Er det mulig å sette en ny linoleum på den gamle

Anonim

Komme i gang, det første spørsmålet som angår alle angår demontering. I tillegg til det faktum at under demontering i leiligheten en stor mengde støv og smuss, tar han nok tid.

Er det mulig å demontere gulvbelegget hvis linoleum fungerer som sistnevnte? For å svare på dette spørsmålet, er det nødvendig å føre til et estimat av tilstanden i det gamle gulvet. Men i hvilke tilfeller kan linoleum legges på linoleum?

Er det mulig å sette en ny linoleum på den gamle

Tips for spesialister

Det er umulig å sette et nytt gulvbelegg på den gamle, hvis det er eksplisitte mangler i form av sprekker. Sistnevnte indikerer at den grove base ikke ble fremstilt riktig og har skarpe dråper høyde eller uregelmessighet i form av depresjoner og bulger. Derfor vil det være nødvendig ikke bare å fjerne det gamle gulvbelegget, men også for å justere utkastet gulvet.

En annen faktor å ta hensyn til tilstanden til substratet. I henhold til teknologien for å legge linoleum, stabelene på substratet. Over tid kan hun deformere. Etter en stund, gjenta formen av selve substratet. Og så må gulvet erstattes med en ny.

Kontroller tilstanden til substratet under drift er ikke mulig. Derfor, før du installerer en ny etasje, er det nødvendig å sørge for at substratet er i riktig stand.

Hvis det ikke er noen eksplisitte feil, og integriteten til det gamle dekorative belegget ikke krenkes, kan spørsmålet legge linolen på linolen, svaret vil være bekreftende.

Er det mulig å sette en ny linoleum på den gamle

Velge et nytt belegg

Det moderne markedet er fylt med et stort antall av de mest varierte designalternativene. De varierer i dimensjoner, nemlig bredde og prispolitikk. Du bør ikke velge subtile alternativer at selv de mest små feilene vil gjenta. I tillegg må dette alternativet umiddelbart kastes hvis det er sprekker på det gamle belegget.

Artikkel om emnet: Fremgangsmåte for feilsøking i arbeidet med plastdører

Tilstedeværelsen av en gammel linoleum indikerer ikke at du ikke trenger å bruke substratet. Det er bedre å kjøpe det byggematerialet som allerede har et substrat. Det er ønskelig at det var bredt nok. Tykkelsen på arbeidslaget bør ikke være mindre enn 2,5 cm. Ellers, i en lang periode, er det ikke nødvendig å beregne.

Forberedende stadium

Selv om det ikke er behov for å demontere det gamle gulvet, må visse forberedende arbeid utføres. Disse inkluderer demontering av sokkelen og forbindelsesplanker. Disse elementene kan gjenbrukes, men mot bakgrunnen til et nytt dekorativt belegg, vil det bli sett at sokkelen allerede er tull.

Hvis demontering av det gamle materialet, til tross for tilstedeværelsen av sprekker, ikke utføres, må sistnevnte fylles med tetningsmasse. Etterfølgende verk utføres bare etter at tetningsmassen er tørr.

Er det mulig å sette en ny linoleum på den gamle

Monteringsarbeid

Ikke start styling byggematerialet umiddelbart etter oppkjøpet. I varehus er det lagret i ruller og tar riktig form. Derfor, i leiligheten må den distribueres og forlate i en slik posisjon i minst en dag. Etter at materialet er nivellert, kan du begynne å legge.

Den nye linoleumet må legges i rommet på en slik måte at den ene siden er helt tilstøtende til veggen. Det er veldig viktig å sørge for at gulvbelegget ligger på nøyaktig. Hvis den har tegning, bør det plasseres parallelt med veggen. Vi produserer trimming den andre siden.

Eksperter anbefales ikke å utføre en trimming umiddelbart. Det er bedre å forlate aksjene i 5-7 centimeter, som da vil bli enkelt kuttet. Beskåret linoleum med en konstruksjonskniv. Å kutte et glatt blad skal være skarpt. Derfor er det forhåndsbered flere nye utskiftbare kniver.

Du kan selvfølgelig måle parametrene i rommet, lage markering direkte på selve byggematerialet og trimme i henhold til Markup Made. Men leilighetene med glatte vegger er ekstremt sjeldne. Derfor er beskjæring tilrådelig å produsere direkte langs veggen.

Artikkel om emnet: Funksjoner av ventiler av ulike modifikasjoner

Er det mulig å sette en ny linoleum på den gamle

Hvis rommet er ganske stort, må linoleumbåndene være tillatt. Dette kan gjøres på forskjellige måter. Den første måten innebærer bruk av et strykejern. To band er stablet på en slik måte at det ikke var noen hull i det hele tatt. Det er pre-sjal en cleacean film. Deretter lukkes leddene av en avis som et varmt jern påføres på. Denne metoden gjelder hvis linoleum ikke har noe substrat.

Spesialister bruker en konstruksjon hårføner i stedet for et strykejern med en spesiell dyse. De dekorative beleggestripene er plassert på en slik måte at det er et lite gap mellom dem. En ledning er påfylles i pensjonsdysen, som går sammen med et dekorativt belegningsfest. Denne ledningen er plassert i gapet mellom de lagde utendørsdekningstrimlene.

En enklere og tilgjengelig måte - flytende negler. Limet er ganske enkelt hellet mellom linoleum striper.

Monteringsoperasjoner Fest sokkelen.

Ifølge teknologien må linoleumet settes på den forberedte overflaten. Svar utvetydig til spørsmålet om linoleumet kan settes på linoleum, kan eksperter ikke. Alt avhenger av tilstanden til det gamle dekorative belegget. I tillegg er det nødvendig å ta hensyn til det faktum at hvert gulvnte deksel har sin egen driftsperiode.

Du kan sette et nytt belegg på den gamle, som ligger omtrent fem år. Men er det verdt å gjøre dette hvis det gamle gulvbelegget er 15 år? I dette tilfellet er det tilrådelig å demontere det gamle gulvet, og sette en ny overflate til overflaten forberedt på alle regler.

Les mer