Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

Anonim

O ata o le faamalama o le faamalama (noatia) e eseese eseese. Ole mea moni, o le filifiliga o se tasi poʻo se isi mamanu e faʻamoemoe lea i le manaʻo ma le tofoina o le pule i le lumanaʻi i le fale, mai tu ma aga taulima.

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

O le laau o se aganuu mea i le gaosiga.

Fai faamalama uila laupapa ia ma o latou lava lima.

O le mea moni, o lenei faiga e manaʻomia faʻamatalaga faʻapitoa ma poto, ae i se tasi e tele lona manaʻo e fai mea uma ma o latou lava lima, e oʻo lava i le fausiaina o le faʻamalama. O le faamalama faavaa ma o latou lava lima e manaʻomia ai le matai o le faʻapitoa faʻapitoa ma le sao i le gaosiga.

O le isi taua taua o le filifilia o se faʻamalama fausaga o le tele o le faamalama, o le nofoaga o le fausaga ma poʻo le a le foga o le a tu i luga o le faamalama. Faʻasaina o faʻamalama faʻamalama ma o latou lava lima, tou te faʻamautinoaina le tulaga ese ma le toʻatasi o ou faamalama.

Mamanu

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

O le mamanu o le faʻamalama pakete e vaevaeina i ni ituaiga.

O le mamanu o le faamalama e vaevaeina i totonu o ituaiga nei:

  • Faamautu pepelo;
  • Fetaui (tatalaina) - o le SOS e mafai ona avea ma se isi aofaiga (mai le 1 i le 3);
  • siitia;
  • faasee;
  • Faatasi ai ma se faʻaopopo faʻapipiʻi o Fratuuga poʻo le Voctors (tasi pe tele).

Winden Windows o se tagata moni uiga e masani ona faia e faaaoga ai ni elemene tolu. Nei e lua flap pito ma faamautu mausali ia i latou. E mafai e FramugA ona tutuli, tatalaina pe leai foi.

O vaega tuʻufaʻatasi o le SHASH MA FRAMGIS Wind Wind Windows (pito i luga, lalo ma le itu) ma Hills (imesa). Mo le fesoʻotaʻiga o le tulimanu, o le sprapping o loʻo faʻaaogaina e se faʻaluaina o le spike, ma mo le fesoʻotaʻiga ma sprippping - o se sikuea e tasi i le sili ona faʻatuatuaina o le mea e sili ona faʻamalosia ai.

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

O le gaosiga faagaoioiga e manaʻomia le matai o ni tomai ma le poto, faʻapea foʻi ma le saʻo ma saʻo. Ae i se tasi e sili le manaʻo e fai mea uma ma o latou lava lima, mo le mana o soʻo se ituaiga o galuega fausiaina.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona fai ni galuega a tamaiti mo Kindergarte e faia oe lava

Aʻo le i amataina faia, saunia mea faigaluega talafeagai:

  • reysmaus;
  • moa;
  • Fao malai;
  • hacksaw;
  • oneone (mo le tapeina);
  • sikulukalaiva pe eletise eletise ma nini;
  • vaalele;
  • Corolc;
  • penitala po o faailoga;
  • Pule pe roulette.

Gaosiga tekonolosi

Ina ia mafai ona fai laupapa laupapa laupapa, e manaʻomia le pikiina o pa (sikuea pe faʻatamala) o le lelei lelei. E tatau ona matutu ma leai se mea laiti. O le lelei o fale gaosi oloa e tatau ona i ai i le maualuga maualuga, pei ona sili ona taua a o faʻaauau le vevela i totonu o le fale.

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

Polofiti mo faamalama ma le tasi ma le lua tioata

  1. Muamua lava, e manaʻomia le faʻaaogaina o le pa i le isi itu.
  2. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani o se faigamalaga e faʻatulaga lamatiaga i le lona lua, faʻapea foʻi ma isi tolu. Le vaega lona fa e fesoʻotaʻi i luga o le fuafuaina o le fuafuaina, apalai o le faiga.
  3. A uma lena, e mafai ona e faia le tuu o le lua itu. E taua le ausia o 'olo tuʻusaʻo i le va o itu o le pa.
  4. Le isi, e faʻaaogaina le faigamalaga, e manaʻomia le i ai o le itu muamua ma lona fa, ina ua maeʻa le malaia o le tolu itu o le pa.
  5. O lenei o pa uma o loʻo faʻagaioia i lenei auala, e mafai ona e alu i le mea faʻapipiʻi. O le faʻaʻoleʻole masini e faia ina ia o lo latou nofoaga o loʻo i ai i le vaalele lava e tasi i le faʻamaeʻaina. A leai, e le manaʻomia le faʻamaumau i tioata.

O le a le tele o le a sese, e faʻalagolago tonu lava ile ituaiga faʻamau ma tioata, sili atu le mafiafia, lona mafiafia. Afai o le faʻamaufaʻailoga o le a faʻaaogaina o se faʻamaufaʻailoga, o loʻo manaʻomia le lautele i le pe a faʻaaogaina o se faʻamaufaʻailoga.

O le isi vaega o loʻo aʻafia ai le tele o le ata o le mafiafia o le palapala o le palapala o le fusipau, faʻapea foi ma solofanua. Aua neʻi galo o le vaʻavaʻaia tele o faila e faigofie ona faasee le matagi.

O tu i luga lea o fetuunaiga o loʻo masani ai i se faʻapitoa faʻapitoa o le faʻatinoina, e faʻatagaina auiliiliga e ulufale ai i le tasi, ae le faʻatagaina avanoa ma le faʻaletonu. Mo le gaosiga o (vai inu), spikes o loʻo faʻaaogaina ma le papaʻu ma vaapiapi mata.

Mau i luga o le autu: O le a le itu e tuu ai le lauiloa e sili ona lelei?

A faʻaputuputu mai le mamanu o le faʻamalama, e tatau ona totogi faʻapitoa i tulimanu o le faʻasologa o vaega. O loʻo siaki le tulaga o loʻo siaki ma le sikuea. O fafo atu o fafo, o loʻo i ai le lautele o le 700 mm, ua faʻamau i le uʻamea sikuea mita.

O le tuʻufaʻatasia e mafai ona faʻatinoina uma mai le itu o le avanoa i le va o faʻamalama ma mai fafo. Afai e fai e tagata fusia se galuega o le taumafanafana, ona tu ane ai lea o fale mautotogi i totonu.

Auala e fausia ai, i nofoaga o loʻo i ai le fealofani O feaua o loʻo i ai se fealofani o flaces ma sragu, e manaʻomia le filifilia o le kuata e faigata ai ona feula le kuata. O le sash e togafitia ma igoa tauvalaau e tapunia ai avanoa o ie.

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

Ia faʻaititia le ea i luga o le fale, o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai le faʻamaufaʻailoga i le tino i le faʻavaʻa. E ono tupu o le paʻu o paʻu, fugalaʻau, comrd ma i luga.

Afai e iai Soush, pepa poʻo ni fasimouga o se amio i fafo atu i le faʻavaʻa mamanu, o le pito i lalo e tatau ona faia ma le groove ma se tais, o le, o se paso o loʻo tafe ifo i luga o le ipu.

A faʻatino le faʻatinoga o le faʻatasiga ma le fetuunai o le noataga, ua ou mafaufau lelei i le mafiafia o le faʻaaogaina o antitinity i le va o latou ma faʻatatau i le pusa, sili atu, i lona kuata. Afai e le faia lenei mea, ona tafe lea o le a pa'ū mai totonu o le fale, ma ile tau malulu, ona fatuina lea o le vevela vevela.

Ia faʻaititia le ea i luga o le fale, o le faʻamaufaʻailoga o loʻo i ai le faʻamaufaʻailoga i le tino i le faʻavaʻa. E ono tupu o le paʻu o paʻu, fugalaʻau, comrd ma i luga. O le mea autu o le mea lea e maua ai e lenei tagata e iai meatotino o loʻo i ai ni mea lelei, tumau ma le malosi. Mo sikoa tutusa, na o le naschenoniki.

Ituaiga o faamalama fusiua

Faamalama faavaa ma ou lava lima: mamanu

O le lattice srames o loʻo faʻaaogaina mo glazing veranda, balconies, terraces.

O se tasi o ituaiga o noataga o nittice stamme. O loʻo faʻaaogaina e faʻatino ai le glazing veranda, balcon, terraces ma e pei o nofoaga. O i latou i le faamaopoopo, pe o le faamalama ua teu i le faavaa.

Mataupu i luga o le autu: placticiazer mo se mafanafana mafanafana ma ou lava lima: o le a le mea sili

O se tasi o foliga o ia faʻavaʻa o le faʻaaogaina o tioata laiti. O le le mautonu o le tamai moli vaega, e pei o le ata o loo i ai le tele o solofanua.

Se isi ituaiga o faamalama faavaa - apaau conders. Tele taimi latou te faʻaaogaina i le faʻavae o tagata lautele. O la latou mamanu o loʻo atagia mai ai le auai i le lua noataga (totonu ma fafo), o loʻo fesoʻotaʻi i le tasi ma le tasi ma le mata ma faʻamalosi e faʻaaoga ai le sikulu. I luga o le au taaalo i luga o matapulepule.

E tupu foʻi foʻi mea i le faʻavae e faʻatino e le "tutumau". I le taumafanafana, e aveesea i latou o le le talafeagai, ma i le taumalulu - ua faapipiiina i le nofoaga.

I le iloaina o le gaosiga o tekonolosi o koluma laupapa, e mafai ona e faigofie ona teuteuina lou fale ma faamalama faia ma ou lava lima.

Faitau atili