Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Anonim

Da biste stvorili moderan interijer, morate koristiti moderne završne materijale. Za stropne opcije, za podne pločice ili laminat, a za zidove, naravno, pozadinu. Najmodernije su vinilne pozadine na bazi Fliesline, koji su izrađeni od dva složena materijala u proizvodnji materijala: vinil i flizelin.

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Wileater Wallpaper na prozoru shop

Dekorativni dio

Pozadine se sastoje od dva elementa, prvi element je odgovoran za dekorativnu komponentu, drugi za praktično. Pod dekorativnim dijelom razumijemo vinilni sloj, koji se obrađuje na poseban način i ima potreban oblik, na njega se primjenjuje sloj boje, crteža, ukrasi. Praktični dio je supstrat ili baza platna posuda, čiji je glavni zadatak, čvrsto spojio pozadinu sa zidom.

U pogledu kvalitete, vinil se odlikuje nekoliko vrsta pozadine.

Pjenasti vinil

Jedna od najjednostavnijih vrsta vinila. Može se naći u karakterističnom umu, izgleda kao da se main pjena mjehurići zamrznuli na vrenje. Površina tapeta platna na dodir je mekana, osjeća se cijelo olakšanje.

Pozadina ovog razreda načinjeno je kako slijedi: PVC sloj se primjenjuje na supstrat, koji se na velikoj temperaturi počinje kuhati, ovaj oblik materijala je fiksiran i lagano reljefni, da se dobije oblik. Ispada zračni materijal s prilično velikom olakšicom, što će vam pomoći da sakrijete male nedostatke na zidu.

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Pjenasti pozadini iz različitih tvornica su znatno različiti

Izgleda vrlo lijepo pozadinu, ali s praktičnošću nisu tako dobri. Pjenački materijal nije najtrajniji, njegove kvalitete otporne na vlagu nisu tako dobri kao u drugim vinilnim pozadinama, stoga se ne vrijedi primijeniti na teške prostore kuhinje ili hodnika, ali u dnevnom boravku ili spavaćoj sobi, molim.

Pjenalne pozadine mogu se napraviti na bazama papira i fliesline, ovisno o njihovoj veličini.

CD-vinil

Koristeći vinilne duktilnosti, možete postići najsloženije oblike, a ako ga obojiti s modernim računalima, lako je dobiti simulaciju mnogih materijala. Vodeći pozadine stvaraju pozadine slične u jednom na kamenoj zidovima, zid od opeke, dekorativne završne obrade, presvlake s tkaninom. Trajni i reljefni materijal skrivaju većinu problema na zidu.

Članak o toj temi: Registracija niše u spavaćoj sobi: Ideje i načini korištenja

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Vinil pozadinu oponašajući kameni zid

No, na tom broju prednosti kompaktnog vinila ne završava:

  • Snaga pomaže materijalu da bude otporna na habanje, izdržljivo, ne boji izravnih utjecaja vanjskih sila;
  • Od sunčeve svjetlosti ne blijedi, čak i kada koristite tamne boje;
  • ne apsorbira mirise, lako se ispirati krpom, četkom;
  • Jednostavno u lijepljenju, čuva njegov oblik ne stiskanje od ljepila.

Kompleks takvih kvaliteta omogućuje vam da koristite vinilne pozadine na temelju fliesline osnova koju je stvorio tehnološkim CD-om za sve prostorije u kući.

Vruće žigosanje

Najmodernija vrsta vinilne pozadine kreira se pomoću vruće tehnologije žigosa. Uz dugoročno zagrijavanje PVC-a, sve štetne tvari izađu i postaje apsolutno sigurna za ljude. Zatim, mekani, spremni sloj vinilskog kamena s posebnim pritiskom, guranje željenog crteža, iu posljednjoj fazi, oni se primjenjuju boje, koje se također proizvode od prirodnih tvari.

Da biste stvorili više šarene slike, u većini slučajeva širok format pozadine - 106 centimetara, dakle, za ovu vrstu pozadine, je osiguran supstrat flizelin.

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Visokokvalitetan faktor pletenja

Vinilne pozadine na bazi Fliesline, stvorene u skladu s metodom vruće reljefne, smatraju se najkvalitetnijim modernim tapetama za zid dekoracije.

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Tamna bež pozadina s monogramima i bez

Među najpoznatijim tvornicama, glavni proizvodi koji su upravo vinil pozadina na bazi na bazi phlizelin, na kišnom ogrtaču, može se dodijeliti:

  • Ruska - paleta, umjetnost, neuhvatljiva;
  • Njemački - Erismann, Rush, Marburg;
  • Talijanski - Zambaiti, sirpi;
  • Švedski - Sandberg, Eco;
  • Ukrajinski - Eden;
  • Nizozemski - BN.

Građevinske trgovine u svim gradovima su pune takvih proizvoda.

Silakografija

Vinilna pozadina na fleislinske osnove proizvodi se u različitim formatima, jedan od njih - tisak s svilenim zaslonom. To je posebna vrsta vinila, u strukturi u kojoj se uvode vlakna tkanine, iz koje se materijal ispada još više izdržljiviji, sličniji svilenoj tkanini, zbog čega je dobio ime.

Članak o temi: Kako i kako slikati metal?

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Suptilan reljefni list silukografske pozadine

Da biste koristili silkografsku pozadinu, potrebno je pažljivo pripremiti površinu zida, budući da je platna platna tanja, a svi će se površinski defekti probiti kroz pozadinu.

Što se tiče dekorativne strane pitanja shvatiti, idite izravno na niže, nevidljive za oko dijela.

Podloga

U početku nije razmatrana supstrata odvojeno od platne ploče. Prve jednoslojne papirne pozadine proveli su obje uloge i zadovoljni oči i pričvršćena na zid. Kako bih poboljšao kvalitetu materijala, morao sam koristiti nekoliko slojeva papira.

Sada je posljednji unutarnji sloj odgovorio samo za adheziju tkanine s zidom. Stoga su korišteni gusti slojevi papira koji u načelu ne mogu biti ukrasni. Povećanje formata pozadine, web-težine, prisilni proizvođači tražiti novo rješenje, a pronađeno je s izumom Fliselin.

Značajke viničkih zidova na Fliseline osnovi

Showcat Format Format Wallpaper

Flizelin je netkana tkanina stvorena kemijskom metodom, koja uključuje vlakna tkanine i celuloze, neku vrstu simbioze papira i tkiva. Međutim, prema snazi ​​i praktičnim parametrima, Flizelin je mnogo superiorniji od papira.

Unatoč industrijskoj proizvodnji Phlizelina, nema negativan utjecaj na ljudsko zdravlje, jer ispunjava sve norme i standarde sigurnosti okoliša.

Trenutno, na papirnatom podlogu, gotovo svi pozadini su 0,53m. Na osnovi Fliesline, tapete platnene veličine 1.06m i više se izvode.

Vinilna pozadina na fleislinskim osnovi apsorbira sve pozitivne kvalitete materijala, tako da imaju optimalni skup funkcionalnih. Nanesite na zidove zidova Takav materijal se preporučuje u bilo kojoj sobi, bez ograničenja.

Čitaj više