Slikarstvo Wall Kolker: Značajke

Anonim

Tko ne sanja o životu u prekrasnom i ugodnom domu. Potrebno je napraviti popravke ili sebe ili koristiti usluge stručnjaka u području popravka i izgradnje. Ako poduzmete za analizu prednosti i nedostataka svih dostupnih materijala i opreme za zid ukras, onda ovaj članak nije dovoljan, to znači da ćete morati zaustaviti samo na jedan način. Razgovarajmo o tome kako bi slika zidova trebala učiniti ispravno.

Slikarstvo Wall Kolker: Značajke

Kel štiti zidove iz gljiva, mikroba, također je za vatru.

Značajke ove opcije

Ova metoda je vrlo popularna u našem vremenu, moguće je usporediti njegovu popularnost sa slaganjem pozadine.

Slikarstvo komponente, kao i izvrsna svojstva odlaganja mikroba, gljivica, otpornost na vatru boju za završnu obradu - sve te prednosti nedvojbeno imaju mnogo težine pri odabiru materijala tijekom nadolazećeg popravka u apartmanu.

Visoka sigurnost, odsutnost štetnih tvari u sastavu ultra-modernih boja omogućuje primjenu ovog alata pod bilo kojim uvjetima popravka, u bilo kojem apartmanu ili sobi. Uostalom, zahvaljujući klevetu, zidovi u sobi neće gledati predivno. Ali, prije svega, morate promatrati posebne nijanse. O njima i razgovarajte malo niže.

Slikarstvo Wall Kolker: Značajke

Boja se ravnomjerno nanosi uz zid s valjkom ili četkom.

  1. Prije svega, vrijedno je govoriti da za početak morate održati broj pripremnog rada, jer zidovi bez iznimke trebaju biti poravnati, zasjenjeni, ako je potrebno, potrebno je razbiti pozadinu. Zašto ova faza ne može biti skidanje? Uostalom, od kvalitete pripremnog rada koji ste potrošili ovisit će o svom popravku. Ako planirate napraviti sjajnu površinu, zidovi moraju biti savršeni uopće.
  2. U slučaju kada su zidovi slitles, slika se mora provesti u fazama u tri sloja. Dakle, prvo primjenjuje tlo sloj na površinu. Ako odlučite pokriti zidove s pozadinom, oni nisu nužno primijenjeni. Zapamtite da morate obojiti nužno samo u posebnim rukavicama, pa ih kupiti unaprijed.
  3. Prethodno će morati pripremiti boju. U tu svrhu, bit će potrebno pažljivo ulijevati vodenu tekućinu u posebnu kantu (to bi trebalo biti čisto, poželjno je da proizvod bude plastična). Uz pomoć posebnog miksera, morat ćete miješati boju, dok ga dodajete malo vode. Oni. Slikarstvo dosljednost trebala bi biti poput mlijeka.
  4. Zatim dodajte koliko je pojednostavljen, tako da ćete dobiti željenu boju. Zapravo, to je vrijedno obavljati ovaj zadatak na ovaj način: 100 mm vodene boje treba baciti, dodati kel tamo. Sada ova smjesa i može postići željenu zasićenost boje.
  5. Tijekom miješanja boje će se formirati pjena. Morate pričekati dok ne padne.
  6. Kanalica na zidovima mora se primijeniti pomoću posebnog valjka za krzno, a visina pile treba biti unutar 16-18 mm.
  7. Stalno prije ulijevanja boje u plastičnu kupku, mora se miješati u samom beronu tako da otopina postane homogena, a čestice pigmentacije boje ni na koji način nisu dobile od dna kante.
  8. Rolling valjanje također treba učiniti ispravno: potrebno je oploditi da ga obojite i uvlači preko ostataka pozadine, unaprijed postavljeni na podu.

Članak na temu: Kako da biste dobili osloboditi od skale do kotlića s limunom?

Natrag u kategoriju

Preporuke za rad

Slikarstvo Wall Kolker: Značajke

Krug za bojenje betona s valjkom.

Kako obojiti zidove s desnim kelper? Prvo morate obojiti zid da neće zahtijevati najviše savršenstvo kvalitete bojenja. Oni., Na primjer, površina se može zatvoriti u budućem namještaju. Slika bi trebala početi četkom iz ugla. Morate primijeniti četkice oko 3-5 cm na obje strane kuta. Ako je ovo sjedalo s stropom, onda će uzeti valjak.

  1. Potrebno je primijeniti boju na boju, jer se pruge moraju osloniti. Zapamtite da se zglobovi ne mogu podudarati, pa će slikanje također izgleda loše, a to će biti pogrešno primijenjeno. Ako ste zamrljali pozadinu, onda spoj ne smije biti na šoku pozadine.
  2. Kada su zidovi obojani, vrijedi napustiti površinu 5 sati za potpuno sušenje.

Nakon što se boja osuši, možete nastaviti sudjelovati u sobi. Danas postoji mnogo načina za udobnost vašeg doma, tako da odaberete najprikladnije od njih i utjelovljuju vaše dizajnerske fantazije u život.

I tako da u tom procesu nema poteškoća, unaprijed se pripremite:

  • prazni spremnici;
  • četke;
  • valjak;
  • Mikser (bušilica).

I možete se sigurno pobrinuti. Ako to nije savršeno, to će biti dobro iskustvo u izvođenju daljnjeg rada. Sretno!

Čitaj više