Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Anonim

Prozor dijeli kućište toplog zraka i hladno s ulice. Ako ne napravi uokvirivanje, onda rosa, akumulirajući, počinje odvoditi uz zidove, uništavajući ih. Na bokovima će biti u pukotinama da raznese vjetar. Ugradnja bloka prozora zahtijeva profesionalce opreme i vještina. Moguće je instaliranje PVC sabirnica s vlastitim rukama. Nakon toga, ljubavnici se mogu nositi s izolacijom i otvaranjem otvora.

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Završna obrada padina i montaža prozora

Bez padina će puhati iz praznine i ismijavati zid

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima vlastitim rukama

Moj prijatelj je došao da me savjetuje. Trebalo bi ga donijeti i staviti plastične prozore. Odlučio je sudjelovati u padinama i prozori. Važno je da Vadik shvati zašto je potrebno urediti prozore unutar i izvan. Kako instalirati ispravno.

Kada je blok prozora instaliran, veličina otvora u zidu premašuje njegove dimenzije. Praznine sa strane i na vrhu pjene. Izolacija nedovoljna. Osim toga, pjena se uništava kada sunčeve zrake dolaze na njega. Ako usluge stručnjaka ne uključuju instalaciju padina i niske plime vani, onda se tijekom tjedna mora obaviti neovisno.

Instaliranje prozora i instalacije padina izvode nekoliko funkcija:

  • Toplinska izolacija otvora prozora;
  • brtvljenje, zatvorene utore i praznine;
  • izolacija buke;
  • uklanjanje kondenzata iz zida;
  • Dajući estetski izgled.

S ulice se na prozorima treba instalirati padine i kaput, uzimajući u obzir moguće snijeg i kišu. Stoga su sva mjesta susjedne podmazane silikonskim brtvilom. Budući da se apartman nalazi u visokoj zgradi, onda je Vadik odmah na popisu usluga navedenih na otvorenom. Držite se u prozoru na visini od 20 metara i pokušajte učiniti nešto, osim pravilno, malo je vjerojatno da će uspjeti. Tvrtka ima opremu za podizanje i superrodske stručnjake. Oni čine demontažu preostalih elemenata starog bloka, a instalacija novog ruba, stavite padine ploče. Prijatelj je već uživao u svojim uslugama kada je bilo potrebno oprati staklo izvan prašine.

Članak o temi: Interijer u brazilskom stilu: osnovne značajke

Demontring starog prozora učinjeno je ranije, sada smo stavili PVC ploču

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Izvodimo instalaciju prozora i padina na plastičnim prozorima

Brigada je napravila demontiranje prozora i stare prozorske prašine. Očistio je otvor i postavio novi blok. Instalacija je završena penjanje na pukotine oko perimetra okvira. Sutradan, kada se sve osuši, izrezati višak pjene vani, napravio otvaranje otvora i kaput.

Vadik unaprijed naručio ploče za prozorske prozorske prozora i kupi panele za padine. Možete ispravno odrediti dimenzije nakon završetka montaže prozora. Prozornici moraju približno 5 cm na obje strane okvira. Dimenzije starog bloka mogu se razlikovati kao okviri. Nakon što je učinio demontaže, radnici su se razjasnili i proširili otvor, ograničavajući ga pod gotovim dizajnom. Plastična kutija je već stara drvena, a izbočina zida ispostavilo se da je širi.

Isprva, moj prijatelj je morao biti očišćen i oprao iz gradnje smeća bočne površine zida. Zaštitite prosvjednike za okvir pjene. Onda smo preuzeli prozor. Predložio sam najlakšu i najpouzdaniju metodu u kojoj paneli ostaju cijeli broj na bilo kojem opterećenju.

  1. Zubi PVC je dulja od okvira i 10 do 12 cm šire od izbočine zida.
  2. Primijetili su vertikalnu liniju ispod okvira na širini prozora.
  3. Napravio je estrih na navedenu razinu.
  4. Vijak na dnu ploču z-ploču.
  5. Kutni profil stavljen je na rub.
  6. Sljedećeg dana, tekuća otopina je prekrivena s estrijom na zidu zida, prozorske prozore dovedene su ispod okvira dok se zaustavi u pločama i pritisne na profil. Provjerio je nagib ploče od prozora 1 - 2 stupnja.

Ostaje za pranje ploče i zid od dodatnog rješenja, dok se cement zamrznuo. Kada je postupak kristalizacije dovršen, možete čak postati odrasla osoba na prozorske daske za pranje prašine iz plastičnog prozora ili objesiti zavjese.

Članak o toj temi: Kako napraviti sanduk na loggiji i balkon

Graditelji često primjenjuju druge načine kako bi se osigurale pločice na prozorskoj dasci.

  1. Ispod okvira zategnutih vijaka na debljini PVC ploče. Klogovi se stavljaju na kraj zida. Proupljaka počinje zaustaviti, a od dna je cijeli prostor ispunjen pjenom. Ako je potrebno, zamjena starog prozora je učinjeno brzo. No, dugi paneli mogu se pričvrstiti i srušiti pod opterećenjem.
  2. Umjesto vijka, pričvršćivanje prozorskog praga ispod može se obaviti pomoću posebnih proljetnih nosača. Instalirani su ispod okvira, pričvršćeni na zid i pritisnuli rub ploča na dno prozora.

Obje metode razlikuju se samo na zatvaračima. Pjena se mora postupno primijeniti, prilikom širenja može podići ploču i čak iskriviti dizajn plastičnog prozora. Poželjno je imati iskustva s pjenom, odmah oprati višak s ploče i zid, dok je sastav nije zamrznut.

Padine počivaju na dnu i gornjem kraju u horizontalnim pločama s rubovima

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Nezavisna instalacija prozora i padina na plastičnim prozorima

Padine su postavljene nakon zamjene prozora, a montaža prozora je potpuno dovršeno. Oni bi trebali čvrsto položiti na vrh gornje ploče lumena i prozorske prozorske prozorske prozore. Kut disperzije nije ugodan. To je u pravu prilikom instaliranja, usredotočite se na svjetlosni tok. Već prozor i debljina zida, to je veći kut preokreta. Koristite najbolju ploču sendviča za padine. Pogodni su za samopostaju:

  • izdržljiv;
  • Držite toplo;
  • Izrezati fini nož.

Na perimeru okvira montiran je početni profil. Na rub sobe montirana je drvena daska. Nakon polaganja izolacije, ploča počinje iza okvira i zalijepljen s tekućim noktima u šipku. Možete popraviti traku. Trebali biste početi s gornje ploče, a zatim se podesite bočne padine.

Nakon potpunog sušenja ljepila je instaliran dekorativni kutni profil, pokrivajući vanjski kraj padina. Tada su praznine dodatno zatvorene brtvilom.

Članak na temu: Odaberite luksuzne zavjese za kupaonice

Zamjena je nemoguća, lakše je slikati plastični prozor

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Ugradnja prozora i padina na plastičnim prozorima

Plastični prozori služe više od 20 godina. PVC prozora gubi privlačan izgled brže i potrebno ga je zamijeniti ili ažurirati. Pitanje se pojavljuje od boje plastične prozorske prašine, koji se primijeni. Napravite sebe slikanje starom prozorskom pragom možete, obavljati ispravno određene zahtjeve.

  1. Zubivanje prozora mora biti opran i odmakao.
  2. Na glatkoj površini hoda u maloj suknji, stvarajući hrapavost.
  3. Primijenite premaz namijenjen plastici.
  4. Dobra završna kvaliteta daje boju od limenke automobila.

Plastični dijelovi najčešće se oslikavaju pri popravljanju strojeva. Visokokvalitetna boja i prajmer za PVC prozora je bolje kupiti u auto trgovini. Tamo možete kupiti i pranje. Od stare plastike, boje se može pratiti samo. Drugi načini pokvare površinu ploče.

Čitaj više