Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Anonim

Jeste li se prethodno pitali sobu s Fliseline Wallpaper i oni su malo umorni od boje? Mogu se refairati. To se događa da osoba ujutro i sve do kasne večeri ne nestane na poslu, dolazi kući, a krem ​​pozadina je već umorna. Želim veselu topla boju, pa čak i nacrtati nešto na zidu.

Osim kako biste obojili pozadinu, možete ukloniti svoje stare zavjese i objesiti nove moderne na svom mjestu. Stavite police slatke baubles, vaze za male boju bukete, ukrasite sobu, kao što želite i svi će se igrati s bojama, oživljava. Naravno, pozadine se mogu potpuno mijenjati, ali će vam biti skuplje. Nije svaka obitelj takva sredstva za reprodukciju popravka svakih šest mjeseci. Učiniti jedno vrijeme i ljubazno osigurati mnogo godina.

Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Bojanje pozadine s valjkom

Važno je da sada kupite pravu boju i izradu sve po prvi put, prianjajte na tehnologiju. Fliseline pozadine koje ćete slikati stvaraju olakšanje, što je vrlo lijepo. Uostalom, ako slikate površinu pjenaste vinila, neće podleći grebanju s noktima, pa čak i mačka kandža ili pasa.

Potrebno je obojiti pozadinu i biti pouzdano zaštićene. Vlasnici nekoliko mačaka kažu da slikanje kandže kućnih ljubimaca ne uzimaju. Kod kuće ćete imati čistoću i dugo očekivani red, zahvaljujući zidinama s Phlizelin Solid Foundation.

O Phlizelinova pozadini

Pozadine s temeljima Flizelina su izdržljivi i smatraju se izvrsnim izborom za obitelji koje žele remont kod kuće nego jednom u pet godina. Platno može odabrati jedan foton ili uzorak, ali na temelju Fliesline. Odaberite svoj ukus.

Članak na temu: Interijer dizajn dvosobnog apartmana 45 m2

Kroz njih prodiru u zrak vlagom, oni nisu štetni za ljude. Kako saznate da su fliseline? To će biti napisano na etiketi, proizvođaču, karakteristikama materijala i trebala bi biti preporuke koje ljepilo za primjenu na zid.

Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Specifični interijer stvoren slikama pozadine

Na pozadinama, koji su posebno dizajnirani za bojenje, na vrhu proizvodnje na celuloznim vlaknima iz celuloze primjenjuju se slojem vinila. Oni gube potpunu propusnost zraka, ali postaju lijepe, olakšanje. Oni se nazivaju vinil pozadinom, na čvrstoj osnovi. Najčešće kako bi se obojili ljudi kupuju bijelu ili blijedo plavu, salatu, žute i druge lake tonove platna.

Takve trake su glatke do dodira i reljefne. Odaberite bilo koji da dođete u hodniku, spavaću sobu ili vrtić s predsobljem. Ponekad se ova metoda dizajna koristi za kuhinjske zidove. Glavna stvar je da je oznaka označena da je vinilna prevlaka. To je to dobro toleriranje bojenja. Zatim, na vrhu prvog sloja bit će moguće primijeniti još nekoliko. Na primjer, ako želite osvježiti ili napraviti drugačiju boju svake tri godine. Zato nanesite boju na platnu mogu biti 5-6 puta.

Krasiya lijepa

Ako odlučite primijeniti boje na svojim starim bendovima, možete to učiniti pomoću valjka, tassola ili razmaka. Tako ćete naglasiti olakšanje pozadine i kozmetički popravak uvelike će utjecati na psihološko stanje cijele obitelji.

Na internetu postoji učenje, kako primjenjivati ​​boju na površini Fliesline, video. Iskusna osoba ovdje je sve jasna, jer je bojenje ove površine slično, kao da ste obojili klupe u vrtu ili drveću s vapnom u proljeće. Tehnologija je jednostavna.

Moguće je napraviti dodatne učinke. To zahtijeva valjak ili četkom. Uzmi veliku spužvu u drugu ruku. Nanesite alat za boju, a zatim isperite olakšanje s uredno spužvom. Osnova ostaviti onaj koji jest.

Članak o temi: Drveni put: Što odabrati na drvu, kako uskladiti drveni pod ispod laminata s kit s vlastitim rukama

Ne možete dobiti opijenu, ali uzeti gumenu lopaticu i suditi dio boje s površine, koji će također stvoriti neku vrstu učinaka. Oni koji vole ravnu površinu odmah odabiru takvo platno bez pjenastog sloja. Sada se može naći bilo koji dostupni.

Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Olakšanje treba pažljivo plakati

Postoji originalna tehnologija kada se boja platna može promijeniti primjenom boje iznutra. To je prije pričvršćivanja na zid. Trake KRAURER s pogrešne strane i pustite suhi. Baza će biti vedro vidljiva, a pjenasti vinil sloj će izgledati posebno nježno. I takva se bljeska može uhvatiti do 5 puta izvana. Ali ovo je stvar budućnosti, a sada ćete odabrati svoju omiljenu boju i mogu obojiti zidove.

Prije popravka, testirajte mali komad pozadine (na primjer, iza kreveta), obojite ih i gledajte, o takvom tonu za cijeli apartman koji ste sanjali ili će vas brzo umoriti? Psiholozi ne preporučuju raditi cijelu sobu u tamnim bojama. Ako želite, prva polovica je dno dna, na primjer, u Burgundu, a vrh napravi vrhnje ili drugo.

Ako su platno tamne, tada bi trebalo biti mnogo boja u sobi. Pobrinite se za to. Osim lustera na mnogo žarulja u krevetu ili stolicama objesiti grčevi, stavite šik svjetiljku. Prekrasno namještaj u sobi će vas oduševiti svaki dan do sljedećih kozmetičkih popravaka. Možete voljeti proces i uskoro odlučiti osvježiti zidove, primjenjujući drugu boju.

Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Korištenje dvije boje u dizajnu sobe

Ako sve učinite sami, ne brinite, ovdje nema ništa komplicirano. Čak će se i tinejdžer nositi. Glavna stvar je sve univno obojiti, uzrokujući boje mjeru. Prije početka rada pročitajte ili izgledaju visokokvalitetni video na internetu, kako najbolje učiniti i nastaviti.

Članak o temi: Moderni stilovi dizajna: minimalizam, high-tech, potkrovlje, moderno (fotografija)

Bilo da su jednostavne pozadine oslikane na temelju Phlizelina

Da, ako želite na njima s valjkom ili dvije ruke s četkicama supružnika, donesite boju. Ove platne nisu baš prilagođene za takvo ažuriranje (vinil klizavi), međutim, nitko vam neće zabraniti. Iskusni graditelji savjetuju površinu takvih pozadina do primitivnog posebnog sastava. Zatim morate čekati kada se suši i početi slikati.

Uzgajati tako da se cijelo područje tretira s otopinom. Radite pažljivo, uredno i s ljubavlju. Inače, obojene stare pozadine mogu se odvojiti i nestati. Ili samoj boja, to ne odgovara u šest mjeseci, aktivno se pokreće. Stručnjaci preporučuju temelj istom rješenju dvaput.

Je li moguće dodatno obojiti tapete Fliesline

Slikarstvo radi s običnim pozadinama

Ne zaboravite primijeniti prvi zid premaza kako biste se u potpunosti odmarali. U tu svrhu, netko je pogodan za vas sada, sredstvo za pranje posuđa. Da li i dalje trebate provjeriti jesu li zidovi susjedni zidovima na svim područjima? Ako ne, morat ćete zaustaviti ili napustiti ideju bojenja. Zaustavite se na novom platnu na osnovi Fliesline, uzmite zidove, a zatim nanesite boju. Onda će sve biti u redu od 5-10 godina.

Usput, koristite samo akril ili emulziju vode. Ako želite na početku napraviti jednu površinu, a zatim primijeniti ornament, koristite matrice. Možete ih napraviti sami. To nije tako teško, kao što se čini na prvi pogled. Glavna stvar je da ste vi i članovi obitelji koji sudjeluju u popravku uživali u procesu. Sretno ti!

Čitaj više