Vindueramme med egne hender: Design

Anonim

Designene av vindusrammer (bindende) er svært varierte. I utgangspunktet avhenger valget av en eller annen design av ønsket og smak av eieren av fremtiden hjemme, fra tradisjoner og muligheter.

Vindueramme med egne hender: Design

Træret er et tradisjonelt naturlig materiale i produksjonen.

Gjør tre vindusrammer kanskje med egne hender.

Selvfølgelig krever denne prosessen visse ferdigheter og kunnskaper, men til noen som har et stort ønske om å gjøre alt med egne hender, ved enhver form for byggearbeid, selv produksjonen av vinduet. Vinduesammen med egne hender krever mestere av spesiell nøyaktighet og nøyaktighet i produksjonen.

En annen viktig faktor når du velger en vindusstruktur er størrelsen på vinduet, plasseringen av strukturen og hva gulvet vil bli plassert på vinduet. Å lage vindusrammer med egne hender, garanterer du den unike og individualitetenes unike og individualitet.

Design

Vindueramme med egne hender: Design

Utformingen av vinduet baker er delt inn i flere typer.

Utformingen av vindusbindinger er delt inn i følgende typer:

  • døv bindinger;
  • Passe (åpning) - sash kan være en annen mengde (fra 1 til 3);
  • løfting;
  • glidende;
  • Med en ekstra installasjon av fraumuga eller vektorer (en eller flere).

Trevinduer i en innfødt karakter utføres oftest ved hjelp av tre elementer. Disse er to åpningsflapper og fast fast på dem. Framuga kan være døve, åpning eller mangler i det hele tatt.

Komposittdeler av sash og framugues-vinduer er strapping (øvre, nedre og side) og åser (Impos). For en vinkelforbindelse brukes stroppen av en dobbel spike, og for tilkobling av bakken med strapping - en enkelt spike på limet, som søker om en mer pålitelig festing bøyd.

Vindueramme med egne hender: Design

Produksjonsprosessen krever mestere av visse ferdigheter og kunnskaper, samt nøyaktighet og nøyaktighet. Men til noen som har et stort ønske om å gjøre alt med egne hender, for kraften i noen form for byggearbeid.

Artikkel om emnet: Hvordan lage barnas arbors for barnehage gjør det selv

Før du begynner å lage, må du forberede de nødvendige verktøyene:

  • REYSMAUS;
  • meisel;
  • Konstruksjon kniv;
  • hacksaw;
  • sandpapir (for stripping);
  • skrutrekker eller elektriske øvelser med dyser;
  • fly;
  • Corolnic;
  • blyant eller markør;
  • Regel eller roulette.

Produksjonsteknologi

For å lage trevindu bindinger, er det nødvendig å plukke opp barer (kvadratisk eller rektangulær) av riktig kvalitet. De må være tørre og har ikke tispe. Kvaliteten på de produserte rammene skal være på et høyt nivå, da de er av stor betydning, samtidig som de opprettholder varmen i huset.

Vindueramme med egne hender: Design

Profiler for Windows med ett og to briller

  1. Først av alt er det nødvendig å kvalitativt håndtere baren på den ene siden.
  2. Deretter, ved hjelp av et fly for å planlegge risiko for den andre, så vel som tredjeparter. Den fjerde siden for å tilpasse de planlagte risikoene, påføring av planlegging.
  3. Etter det kan du utføre å planlegge den andre siden. Det er viktig å oppnå direkte hjørner mellom sidene av baren.
  4. Deretter, ved hjelp av flyet, er det nødvendig å plassere de første og fjerde sidene, hvorpå planleggingen av den tredje siden av baren.
  5. Nå som alle barene behandles på denne måten, kan du fortsette til foldingsenheten. Foldingsanordningen utføres slik at deres plassering er i samme plan i den ferdige rammen. Ellers vil det ikke være behov for glassforsegling.

Hvilken størrelse vil være falsk, avhenger direkte av typen av tetning og glass, mer presist, dens tykkelse. Hvis tetningen vil bli brukt som en tetning, må mappene være bredere enn når de brukes som smelteforsegling.

En annen faktor som påvirker størrelsen på brettene er tykkelsen på bruckene av stroppen, så vel som hester. Ikke glem at for smale mapper lett vil hoppe over vinden.

Forbindelsene hvor piggene brukes, blir utsatt for en spesielt forsiktig utførelse, slik at det tillater detaljene med høy tetthet for å komme inn i hverandre, ikke tillate hull og forvrengninger. For fremstilling av (drikking) brukes pigger med et grunt og smalt blad.

Artikkel om emnet: I hvilken retning å legge laminatet er best?

Når du monterer utformingen av vinduet, bør det legges spesiell oppmerksomhet til hjørnene av forbindelsen av deler. Vinkelrett posisjon er sjekket med en firkant. Utendørs sash, som har en bredde på mer enn 700 mm, er festet med metall kvadratmeter.

Forbindelsen kan utføres både fra siden av rommet mellom vinduene og fra utsiden. Hvis bindene har en sommerkarakter, er leilighetene plassert på innsiden.

I produksjonsprosessen, på de stedene hvor det er en gjensidig adjuncing av klaffene og rammen, er det nødvendig å velge et kvartal som gjør det vanskelig å blåse gjennom fokuset. Sash behandles med kallenavn som lukker gapene i stoffene.

Vindueramme med egne hender: Design

For å redusere luftinntrengningen i huset, har tetningen en segl rundt omkretsen i rammen. Det kan være skumgummi, svampete dekk, ledning og så videre.

Hvis det er sash, former eller framger av en ekstern karakter i rammedesignet, må den nedre strapping være laget med et spor og en tidevann, det vil si en dropper beregnet for å samle dråper som strømmer langs glasset.

Når du utfører handling på forsamlingen og justeringen av bindingen, vær oppmerksom på en tilstrekkelig tett passform av forventet mellom seg selv og i forhold til boksen, mer presist, til kvartaler. Hvis dette ikke er gjort, vil støvet falle inn i huset, og i den kalde årstiden, skape varmelekkasje.

For å redusere luftinntrengningen i huset, har tetningen en segl rundt omkretsen i rammen. Det kan være skumgummi, svampete dekk, ledning og så videre. Det viktigste er at denne forsegleren har slike egenskaper som elastisitet, holdbarhet og styrke. For de samme målene, bruker Naschelniki.

Typer av bindende vinduer

Vindueramme med egne hender: Design

Gitteret rammer brukes til glassering av veranda, balkonger, terrasser.

En av typer bindinger er gitterammer. De er vant til å utføre glasset veranda, balkonger, terrasser og lignende lokaler. De er til koordinatene, enten med vinduet innebygd i rammen.

Artikkel om emnet: mykner for et varmt gulv med egne hender: Hva bedre

En av funksjonene til slike rammer er bruken av briller med liten størrelse. Ulempen er det lille lysområdet, som i designet er det et stort antall hester.

En annen type vindusrammer - parrede bindemidler. Oftest er de brukt i sivil formasjon. Deres design innebærer tilstedeværelsen av to bindinger (indre og ytre), som er forbundet med hverandre med løkker og presses ved hjelp av skrueskruer. Plikt slike spillere på vanlige løkker.

Det skjer også at de interne repilene utføres av "døve". Om sommeren blir de fjernet som unødvendige, og om vinteren - er installert på plass.

Å vite produksjonsteknologien til trerammer, kan du enkelt dekorere huset ditt med vinduer laget med egne hender.

Les mer