Predivan mat

Anonim

Uspješna ideja za one koji vole napraviti nešto s vlastitim rukama, ali ne želi potrošiti mnogo vremena na obrti. U načelu, moguće je napraviti prazno za ovaj tepih dok gledate omiljeni prijenos ili brigu za djecu. Takve stvari su sjajna prilika da se pokaže vaš osjetljivi okus i istovremeno odaberite dodatnu opremu za vašu kupatilu boju.

Predivan mat

Mat za kupanje učiniti sami

Korak 1. S pređe vrpce potrebno je tkati gustu šipku. Da biste to učinili, koristite vlastite prste. Bit će oko 1, 5 sati na tkanje udije. Najznačajnija stvar je da se može učiniti svugdje: ispred televizora dok čekate dijete s plesnim razredom, na primjer, čak iu podzemnoj željeznici!

Predivan mat

Dakle, za proizvodnju tepiha za kupaonicu trebate:

  • Dva dana pređa od dvije ili tri boje vašem ukusu;
  • Motok snažno pamuk za bazu;
  • Komad šperploča u veličini budućeg tepiha;
  • 31 karanfila;
  • Čekić;
  • 2 štipaljke ili stezaljke.

Predivan mat
Kako plesti na prstima, možete pogledati detaljno na video tutoriali. Apsolutno je jednostavno i koliko možete napraviti različite stvari iz konopca, bit ćete iznenađeni.

Predivan mat

Korak 2. Ako prekinete rad, osigurajte petlje uzete iz prstiju, dvije štićenice ili stezaljke. To će spriječiti otopiti petlje. Ako se pređa završi, samo vezati kraj druge boje do kraja prethodnog.

Predivan mat

Korak 3. Pripremamo "stroj za tkanje". Da biste to učinili, začepljuju klinčice duž gornjeg i donjeg ruba lista za šperploče. Na vrhu dobivamo 15 karanfacija na udaljenosti od 2, 5 cm, downSir rezultat 16 karanfacija u nizu na istoj udaljenosti. Nije toliko važno da je udaljenost između karanfacija bila milimetar do milimetra, ali je bolje još uvijek nacrtati mjesta za nokte s marker.

Članak o temi: origami pas iz papira: kako to učiniti sami za djecu

Predivan mat

Korak 4. Zatezanje komota pamuka. Napravit ćemo petlju na kraju niti i staviti na donju lijevu ekstremnu karanfiju. Tada nit dovodi do gornje karanfile, zatim do dna, i tako do kraja. Na posljednjoj karanfiji, nit je također fiksiran pljačkanjem.

Predivan mat

Korak 5. Sada uzimamo naš kabel i protežu se kroz niti, s početkom niže i tako cik-cak tamo i natrag, pokušavajući staviti kabel da čvrsto položi između baza temelja.

Predivan mat

Predivan mat

Kako napraviti tepih - master klasa

Predivan mat

Predivan mat

Pletena pletena pređa

Korak 6. Kada je šiljak završi, a rad se još uvijek mora nastaviti, samo vežite novi kabel i spojite krajeve oba kabela s čvorom. Savjeti se mogu skrivati ​​iza navoja hrane.

Predivan mat

Korak 7. Ako vas dužina teg zadovoljava, izvadite dno od baza s klova gornjeg reda i napravite nodule blizu ruba tepiha. Teme se mogu izrezati ili savijati na stražnjoj strani tepiha i osigurati dno baze.

Predivan mat
Izvor

Čitaj više