Montaža za pranje kamena

Anonim

Sudoperi od umjetnog kamena svaki dan postaju sve popularniji. To je zbog činjenice da se pozitivne kvalitete materijala sve više otkrivaju. Umjetnički kamen je visoka mehanička čvrstoća, slaba toplinska provodljivost i kemikalija. Otpornost. Površina umjetnog kamena se izvodi iz hylicuta, ovaj materijal se obično koristi za proizvodnju dekorativnih proizvoda. Instalacija pranja od umjetnog kamena je vrlo jednostavna, tako da se možete sami nositi s njim.

Montaža za pranje kamena

Miješalica i sifon bolje je fiksiran prije instaliranja pranja. Brtva se nanosi na pranje i površinske zidove podSTOLE.

Za razliku od prirodnog kamena, njezina je težina vrlo mala, tako da nećete niti trebati pomoćnici, svi to možete učiniti sami. Iako je vrijedno napomenuti da je instalacija za pranje odgovorna, budući da je u slučaju pogreške, vaš kuhinjski set će biti razmažen.

Ispusna rupa: nijanse

Nažalost, ne svi umivaonici umjetnog kamena nemaju gotove rupe za mikser, filtar i tako dalje. U takvim slučajevima, čekić se koristi i izbaci rupu s oštrim udarcem. Ali kako trebate učiniti ako uopće nema rupa?

Dijagram koji povezuje dvostruko umivaonik.

Samo ga trebate bušiti. Nije potrebno bojati raditi s umjetnim materijalom, to je mnogo jači od kamena umjetnog, a bolje u svojim nekretninama podsjeća na plastiku. Izbušite rupu je bolja prije ugradnje u sudoper, budući da inače postoji opasnost od grebanja sloja lica pranja ili oštećenja cijele posude.

Stoga, na instalaciju okrenite sudoper, napravite oznaku pomoću donje matice miksera i izbušite rupu pomoću uobičajene bušilice i rezača promjera 35 mm. Na isti način, izbušite preostale potrebne rupe.

Članak o toj temi: Drenaža web-lokacije radi sami na glinenim tlima: od podzemnih voda, kako se sami

Instaliranje miksera

Vrlo je važno zapečatiti sve veze za brtvljenje, naravno, možete koristiti za ovu propusnicu ili fum-vrpcu, ali je bolje koristiti gumene brtve, što je mnogo pouzdanije i lakše.

Prvo morate okretati mikser u crijeva i zategnuti ih malo po roniranom ključu.

Nakon toga, mikser je instaliran u rupu pranja i fiksira.

Napravite instalaciju sifona točno prema uputama, obično je sve objašnjeno sasvim i razumljivo. Objašnjenja se nadopunjuju pomoću slika po korak. Kada instalirate sifon, trebat će vam samo odvijač.

Instalacija pranja: Značajke

Prije nego što nastavite s radom, morate pripremiti sve potrebne alate. Montaža se izrađuje pomoću potpuno običnog skupa, koju ćete vjerojatno imati posebne ili skupe uređaje koje vam neće trebati.

Montaža za pranje kamena

Shema za pranje.

  • olovka;
  • Lobik;
  • bušilica;
  • Brtve, za umjetni kamen bolje je odabrati silikon.

Ako proizvođač vašeg sudopera nije vodio brigu o predlošku, onda ne biste trebali brinuti, samo okrenite sudoper i stavite ga na radnu ploču. Važno je promatrati udaljenost od vanjskog ruba stola od najmanje 5 cm, ali opet se ne preporučuje da se to učini više od 11 cm, budući da je to nezgodno raditi.

  1. Prvo, zaokružite sudoper točno uz konturu, a zatim povucite stranu sudopera do duljine vašeg sudopera i pročitajte drugi krug, to će biti linija za rezanje.
  2. Radi udobnosti, countertop je bolje ukloniti, ali možete nastaviti raditi i tako. Prvo morate izbušiti rupu kako biste mogli umetnuti slagalicu. Ako je hladnjak okrugli, onda je jedna rupa dovoljna, za kvadratni oblik, izbušite ih iz svakog kuta, to će biti prikladnije za rad.
  3. Zatim pažljivo počnite izrezati točno na zasađenoj liniji, ne u žurbi. Moguće su mala odstupanja, osobito oni koji to rade po prvi put. Nemojte nestati, samo se vratite na zasađenu liniju.
  4. Da ne bi oštetili površinu tablice, upotrijebite škotsku sliku i kurvu sva mjesta koja su najosjetljivija na rizik. Nakon rezanja samo uklonite unutarnji dio.
  5. Prije nastavka rada, IPELL je pažljivo očišćen piljevom i prašinom.
  6. Zabluda se primjenjuje na stol, primjenjuje se homogeni sloj, kao što je već spomenuto ranije, bolje je koristiti silikon. Aplikacijski brtvilo je obvezan postupak, zaštitit će radnu ploču od vlage u prolazu i, u skladu s tim, od oteklina.
  7. Unutarnji dio sudopera je također prekriven brtvilom, ali se može zamijeniti gumom. Nakon što služi malo, samo okrenite sudoper i nježno ga umetnite u rupu. Pokušajte ne povrijediti brtvilo, kako ga ne podmazati slojem, inače ga morate ponovno primijeniti. Unatoč činjenici da je umjetni kamen lagan, možete koristiti par stihona kako biste zaštitili prste tijekom instalacije.

Članak o toj temi: Popravak paleta tuš kabina to učiniti sami

Montaža za pranje kamena

Dijagram sheme.

Nakon instalacije pranja od umjetnog kamena potrebno je ukloniti višak brtve, prije nego što se konačno zamrzava. Koristite uobičajenu tkaninu za to.

Instalacija pranja na radnoj površini umjetnog kamena na načelu slično je uobičajenim. Samo se morate zaštititi od mrvica prilikom branja. Rupa je bušena bušilica nužno u omotanom načinu rada. Ako stavite male ogrebotine na površinu pranja od kamena, onda ih se također možete riješiti na miru.

Prije početka instalacije pažljivo razmotrite mjesto gdje će se proizvoditi. Ovo mjesto mora biti udobno, nedaleko od mjesta gdje držite jela. Budite sigurni da se posavjetujte s hostesom, budući da je kuhinja njezina kraljevstva, a pranje je najvažniji element njezine udobnosti.

Ugradnja sifona - preporuka

Nakon završetka instalacije, potrebno je spojiti sifonski spoj s kanalizacijskom cijevi. Da biste to učinili, uzmite fleksibilno polaganje miksera i spojite se s hladnim i vrućim cijevima.

Nakon provjere nepropusnosti spojeva, odvrnite aerator iz odvoda miksera. Zatim otvorite dizalice s toplom i hladnom vodom i nakon pet minuta, instalirajte aerator na mjesto. Dakle, vi ćete očistiti sustav iz prljavštine i smeća akumuliranog u njoj.

Pranje iznad glave

Montaža za pranje kamena

Montažni dijagram pranje morta.

Instalacija faktura je još lakša. Ovdje najvažnija stvar je da njegova veličina odgovara vašem kraju. Samo trebate napraviti pranje na prestole. Naravno, ako ste s njim stekli pranje, onda morate prvo prikupiti prestole.

Sifhon i mikser je prikladniji za popravak instalacije sudopera. Brtva je također obavezna za pranje i površinske zidove podne strane.

Integrirani kuhinjski umivaonici koji zapravo predstavljaju jedan cijeli broj s radnom površinom, ne preporučuje se instalirati neovisno, budući da je proces povezan s značajnim poteškoćama koje su samo profesionalci njihovog poslovanja.

Članak o temi: Leptiri na zidovima Učinite to sami: 3 ideje poput onoga što učiniti

Osim toga, za ugradnju bit će potrebni posebni strojevi za glodanje koordinata, bez kojih je instalacija nemoguća.

Čitaj više