Lysberegningsprogrammer

Anonim

For å gjøre høykvalitets belysning i hjemmet ditt, er det nødvendig å kompilere plasseringsskjemaet riktig og plukke opp lampens kraft. Mye vil avhenge av det, fordi du vil lykkes i å oppnå bedre belysning, som vil være optimal for dine lokaler. Du kan også spare penger, men det er nødvendig å beregne alt riktig, og det er nesten umulig å gjøre dette uten spesielle programmer. Derfor, i denne artikkelen, bestemte vi oss for å fortelle deg hvilke programmer for beregning av belysningen som for tiden er der.

Enkle belysningsprogrammer

Hvis du snakker mer om det, så er det verdt å markere et enkelt grensesnitt. Se hvordan det ser ut som dette bildet:

Lysberegningsprogrammer

Et lignende program - "formel av lys". Det må allerede lastes ned til PCen din. Det er verdt å merke seg at det mottok ikke så "gjennomtenkt" grensesnitt, men er også enkelt for oppfatning. Her kan du fylle ut alle nødvendige verdier og gjøre den riktige beregningen.

Lysberegningsprogrammer

Og hvis du bare vil beregne kraften til alle lyspærene, når du vet antall lamper, anbefaler vi at vi bruker vår online kalkulator for å beregne belysningen i rommet. Grensesnittet til denne kalkulatoren er enkel.

Nå er det et program som du kan laste ned på Android. Den har navnet belysning beregninger pro v1.1.6., Med hjelp av det kan du gjøre høy kvalitet beregninger av belysning i rommet, men det har en betydelig ulempe, fordi grensesnittet presenteres på engelsk.

Lysberegningsprogrammer

Programmer for komplekse beregninger

Hvis du trenger å lage komplekse beregninger og simulere belysning, må du bruke "avanserte" programmer. En av de beste vi kan nå ringe DIALUX, som er den mest produktive.

DIALUX brukes av nybegynnere og fagfolk, fordi du bruker det, kan du utføre følgende funksjoner:

  1. Gjør en beregning av naturlig og kunstig belysning.
  2. Du kan selvstendig utforme noen lokaler, det kan være: garasje, vei, hus (fasade), idrettsanlegg og mye mer.
  3. Under beregningen blir mange faktorer tatt i betraktning.
  4. Basert på beregningene gjør programmet tabeller, grafikk, videoer og til og med 3D-modeller.
  5. Programmet fungerer med de mest komplekse formatene.
    Lysberegningsprogrammer

Artikkel om emnet: Hva å produsere den interne dekorasjonen av veggene fra skumblokker

Det er verdt å merke seg at DIALUX er et gratis program, det er representert på russisk. Slik at det var lettere å bryte henne en spesiell assistent til henne. Men før du bruker det, er det bedre å se på ulike video leksjoner, det er at de vil bidra til å forstå hele funksjonaliteten til denne applikasjonen.

Slik bruker du DIALUX: Videoopplæring

Her er slike instruksjoner om bruk av dialux vi fant for deg på nettverket. Ser på denne videoen, kan du virkelig kvalitativt gjøre belysning i hjemmet ditt.

Andre programmer kan skilles for beregning av innendørs belysning:

  1. Ulysse.
  2. EUROPAK 9.
  3. Calculux.
  4. NanoCAD Electric.
  5. KOMPASS. Dette programmet vil gjøre selv elektriske kretser.

Så vi fortalte deg hva de beste programmene for å designe og beregne belysning. Hvis du vet flere programmer eller ønsker å forlate din mening fra deres bruk, skriv dem i kommentarene:

Vi anbefaler å lese:

Les mer