Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Anonim

Blant de ferdige materialene for veggene er det de som kom til oss fra antikken, de er nå relevante på grunn av deres ubestridelige fordeler. En av typer av en slik kledning er marokkansk gips. Det kan beskrives av uttrykket "Eastern Beauty". Øst, fordi det var der som først begynte å bruke det, og vakkert, som det, er et vakkert etterbehandlingsmateriale.

Karakteristisk

For å forstå hvor god marokkansk gips, er en setning ikke nok. I tillegg til rik historie har denne dekorative kledningen en rekke fordeler som er upassende for konkurrentene i det minste i en slik kombinasjon.

Marokkansk gips består helt av naturlige materialer. Ingen syntetisk, alt er miljøvennlig. Det inkluderer:

  • Marmor støv;
  • Sjøjord med innholdet av gjenværende skall av marine innbyggere;
  • Leire;
  • Kalk;
  • Kvarts krystaller;
  • Cellulose.

Marokkansk dekorativ gips er den sterkeste av alt, det er sterkere selv blandinger basert på sement. Slike styrke oppnås på bekostning av marmorstøv, slik at overflaten som er foret med dette materialet, er ekstremt vanskelig å skade.

I det gamle Roma, sammensetningen som den marokkanske gipset ble laget for fremstilling av kjøkkenutstyr, for eksempel krus, tallerkener, bekken. Sammensetningen er ikke-tilfeldig, da den er helt vanntett.

Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Som et resultat har vi dekorativt gips, som ikke er redd for fuktighet, styrken overstiger sementforing og er dekorativt. I tillegg er det nok elastisk, noe som betyr at over tid, etter påføring av gips, vil du ikke se sprekker.

Marokkansk dekorativ gips med letthet kan poleres og smeltes. Polering utføres ved bruk av voksholdige midler. Tinting er mulig på grunn av tilsetning av fargestoffer, under blanding av gips. Denne dekorative vendt kan være både i den ferdige allerede justerte form og i form av en tørr sammensetning, uten farge og lukt.

Artikkel om emnet: Hvordan installere dørkarmen med egne hender: Verktøy (Video og Photos)

Applikasjonsområde

Siden marokkansk gips har god styrke, kan den brukes til innredning av bygninger fasader. I lokalene, hvor mange mennesker passerer per tidsenhet, vil vendingen av dette materialet også være veldig kraftig. Siden på slike steder er veggene veldig ofte utsatt for mekanisk skade.

Høy fuktmotstand av denne veggdekorasjonen, gjør at den kan bruke den i rom med høy fuktighet. Selv på badet, vil marokkanske kledning, føle seg bra, bare den trenger å bli dessuten behandlet med en spesiell løsning, som jeg vil si litt senere. Også dette materialet vil være perfekt beskyttet mot fuktighet av veggen i tamburene, verandaer, terrassen, på kjøkkenet.

Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Men disse er alle anvendelsesområder fra et praktisk synspunkt, men materialet vi anser fortsatt dekorative og bærer hovedsakelig estetisk komponent. Det er ingen begrensninger her. Det kan dekorere ethvert rom, inkludert barna, fordi jeg minner, marokkansk gips, helt naturlig og inneholder ikke skadelige urenheter.

Vegget pusset av marokkansk kledning vil ha et unikt design og strukturelt mønster som du kan lage deg selv. Overflaten vil ha, goldstoves eller sølv glitter, avhengig av behandlingsmetoden du velger.

Hvordan søke?

Slik at den marokkanske gipset er høy kvalitet på overflaten, må du observere en bestemt algoritme for arbeid. I tillegg skal kravene til veggen du skal dekorere. Overflaten skal være jevn, uten skade og forberedt på anvendelse av gips.

Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Overflate forberedelser

Som allerede nevnt, bør veggen være jevn. Det er mulig å plukke det opp med en sementjusteringsblanding, som påføres med et lag av en bestemt tykkelse, dens størrelse avhenger av overflaten av overflaten enn den glatte veggen, den tynnere det er nødvendige et lag og vice versa.

Kontroller overflaten for skade, sprekker og sjetonger. Hvis de er, så eliminere dem med samme sementgips og la meg tørke. Deretter bruker du primer, i sin kvalitet, spesielt for marokkansk gips, er det best å bruke lim til keramiske fliser. Det vil vesentlig adlyde adhesjonen av materialet.

Materialet som veggene er laget for marokkansk kledning, spiller ingen rolle, det er like bra å holde seg til både murstein og gipsplater.

Alsystem

Etter at primeren tørket, tar det som regel flere timer, det er mulig å bruke dekorative gips. For å gjøre dette, legg en tørr sammensetning med vann, i andelen den angitte på pakken, og vent 30 minutter, hvoretter den raskt blandes igjen.

Artikkel om emnet: Hvordan de romerske gardinene er festet: Arter og metoder for fiksering

Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Viktig øyeblikk! Hvis du skal tilbringe gipsdekk, må du forberede og male hele blandingen umiddelbart. Siden i flere tilnærminger vil det være umulig å oppnå en og samme nyanse.

Forbered en løsning i en slik mengde for å bruke den i 10 timers arbeid, hvorpå grensen, gipset begynner å fange, og det blir vanskelig å bruke det.

applikasjon

Marokkansk dekorativ stucco påføres to ganger. Det første laget er forberedende og påført på veggen av Kelma eller regel. Tykkelsen på laget er liten, bare 1-2 cm. Alle hulrom og uregelmessigheter, på det første laget de er oppstandet med en gummispatel. Det første dekorasjonslaget har ikke mønstre, det må påføres overflaten på en slik måte at den viste seg å være jevn.

Marokkansk gips - eksotisk i veggdekorasjon

Andre lag, søk etter å ha grep den første. Det er bedre å markere ca 10-12 timer. Dette samme laget danner designet, blandingen må påføres med en svamp med naturlig materiale, tamponiserte bevegelser. For å kjøpe en vegg av vannavstøtende egenskaper, er det andre laget etter innstillingen, belagt med såpe. Videre, om ønskelig, er veggen polert med voks og applikasjonsprosessen avsluttes på dette. Full tørking av gips oppstår i en måned.

Video "Hvordan søke marokkansk kledning"

En video om hvordan du skal bruke dekorativ marokkansk kledning stabling.

Les mer