Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Anonim

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Ọkpụkpụ ụgbọ mmiri bụ ihe a na-adọkaghị ọkụ na mkpa.

Nke mbu, enwere ike ịkọwa nke a site na eziokwu na n'oge udu mmiri na udu mmiri nke afọ bu ọtụtụ mmiri na-adabara ebe a na-adọba ụgbọala n'oge ọbịbịa. N'otu oge ahụ, ọ bụrụ na mmiri na-ewute ya, mmiri ahụ na-ekupụ ngwa ngwa, nke pụtara na ụgbọ ala gị anaghị emebi emebi corrosion.

Na mgbakwunye, ime ụlọ dị ọkụ na ebe a na-adọba ụgbọala ga-aka mma ijigide arụmọrụ batrị ahụ, ebe mmalite nke injin dị mfe na okpomọkụ.

Na mkpokọta, na ikpo ọkụ ọ dị mfe ịrụzi ma na-elekọta igwe ahụ.

Dị ka a na-achị, ndị nwe ụgbọ elu na-echekarị maka ndị ọkachamara maka enyemaka na nhazi nke ikpo ọkụ, ọ ga-ezuru ihe dị iche iche nke mmanụ ọkụ maka ikpo ọkụ na ụdị akụrụngwa .

Maka kpo oku, a na-ejikarị ebe a na-adọba ụgbọala:

  • jikọtara ọnụ n'ụlọ;
  • na-adọkpụ ọkụ;
  • gas;
  • mmanụ siri ike;
  • eletrik.

Na-adọka ụgbọ ala ejikọtara n'ụlọ ahụ

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Ọ bụrụ na awụnyere ụgbọ ala gị n'ime ụlọ ma ọ bụ dị anya site na ya abụghị mita iri anọ, ị nwere ike ịgbatị usoro ndị a na-agbapụta, enyekwa ya mgbapụta ahụ.

N'otu oge ahụ, ọ dị mkpa iji mepụta pịpeline dị n'okpuru ala, na mkpuchi ikuku nke ebe a na-adọba ụgbọala n'onwe ya ka ikuku na-ekpo ọkụ ozugbo ahapụghị ikuku ọkụ ozugbo ozugbo ahapụghị ikuku ọkụ ozugbo ozugbo ahapụghị ikuku ọkụ ozugbo.

Ikpo kpo oku n'ime ebe a na-adọba ụgbọala na usoro etiti ga-enyere aka chekwaa, ma ọ bụrụ na ebe a na-adọba ụgbọala site na ebe a na-adọba ụgbọala site na mita iri anọ, mfu ga-abụ nnukwu.

Mmiri na-adọkpụ mmiri

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Ọ bụrụ na ebe a na-adọba ụgbọala dị nso n'ụlọ ahụ, ọzọ, ị nwere ike iwepụta mmiri na-ekpo ọkụ si ya, mana maka oge oyi ọ ga-emepụta ọtụtụ nsogbu mgbe ị na-anọghị

Will ga-eji ụgbọ ala ahụ.

Edemede dị na Isiokwu: Polyurethane Count Earves: Uru na ohere

Ọ bụrụ na mmiri ahụ gbanye mkpọrọgwụ na ọkpọkọ, ọ ga-eduga n'ihe mkpokọta nke sistem na-adọkpụ, ya mere, ọ dị mma ịwụnye mmiri na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala, kama iji na-ahụ maka antiforeze.

N'ezie, ọ ga-abụ nhọrọ bara uru maka gị, mana ọ ga-abụ mmiri kachasị baa uru.

Akwa na-adọka ọkụ

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Nwere ike ịme ka kpo oku n'ebe a na-adọba ụgbọala na nkụ siri ike.

Nhọrọ a bara uru karịsịa ma ọ bụrụ na nkwukọrịta enweghị nkwukọrịta n'ebe a na-adọba ụgbọala.

Anyị na-ekwu maka ọkụ eletrik na gas, n'ihi na ha nwere ike ịdị oke ọnụ ma nwee nsogbu.

Mmanụ a na-enweghị atụ, ị nwere ike iji ya, gụnyere bourgeois stovu mgbe ịchọrọ.

Ọ bụrụ na ịpụ ebe ọzọ, ị gaghị anọ n'ebe a na-adọba ụgbọala, a na-agbanyụrụ ya ebe a na-adọka, nke a agaghị emetụta ụdị usoro a na-ekpo ọkụ.

You nwere ike ịzụta ngwaọrụ dị njikere, dịka ọmụmaatụ, "Ọkpụkpụ Buriry".

Agbanyeghị, o siri ike ịkwaga ebe a na-adọba ọkụ - ọ dị mkpa iji tinye nkụ ahụ mgbe niile 5-12 awa, nkụ kwesịrị akpọnwụ, nke ga-abụrịrị na-aga n'ihu .

Nkpuru mkpuchi nke ebe a na-adọba ụgbọala bụkwa usoro dị mgbagwoju anya nke a ga-eme ihe niile omume, ọ bụrụ na enwere njehie, a ga-asachasị ya.

Ohere ọ bụla na-eri oke mmanụ, mana ọ na-efu ya na-enweghị atụ.

Isi snag bụ na ọkwọ ụgbọala ahụ na-arụ ọrụ nwere ike ọ gaghị abụ na ịzụrụ mmanụ ọkụ maka ebe a na-adọkpụ ahụ, oge a na-adị na mberede ọ na mberede na ọ dịghị ihe ọ bụla banye n'ebe a na-adọba ụgbọala.

Enwere ike wuo stovu ahụ site na brock n'onwe ya, maka obere ebe a na-adọba ụgbọala adịghị adabara, ọ dị mkpa iji nye ya, ya bụ, adịghị, ụlọ ahụ emebeghị.

Isiokwu dị na Isiokwu: Mpaghara egwuregwu maka ụmụaka na mba

Yabụ na brick stovuigwe dị mma na ebe a na-adọba ụgbọala dị mma na enweghị ọdịda, ịkwesịrị ime chimney ma chee maka ikuku dị oke elu.

Kpo oku nke ugbo eletrik

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

Igwe ọkụ dị mfe maka ebe a na-adọba ụgbọala. N'ezie n'ebe ndọba ụgbọala gị nọ, ebe ọ dị mma iji jikọọ radiators. Na mgbakwunye, n'ụzọ dị iche na mmiri kpo oku, radiation anaghị achọ mmiri n'ebe a na-adọba ụgbọala.

Ọkụ eletrik ga-anọ na nnukwu ego - ọ bụ obere mwepu, mana ọ bụrụ na ahụghị ebe a na-adọba ụgbọala na-adịghị ahụkebe, ahụghị nhọrọ ndị ọzọ dabara adaba.

Ọ dị mkpa ịtụle na n'oge eletrik, e ji akụrụngwa kee ya maka otu ibu.

Igwe ọkụ na-adọba ụgbọala nwere ike ịrụ ọrụ nke ọma, ma ọ bụrụ na ị tụgharịa radiator, sistemụ ga-enwe nnukwu ibu na usoro nchebe ga-arụ ọrụ maka ịkwụsị.

Ọ ga - apụta na a na - adọba ụgbọala adịghị adọta.

Agbanyeghị, ọ nwere ike ịbụ na iji kpo oku n'ebe a na-adọba ụgbọala ma ọ dịghị nchebe dị otú a, nke ga-eduga na mmebi nke warring na, ike, na mgbe ụfọdụ, na mgbe ụfọdụ mgbe ụfọdụ na-agagharị.

A gaghị ahapụ ngwaọrụ eletriki ọ bụla n'otu ntabi anya.

Na mgbakwunye, enwere radiators ndị dị otú ahụ nwere ike itinye na nich ọ bụla ma mechie ngwaọrụ pụrụ iche iji chebe megide mmebi mpụga.

Gas na-ere ọkụ gas

Na-ekpo ọkụ n'ebe a na-adọba ụgbọala

A na-ejikwa mgbachi nke gas gas, agbanyeghị, ọ dịghị mkpa ka ọ ghara ịwụnye ihe ndị ọkachamara na-enweghị isi, jikọọ ya na isi gas ma na-egosi gị otu ihe niile na-arụ ọrụ.

N'okwu a, nwụnye batrị ahụ ga-abụ nhọrọ dị mfe, n'ihi na iji kpo oku ikuku, ịkwesịrị inwe ogo abụọ, ọwa mmiri, yana mpaghara ụlọ dị ukwuu.

Ikike oriri mgbe kpo oku gas gas dị obere, mana nrụnye n'onwe ya bụ azụmaahịa dị oke ọnụ ma sie ike.

Isiokwu dị na Isiokwu: Ihe nkiri maka Windows kama Curtains - Ngwọta Ọhụrụ

GỤKWUO