Kompetentan rad tuša

Anonim

Fotografija

Tuš kabine su vatre sa svih strana da se istuširaju. Vanjski premaz pod tušem izrađeni su hermetičnim, obrubljeni smo podnim pločicama. Površina ispod uređaja za tuš bi trebala biti glatka, bez granica i granica.

Kompetentan rad tuša

Dijagram uređaja tuš kabine.

Sve građevinske radove u vrijeme instalacije moraju biti dovršeni, uključujući opskrbu cijevi i električnom energijom, kao i zidni ukras i strop sjedala.

Nakon instalacije slijedi uputnik za tuširanje i pravila za njegovo sklapanje.

Kako instalirati tuš kabinu

Za daljnji rad i popravak tuš kabine potrebno je instalirati proizvod na udaljenosti od 30-50 cm od obližnjih zidova i drugih vodoinstalatera. S stropa do krova kabine ostavite 15 cm slobodnog prostora. Ne bi trebalo biti električnih uređaja, kao što su utičnice, prekidači, žice, bliže od 60 cm za zidove duše.

Kada se pripremi mjesto za rad tuša, uređaj se raspakira, možete nastaviti s njegovom instalacijom. Za to će vam trebati sljedeće alate:

  • Ravan kovrčava odvijač;
  • ključ za 8 mm i 10 mm;
  • podesivi ključ;
  • Razina izgradnje vode;
  • odvijač;
  • Građevinski pištolj.

Kompetentan rad tuša

Dijagram paleta iz pločica.

Tijekom ugradnje tuša, koriste se sljedeći materijali:

  • Sanitarna silikonska brtvila;
  • Dovod vode fleksibilan u metalnom pleteniku;
  • Gumene lisice;
  • bradavice;
  • Fumska traka za vodu.

Prije instaliranja proizvoda, kako bi se izbjegli mogući kvar zbog neispunjenih radnih uvjeta, komunikacija vodoopskrbe mora staviti filtre za pročišćavanje vode. Stupanj kašnjenja nečistoća trebao bi biti najmanje 100 mikrona. U slučaju prekoračenja tlaka vode u sustavu 5 atm, postavljeno je redukcijska oprema za smanjenje tlaka vode. Minimalni tlak u cijevima - 2 atm.

Članak o temi: Patchwork Ideje za inspiraciju: Fotografije, novosti patchwork šivaći i prošivanje, novogodišnje ideje za dom vlastitim rukama, video upute

Za tuš kabine, zaključci za vruću i hladnu vodu stavljaju se s unutarnjim nitima, promjer od 0,5 inča. Kanalizacijska cijev pogodna za rad pod tušem mora biti 50 mm. Izlaz kabela je spojen na zasebnu utičnicu s uzemljenjem.

Uvjeti korištenja kabine za dušu

Iskorištavanje tuš kabine počinje nakon što je uređaj u potpunosti instaliran: spojen na vodoopskrbni sustav i odvod, električni blok je spojen, ožičenje je uzemljena, kao i uputa zahtijeva. Nakon provjere performansi tuš kabina, montažne šavove se obrađuju sa silikonskim brtvilom kako bi se spriječilo curenje vode.

Produkt je ostavljen 24 sata da se osuši silikonski brtvilo, nakon čega se može koristiti, promatranje sljedećih pravila:

Kompetentan rad tuša

Shema strukture tuša.

  • Prije početka rada morate biti sigurni da ne postoji struja curenja i napona;
  • Nemoguće je mehanički oštetiti tuš kasis tijekom rada;
  • Gumbi uređaja Kliknite glatko bez napora;
  • Kabina mora imati dobru ventilaciju, nakon uporabe, proizvod mora sušiti: između kupaćih kostimi tuš odjeljka treba sušiti;
  • Zabranjeno je odrezati električne žice, mijenjati ili promijeniti upravljačku jedinicu;
  • Da biste očistili površine, nemoguće je koristiti sredstva koja sadrže plinovite tvari, aceton i amonijak;
  • Za djecu i starije osobe, rad tuš kabina treba biti pod kontrolom odraslih.

Instaliranje tuš kabine, montirani vodoopskrbni sustavi i električne komponente mogu se pripremiti samo profesionalci. Nezavisna instalacija tuširanja nepripremljenih majstora dovest će do kvara uređaja i ozljede daljnjeg rada.

Kako zadržati čist tuš

Da ne uspije ne uspije, tuš ne mora raditi samo ispravno, jer poučavanje zahtijeva, ali i da se čisti ispravno. Za proizvodnju tuš kabine koriste se različiti materijali zagađeni vodenim parom i deterdžent. Zatvorena kabina je izrađena od stakla ili polistirena, paleta je obično akrilna, mikseri su kromirani čelik, a okviri i vodilice se proizvode od obojenog aluminija.

Članak na temu: električni mjerač s upravljačkom pločom

Otvorene kabine, gdje su jedan ili dva zida obložena pločicama ili drugim premazom otpornim na vlagu, imaju vlastiti vodič za čišćenje. Briga za površinu s pločicama se provodi na isti način kao i dezinfekcija drugih zidova u kupaonici.

Svaki materijal ne može izdržati redovito pročišćavanje abrazivnim sredstvima pomoću metalnih četkica. Mješavine u prahu mogu ogrepiti površinu palete i zidove tuš kabina, što će se na kraju postati vidljivo, a izgled uređaja će biti razmažen.

Mehaničko čišćenje površina proizvoda je vrlo važno, kapljice ostaju na zidovima zidova kabine, kapi iz sapune pjene. Ako se ne možete redovito dobiti osloboditi plaka, depoziti limete se mogu formirati, s kojima će biti teško boriti se za borbu.

Da biste uklonili kontaminante, preporučuje se korištenje sljedećih alata:

  • strugač iz gume ili poliuretana;
  • meka krpa od mikrovlakana;
  • Sintetička spužva;
  • Parni čistač za tuš.

Čišćenje je podijeljeno u:

  1. Trenutna: Nakon svakog prijema duše morate isprati vodu površine vode i zidove tuša.
  2. Glavno čišćenje se provodi ovisno o učestalosti instrumenta. Periodičnost može biti od 1 puta tjedno do 1 puta mjesečno.
  3. Intenzivno čišćenje cijelog uređaja ili pojedinačnih dijelova provodi se pomoću moćnih kemikalija, kada se pojavljuje jednokratna kontaminacija ili se pojavljuje otporan vapneni cvat.

Prije korištenja tuš kabine morate se upoznati s uputama za uporabu. Tamo možete pronaći određene opise upravljačke ploče, koja je opremljena agregatom. Opis će biti informacija o svrsi svakog gumba, od kojih je svaki odgovoran za njegove funkcije. Upravljanje studijom mora za daljnje korištenje aparata.

Kompetentan rad tuša
Kompetentan rad tuša
Kompetentan rad tuša

Čitaj više