Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Anonim

Jeste li ikada završili prozore s vlastitim rukama? Ja, da, i želim reći da ne volim miješati. Nije da izgleda ružno, samo proces instaliranja dugog i vrlo naporan. Želim koristiti bržu opciju, koja se može učiniti s vlastitim rukama. Prijatelj mi je savjetovao da napravim padine s sendvičima. Prema njegovim riječima, to je brz i jednostavan način koji ne zahtijeva posebne napore ili vještine. Odmah nakon toga, počeo sam me tražiti informacije koje trebate, što sada želim podijeliti s vama.

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Završna obrada padina

Sada se tehnologija ne stoji i neprestano se poboljšava. Jedna od tih inovacija postavlja sendwichpanels. Imajući dovoljno prednosti, paneli postaju sve popularniji sa svaki dan, a njihova instalacija je čak i neiskusna pridošlica.

Svojstva materijala

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Plastične staze iz sendviča panela

Uređaj standardnih panela izgleda kao list, čija je vanjska strana je visina PVC, unutarnji - list polistiren, unutrašnjost je izolacija. Zbog toga se ova opcija nazvala američka riječ - sendvič ploča. Oni se razlikuju od materijala okrenute strane, a instalacija ostaje ista za bilo koju vrstu.

Važno! U ljudima na padinama sendviča poziva - tople padine. To je zbog izolacije, koja je prisutna na ploči.

Kada ste već predstavili što je to, reći ću vam o njihovim prednostima:

  • Unatoč popularnoj popularnosti, oni ostaju dostupni za svakoga zbog njihove razumne cijene.
  • Ovo nije samo građevinski element, to je još uvijek neovisni uređaj koji ima vlastiti paket.
  • Unutarnje mjesto je ispunjeno mineralnom vunom ili pjenastom polistiren - to ukazuje na ne-zapaljivi dizajn.
  • Izvrsni pokazatelji toplinske izolacije, kao i dodatna zvučna izolacija postiže se uz njihovu pomoć.
  • Ova metoda završetka je izdržljiva i izdržljiva.
  • Ako izvršite instalaciju vlastitim rukama, morate točno slijediti instalacijsku tehnologiju. U tom slučaju, otpornost na vlagu i plijesan bit će na visokoj razini.

Članak o temi: Plastične zavjese: vrste i njihova uporaba

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Sendvič paneli za ukras

Za one koji su odlučili promijeniti prozore u svom domu ili stanu, i postaviti padine vlastitim rukama, dat ću savjet: morate čekati najmanje 24 sata nakon instalacije sustava Windows i samo da biste odvojili padine s sendvičem panelima. Prednost instalacije sendviča ispred žbuke je da u instalaciji ruku ne zahtijeva slike slikanja i jasan je način.

Važno nije samo ispravna instalacija padina, nego i nešto za rezanje panela. Plastični elementi su bolje rezanje s kružnom pilom od plastike ili aluminija. U isto vrijeme, mali korak zuba može se savršeno nositi s zadatkom. Osim toga, potrebno je izrezati materijal na temperaturi od +5 stupnjeva Celzija - ako ne budete u skladu s temperaturnim režimom, to može biti čips na reznoj liniji rezanja viskoznosti šoka. Ako postoji ukras sendvič PVC panela, možete odrezati mnoge alate. Ali najoptimalno lijevo od metala je ostalo, moguće je na stablu. Rez je potrebno licem prema gore i s malom kutnom nagibom. Možete izrezati vlastiti strah i rizik i brusilicu, ali malo neodoljiv s pritiskom, ploča se može slomiti.

Ugradnja

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Završna obrada padina sustava Windows sendvič panela

Sunca sa sendvičem panelima bit će vrlo jednostavna ako se pridržavate pravila i sekvenci akcija. Čak i ako nema iskustva u završetku padinama vlastitim rukama, ne morate se bojati ovog posla. Prije početka instalacije morate pripremiti alate i materijale, trebat će vam:

  1. Sendvič ploča - od kojeg materijala za stjecanje, vi birate sebe
  2. Početni profil
  3. F profil
  4. Tekuća plastika se koristi po želji
  5. Rulet i nož
  6. Odvijač s samo-crtežom, odvijačem i bušilicama - potonji je vjerojatno u svakom domu.

Članak o temi: uređaj za sudoper u kuhinji

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Padine iz sendviča panela u kućištu panela

Već sam rekao da je potrebno instalirati barem jedan dan nakon instalacije novih prozora. Koristeći rulet, potrebno je napraviti mjerenja i izrezati panele za bočne i gornje padine. Nepotrebni dijelovi montažne pjene očišćeni su nožem i instalacija početnog profila započinje pomoću vijaka za samozadočavanje. Zajebi ih prazninom od 10-15 cm. Ne zaboravite da je gornji profil prvi put pričvršćen, a zatim se strana mora čvrsto obrisati s vrhom. Zatim nastavite s instalacijom padina pješčanice, umetnuta je u utore profila. Po istoj shemi počinje s gornje nagiba.

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Završavanje plastičnih padina

Zatim postoje dvije opcije:

  • Prvi - na vrhu i donji umetnite dijelove početnog profila u vertikalnom traku, a zatim u ovim utornicama ulaze u bočne ploče.
  • Drugi je jednostavno priključen na Jack s prozorskom pragom i gornjom padinom, nakon čega se praznine preklapaju s tekućom plastikom.

Kada je ova faza dovršena, ostaje da se otkriće završi izgled. Za to, F profil koristi, mora biti fiksiran na rubovima sendviča snopa. Za dodatnu toplinsku izolaciju praznine među-endwicha, platno i zid se ispunjavaju montažnom pjenom - nema neugodnosti ne donosi ovaj proces, jer je vrlo lako demontirati F profil. Nakon popunjavanja praznina, bar se vraća na mjesto.

Brza instalacija padina iz sendviča panela radi sami

Plastične staze iz sendviča na jedinici balkona

Još jedan savjet! Izrežite F profil je bolji nakon instalacije - za to je pričvršćeno na penetraciju, a zatim se rezana linija planira pomoću olovke. Dakle, možete postići maksimalne priključne daske.

Čitaj više