Restaurering av VVS med flytende akryl

Anonim

Metoden for å bruke væske, eller som det også kalles, bulk akryl, som nylig dukket opp i hjemmemarkedet, finner ikke bare nye brukere, men blir også populært.

Restaurering av VVS med flytende akryl

Ethvert bad med tiden får noen feil og ulemper, men det er ikke nødvendig å endre det til en ny dyr kropp, det er ganske foreslo å gjenopprette den gamle.

Høy kvalitet restaurering av bad med flytende akryl gir deg mulighet til å gi gammelt VVS-utstyr et nytt liv og oppdatere interiøret på badet, og dermed spare penger for reparasjon og kjøpe et nytt bad.

For å gjenopprette bulk akryl, er spesialistens hjelp ikke alltid nødvendig. Det er ofte mulig å gjøre det og uavhengig, ved hjelp av råd fra fagfolk som guide. For eksempel, planlegging av restaureringsarbeid, må du velge riktig materiale. Kjøperne som tilbys i dag, flytende akryl, uavhengig av produsenten, er nesten ikke annerledes i kvalitet og sammensetning, slik at hovedkriteriene for valget skal være volumet som kreves for gjenopprettelsen av badekaret, fargetone og holdbarheten til materialet .

Forberedelse for restaureringsarbeid med flytende akryl

Mekanismen for drift av væsken akryl er ekstremt enkel - materialet helles i badet og under sin egen vekt sprer seg langs overflaten, og skaper et jevnt og jevnt belegg. Fordelene ved denne metoden for å oppdatere den gamle rørleggerarbeidet er åpenbare: Simplicity of Application, minimum varighet av tørking, evnen til akrylbelegget for å amortisere og avvise støv. Som et resultat, å sette minimumsinnsatsen, får du et skinnende og glatt bad av hvilken som helst ønsket farge.

Før du starter arbeidet, er det nødvendig å forberede følgende verktøy og materialer:

Før arbeidet med arbeidet er det nødvendig å rengjøre overflaten av badet fra unødvendige objekter og støv.

  1. Selvnivellerende akryl (kvantitet avhenger av badets størrelse).
  2. Bulgarsk.
  3. Dysen for en gryter beregnet for sliping.
  4. Sirkel for metall for å fjerne strapping under badet.
  5. Midler for avfetting (aceton eller løsningsmiddel).
  6. Malyary Scotch.
  7. En troll på ca 30 cm lang for akryl omrøring.
  8. Ark av papir eller avis.
  9. Stempel under badekaret.
  10. Vaskemiddelpulver ("Pemiolux", etc.).
  11. Rengjør bomulls rags.
  12. Putty kniv.

Artikkel om emnet: Hvor mange kilowatt trenger for hjemmet

Restaurering begynner med overflatebehandling. Ethvert bad, uavhengig av sin grad av slitasje og forurensning, før det er nødvendig å fylle med flytende akryl, er det nødvendig å grundig polere med en slipingsdyse slitt på kvernen. Hovedmålet med sliping er å fjerne glansen, som er tilstede på hver emaljebelegg. Fraværet eller tilstedeværelsen av en glans vil avgjøre hvor mye en ny overflate som serveres, skapt fra bulk akryl.

Når overflaten av badekaret har blitt matt, er det nødvendig å skylle godt og avfett. For å gjøre dette kan du bruke Pemolux pulver eller ligner på det. Alle overflateforurensninger fjernes omhyggelig fra belegget. Til denne prosessen bør den også nærmer seg svært ansvarlig, fordi resultatene i stor grad er påvirket av varigheten av levetiden til akryloverflaten. Etter påføring av pulveret må badekaret skylles med en sterk vannstråle.

Restaurering av VVS med flytende akryl

Søknad Akryl er laget langs kantene på badet, for å gi henne på sin egen splittelse over overflaten.

Når badet er fullt behandlet av vaskemiddelpulveret og brønnprodukt, er det nødvendig å kutte den gamle strappingen med en kvern med en metallkrets. Som regel er strappingen krøllet kuttet, og deretter slått ut med en meisel og hammer. Hvis bindingen under badet forblir i uberørt tilstand, bør en liten plastkopp settes i avløpshullet. Det vil tjene som en slags plugg, som ikke tillater materialet i å komme inn i kloakkrørene og den påfølgende scoring av væsken akryl.

På neste fase av restaureringen er det nødvendig å tørke overflaten av rørleggerarbeidet med rene bomulls filler, dekomponere på gulvet i avisen eller arkene av papiret, briste kranen i en plastpose, og dermed eliminere støv, vann og dermed eliminere støv, vann og dermed lite søppel i badekaret. Etter det kan du fortsette til avfettingsprosessen. Det er ekstremt grundig og nøye, noe løsningsmiddel eller aceton.

Grunnleggende restaureringsarbeid

Når rørleggerarbeid er fullt klar, produseres en direkte restaurering. Først og fremst bør akryl være forberedt. Som regel består settet, som badene fyller, består av 2 hovedkomponenter - akryl selv og herder. Det er herderen som gjør at materialet kan skape en jevn og solid overflate som ikke sprekker selv under påvirkning av mekaniske støt.

Artikkel om emnet: Silkografiske bakgrunnsbilder til soverommet

For at restaureringen skal være så høy som mulig, er det nødvendig å forsiktig blande akryl og herdemiddel. For å gjøre dette blir en herder gradvis tilsatt til den flytende akrylkrukken og omrøres i 10 minutter. Blandingen må da bli igjen for å oppløse i 15 minutter, hvoretter den helles i badekaret. Feil blanding av ingredienser kan føre til hva akryl ikke fryser, og det vil være nødvendig å produsere arbeid.

Fylling med flytende materiale starter fra siden. En liten mengde av blandingen påføres overflaten og glatter med en liten spatel. Når sidene og veggene i badekaret behandles, er spatelen justert med bunnen. Hvis materialet oppfyller alle de presenterte kvalitetsstandardene og holdbarheten og er riktig forberedt, er det vanligvis nødvendig i ca 36 timer. Etter det kan du installere en ny strapping under badet. Etter montering av strappingen er det nødvendig å legge til et renovert bad med et sterkt trykk på kaldt vann.

Restaurering av bad med hjelp av bulk akryl er en ganske utført hendelse. Det vil spare deg for bekymringer om valget av ny VVS, fra problemer med installasjonen. Samtidig skinner ditt bad med nye maling og vil glede deg over en lang tid komfort og komfort.

Les mer