodom, ulijevati u njega sadržaj nekoliko paketa lemonske kiseline (200 grama), miješati i ostaviti nekoliko sati. Zatim iscijedite vodu i uklonite ostatke prljavštine iz zidova kupke s tekućom vodom.
  • Ocat. Čišćenje jakih kontaminanata treba napraviti punjenje kupke vrućom vodom, a teren je jedan litar tablice octa. Ostavite za noć, ali isprati zagađenje s tekućem vodom i rukovati zidovima kupke s spužvom.
  • Amonijak. Da biste uklonili letenje od vapna od površine kupelji vlastitim rukama, morate razrijediti u čaši vode 3 žlice alkohola amonijaka. Primijenite na zagađenog područja i izdržite 15 minuta. Nakon toga isperite ostatke plaketa uz pomoć tekuće vode i meke spužve.

Članak na temu: Bijouterie iz perli s vlastitim rukama za početnike s fotografijama i videozapisima

Čitaj više