Innebygde mikrobølger

Anonim

Innebygde mikrobølger

Husholdningsapparater er en seriøs assistent på kjøkkenet og garantien for vår komfort.

Husholdningsapparater er valgt i lang tid. Derfor må det maksimere våre krav og forventninger til ergonomi, når det gjelder sine tekniske evner og overholdelse av den generelle stilen på kjøkkenet. Hittil er en utmerket løsning innebygd teknikk. Det sparer ledig plass. I tillegg er det veldig praktisk.

Hva er en innebygd mikrobølgeovn

Innebygde mikrobølger

Innebygd mikrobølgeovn i kjøkkenhodetelefonen

Moderne innebygde mikrobølgeovner kompletterer perfekt interiøret

Ethvert kjøkken, på grunn av det faktum at integrerer direkte i kjøkkenmøbler. I sin funksjonalitet er det forskjellig fra den vanlige, separat stående mikrobølgeovn. De nåværende innebygde mikrobølgeovnen har et avansert sett med funksjoner. De kan mye. Denne teknikken er i stand til å erstatte ovnen og til og med en matlagingsflate.

Innebygde mikrobølger sparer ikke bare kjøkkenplass, men også tid. De blir ganske enkelt uunnværlige når du må senke eller varme opp produktene raskt. Den innebygde mikrobølgeovnen med en grill er spesielt populær. Det kan være forberedt på en appetittvekkende kylling med en sprø skorpe.

Moderne mikrobølger har andre nyttige funksjoner. De tillater deg å tilberede kjøtt for et par, komfyrer, stew grønnsaker og så videre, uten å bruke mye tid. Ifølge smak er produktene tilberedt i mikrobølgeovnen ikke forskjellig fra kokte.

Innebygde mikrobølger

Mikrobølgeovn og stekeovn

Det eneste som skiller dem er en behandlingsmetode. I mikrobølgeovner er ultrahøyfrekvensbølger.

Med et slikt imponerende sett med nyttige og nødvendige funksjoner er en innebygd mikrobølgeovn mye mindre og en kompakt gass eller elektrisk ovn. Slike dimensjoner lar deg legge inn en ovn til nesten hvilken som helst nisje på kjøkkenet.

Modeller av innebygde mikrobølger

Blant alle modeller kan 3 hovedgrupper skilles:
  • Enkle mikrobølger med et minimum sett med tjenester og funksjoner;
  • ovner med grill;
  • Mikrobølgeovner med konveksjon og grill. Embedded mikrobølgeovn med konveksjon i deres evner nærmet seg nesten den elektriske ovnen.

Popularitet og fordeler med innebygde mikrobølgeovner

Innebygde mikrobølger

Innebygd mikrobølgeovn i arbeid

Embedded utstyr er ikke en enkel form for mote. Kjøkkenet skal være så komfortabelt som mulig og komfortabelt. Det er på grunn av ønsket om å skape i et lite kjøkken det mest praktiske arbeidsområdet i et lite kjøkken, modellene av innebygde husholdningsapparater har blitt utrolig populært. Hele sjarmen til den innebygde teknikken er at standardsettet kan kombineres i henhold til personlige preferanser og dermed skape et enkelt kjøkken.

Artikkel om emnet: Utformingen av tomten på 8 dekar. Bilde

En innebygd mikrobølgeovn sammen med kjøkkenmøbler og resten av utstyret danner et enkelt ensemble, som mer nøyaktig tilsvarer kjøkkeninnredningen og ideen om designeren.

Innebygde mikrobølger

Embedded Microwave Oven kan plasseres hvor som helst

Den innebygde mikrobølgeovnen kan plasseres hvor som helst. Eksperter anbefaler å legge inn komfyren slik at døren ligger på brystnivået. Dette er den mest praktiske posisjonen for å bruke ovnen. Du trenger ikke å kaste og lene seg. Hvis det er barn i familien, kan du plassere det noe lavere slik at barnet kan bruke det på egen hånd.

Ofte i moderne kjøkken er det en kombinert bygning. Dette er når den innebygde mikrobølgeovnen danner et enkelt ensemble med et messingskap og en matlagingsflate og skaper enheten til stilen til alt sett.

En annen åpenbar nytte av slikt utstyr er høyere hygiene. Antallet av slots reduseres, henholdsvis sannsynligheten for å falle og opphopning av søppel og støv reduseres.

En innebygd mikrobølgeovn i forhold til det vanlige frittliggende alternativet har mange nyttige og hyggelige fordeler. Hoved- og eneste ulempen er kostnaden for slikt utstyr. Det er vanligvis høyere med 15-20%. Men denne "ulempen" over tid kompenseres fullt ut av fordelene med det innebygde alternativet.

Produsenter

I dag produserer nesten alle kjente verdensklasse selskaper for produksjon av utstyr innebygde alternativer. Dette er en innebygd mikrobølgeovn Electrolux, Siemens, Bosch, Samsung, Brandt, Whirlpool, Ardo og andre. De fleste modeller av forskjellige produsenter generelt har lignende funksjoner. Spesielt populært og god etterspørsel etter russiske kjøpere bruker Boschs innebygde mikrobølgeovner.

Hvordan velge en innebygd mikrobølgeovn

Gabarits.

Dette er en av de viktigste parametrene som skal tas i betraktning ved valg av innebygde husholdningsapparater. Innebygd mikrobølgeovn, dimensjonene som tilsvarer nisje, passer perfekt inn i interiøret. Alle moderne innebygde mikrobølger har slike dimensjoner: høyde - 30 cm minimum og 45 cm maksimum; Dybde - fra 30 cm til 59,5 cm; Bredden er 45-60 cm. Samtidig bør størrelsen på en gratis kjøkken nisje være 2-3 cm mer. For øyeblikket er det ingen problemer med valget av utstyr av de nødvendige overordnede dimensjonene.

Volumet av det interne arbeidskammeret

Innebygde mikrobølger

Romslig mikrobølgeovn modell

Denne parameteren er også viktig. Velge en innebygd versjon av mikrobølgeovnen, må du ta hensyn til dine behov og antall familiemedlemmer. Volumet av det indre kammeret i en hvilken som helst mikrobølgeovn, avhenger direkte av størrelsen på enheten. Noen vil passe de innebygde mikrobølgeovnen, størrelsen og volumene som ikke overstiger 18-20 liter. Slike ovner, små volumer som passer for familier fra 2-3 personer og for bachelorer. Og også for de som foretrekker å avfrostede produkter og varme opp lunsj i mikrobølgeovn.

Artikkel om emnet: Mixer Eyeliner

For de som liker å lage forskjellige interessante og nyttige retter i mikrobølger, foretrekker flere romslige modeller store familier. Moderne innebygd mikrobølgeovn minimumsvolum - 17 liter, maksimum - 42 liter. Det finnes modeller på 18, 20, 21, 23, 25 og 30 liter.

Programvare og funksjonalitet

Innebygde mikrobølger

Multifunksjonell innebygd mikrobølgeovn

Velge en ovn, du må umiddelbart bestemme, med hvilken funksjonalitet det vil være. Standard og mest enkle mikrobølgeovner fungerer bare i en modus - "Microwaves". Flere avanserte modeller har "grill" -funksjonen og den kombinerte modusen for drift - "grill og mikrobølger". Grillen er kvarts eller DANEN. Det er modeller av ovner med dobbelt og flyttbar grill.

En annen gruppe er en multifunksjonell innebygd mikrobølgeovn. I tillegg til de to tidligere funksjonene, er slike modeller dessuten utstyrt med muligheten for tvungen konveksjon. I slike modeller er det flere kombinasjonsregimer - "mikrobølger og konveksjon", "mikrobølgeovn og grill", "grill og konveksjon". I multifunksjonelle enheter er det andre ekstra nyttige funksjoner. For eksempel, "modusen for messingskapet", "matlaging for et par", "automatisk oppvarming" og "automatisk oppvarming", hvor bare vekten og typen av produktet er spesifisert.

I tillegg er det innebygde mikrobølgeovner med automatisk programmering av ulike retter. Avhengig av modellen, kan nummeret deres være annerledes. For eksempel har den innebygde Bosch Microwave 7 automatiske programmer. Det er også slike modeller som lar deg gjøre den nødvendige algoritmen til arbeid. Og individuelle modeller har spesielle innstillinger for utarbeidelse av nasjonalmat.

Makt

Innebygde mikrobølger

Velge en innebygd mikrobølgeovnsversjon, ikke glem kraften

Velge en innebygd versjon av mikrobølgeovnen, ikke glem kraften. Dette er en viktig faktor. Oppvarmingstiden eller matlagingen avhenger av strømmen til enheten. Moderne mikrobølgeovnsmodeller har muligheten til å regulere strømmen. Som regel er kraftnivåene bare 3, men kanskje mer avhengig av modellen. Om nødvendig kan du angi minimumstrømnivået, middels eller maksimum.

I moderne ovner varierer mikrobølgeovn fra 700 W til 1200 W. Ta også hensyn til strømmen i konveksjonsmoduser, grill og kombinerte moduser. Innebygd mikrobølgeovn bruker mye strøm. Noen ganger kan den samlede kapasiteten i arbeidet "konveksjon og mikrobølgeovn" nå opp til 3500 W. Derfor er det viktig å planlegge ledningen riktig.

Artikkel om emnet: Velg farger på sidespor for å dekke hjemme

Inverter.

Innebygde mikrobølger

Mikrobølgeovn med inverterkontroll

Noen innebygde mikrobølgeovnmodeller er utstyrt med nyskapende inverter strømstyringsteknologi. I dette tilfellet er Magnetron, som avgir mikrobølgeovn, ikke diskret (dvs. å slå av), men hele tiden.

Mikrobølge-kraften justerer jevnt omformeren. En slik "myk" og kontinuerlig penetrering av energi i mat beholder produktets ernæringsmessige egenskaper og overopphetes ikke dem. En innebygd mikrobølgeovn med inverterkontroll er en nyskapende enhet for matlaging sunn og sunn mat.

Inner Coating Chamber ovn

Innebygde mikrobølger

Innebygd mikrobølgeovn - utmerket alternativ for ethvert kjøkken

Moderne innebygd mikrobølgeovn kan ha et annet belegg. Det kan være en spesiell emalje med enkel rengjøring. Ta vare på en slik ovn er veldig enkel. Det finnes andre beleggingsalternativer, en av dem - rustfritt stål. Det er et slitesterkt og slitesterkt belegg som beveger høye temperaturer godt.

Men rustfritt belegg er vanskeligere å rengjøre, det er stor sannsynlighet for å klø på belegget. Ikke så lenge siden, oppstod et nytt belegg - biokjematisk. Keramikk, som belegget fra "rustfritt stål", motstår høye temperaturer. Men samtidig er Biocheramics flere ganger mer motstandsdyktige mot mekanisk skade. Et slikt internt belegg er alltid lett å opprettholde rent.

Innebygd utstyr for kjøkkenet - ikke lenger luksus. Flere og flere mennesker i dag foretrekker innebygde versjoner av teknologi. En innebygd mikrobølgeovn er et utmerket alternativ for ethvert kjøkken. Dette er en universell teknikk som passer for kjøkken av hvilken som helst størrelse. Hun kom for alltid vårt daglige liv og er usannsynlig å gi vei til sin posisjon. Hver vertinne søker å gjøre kjøkkenet original, koselig og så behagelig som mulig.

En innebygd mikrobølgeovn er en enkel å bruke, multifunksjonell teknikk med et stort antall av alle slags nyttige og rimelige moduser. En slik innebygd teknikk er klar til å betjene eierne når som helst. Den skjulte innebygde mikrobølgeovnen forstyrrer ikke kjøkkenet helt, men legger bare til en spesiell attraksjon til kjøkkeninnredningen.

Kjøp en slik teknikk - dette betyr i hovedsak å lette livet ditt og hver dag for å glede gjester og familiemedlemmer til en sunn, nyttig og deilig mat.

Les mer