Pletni jastuk "hobotnica"

Anonim

Slatka igomen! Slažem se da udobnost bilo koje sobe daje male dodatke, s okusom upisanim u interijeru. Na primjer, vješto izložena jaja iz prirodnog materijala ili malog tepiha u blizini stola za kavu, pletene s izduženim petlji, pahuljastim u svijetlim bojama ili u klasičnoj crnoj i bijeloj traci. Kauč ​​jastuci su također vrsta uređenja bilo koje sobe. Nudimo povezati originalni hobotni jastuk s pletenje iglice.

Pletni jastuk

Pletena hobotnica

Odabiremo pređu. Budući da jastuk mora biti mekan, onda pređa je branje vrtić, a ne bodljikav, ugodan na dodir.

Pletni jastuk

Pređe za hobotnicu

Raditi, trebat će nam kružne žbice br. 3, dvostruko i žbice za čarape istog broja.

1. Počinjemo pletenje s vrha hobotnice. Macushk se sastoji od 6 klinova. Dakle, regrutiraju 6 petlji. Bit će lijeva granica svakog klina. Zatvorite petlju u krugu i dodajte svaki neparni redak na desnoj strani izvorne petlje. U ukupnim aditivima trebaju biti 18. na spoke 114 petlje.

Pletni jastuk

2. Dalje, plesti 25 redaka bez dodavanja i užurbanosti.

3. Budući da glava ima oblik lopte, onda napravimo diminiranje petlji. U svakom nepadnom retku smanjujemo 6 petlji (to jest, koliko je izvorno klinova). Dok neće biti 96 petlji na žbicama.

Pletni jastuk

4. Ostavljamo glavu hobotnice i početi poticati pipke svaki odvojeno na tri tajni za krilo, počevši od tri petlje. Dodaci se izrađuju na isti način kao i kada je glava hobotnice deširupuliranje sve dok ne postoje 22 petlje na pletenje iglice. Sljedeći plesti bez dodavanja 40 cm. Octopus će biti originalan ako pipci vezati na drugi uzorak, na primjer, "kukuruz" (1 redak - lica, glačala, 2 reda - iznad prednjeg kraja, preko pogrešnog prednjeg dijela).

Pletni jastuk

5. Sada pridajemo pipak u tijelo hobotnice. Za to su pipci triju žbica prevedeni na dva. Na svakoj 11 petlji. Privodimo 11 petlje na 11 hobotnijih petlji za tijelo, a ostale 11 petlje se uklanjaju na dodatnu nit (vidi fotografiju).

Članak o temi: Kaktus iz perli: shema tkanja i master klase kaktus cvijeta s fotografijama i videozapisima

Pletni jastuk

Pletni jastuk

Pletni jastuk

6. Slično tome, potičemo preostalih 7 pipaka.

Pletni jastuk

7. Između svakog pindasa inspiriraju jednu petlju. Dobiveni su 8.

Pletni jastuk

8. Zapošljavamo ih na žbice zvona. Između pipaka, dodajte još 2 petlje, to jest, oni su sada 3. i da bi u redu: tri petlje između pipaka, zatim 11 petlje s dodatnom iglom, opet tri petlje, opet 11 petlje drugog pipaljka, itd. , Do sada sve petlje neće biti na žbicama (vidi fotografiju).

Pletni jastuk

9. Sada napunite pipce i glavu Vatin. I završiti posao.

Pletni jastuk

Kako plesti hobotnicu

10. Prenosimo dno hobotnice analogijom glave poklopca, tj. Ovaj broj petlji se dijeli na 6 dijelova - 6 klinova i mi se smanjujemo u svakom nepadnom retku duž desnog ruba, promatrajući uzorak kao na pipci ("kukuruz"). Preostala 6 petlji su zategnute i popravite nit.

Pletni jastuk

11. Uklanjanje oktopusnih očiju, kao što je prikazano na fotografiji.

Pletni jastuk

Ovo je takav izvorni jastuk. Primjena fantazije i kreativnosti, moguće je napraviti hobotnicu ne u monofoniju, ali, na primjer, s vrhovima dodira druge boje, ili ne spava, ali sa širokim otvorenim očima, kao dijete. I onda vaš kreativni let misli.

Pletni jastuk

Pletni jastuk

Čitaj više