Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

Anonim

I totonu o le Mauga o Mea mo puipui O lo oi ai i latou na o mai ia i tatou mai taimi anamua, ua taua nei i latou ona o latou lelei le mafaamatalaina. O se tasi o ituaiga o ia o se ata o Moroccan plaster. E mafai ona aofia ai i le fuaitau "itupa o Sasaʻe". Sa itupane, aua o iina na amata ai ona aoga, ma matagofie, e pei ona faia, o se mea manaia la le mea.

Uiga

Ia malamalama po o le a le manaia o le Moroccan, e le lava le tasi fuaitau. I le faʻaopopoina o le mauoa talafaasolopito, o lenei faiga teuteu e tele lona lelei e le talafeagai i ona tagata tauva aʻo le faʻatasiga.

O Moroccan Plaster e aofia uma ai mea moni. Leai ni sythetics, o mea uma e aoga tele. E aofia ai:

  • Efuefu efuefu;
  • O le eleele sami ma le anotusi o piliona piliona o gataifale;
  • Omea;
  • Lino;
  • Quarstz grandstal;
  • Celsulose.

O Moroccan o le Prescation Teuteuga o le sili malosi o mea uma, e sili atu le malosi o le faʻafefiloi e oʻo i le siʻosiʻomaga. E mafai ona ausia lea malosi i le aoga o le vaitafe o le maaro, o le eleele lea e tumu i lenei mea e faigata tele ona leaga.

I Roma anamua, o lona uiga ese mai ai na faia ai le laulaufaiva o Moroca, ona o le fausiaina o umukuka, e pei o mug, pluvis. O le tufuga e le masani ai, e pei ona ua le aoga.

Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

O le iʻuga, e iai lo matou siʻosiʻomaga teuteu, e le fefe i le susu, o le malosi e sili atu nai lo le vevela o le laina ma e teuteu. E le gata i lea, ua lava le aulelei, o lona uiga i lena taimi, ina ua uma ona faʻaaoga Plaster, e te le o vaʻai.

Moroccan decocation proverter plaster ma le faigofie e mafai ona polesi ma liusuavai. O loʻo faia le polesing e faʻaaoga ai le wax-aofia sui. O le a mafai ona o le faʻaopopoina o le taʻaloga, i le taimi o le faʻafefiloi o le plaster. O lenei mea teuteu o loʻo feagai ma le maeʻa i le maeʻa o se pepa ua uma ona tuʻufaʻatasia ma i le ituaiga o le eleele matutu, e aunoa ma le lanu ma manogi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le faitotoʻa faitotoʻa ma ou lava lima: Meafaigaluega (vitio ma ata)

Vaega o Talosaga

Talu ai Talu ai o le Moroccan Spill e lelei lona malosi, e mafai ona faʻaaogaina mo le faioloa o fale suʻega. I nofoaga, e tele tagata e pasia le iunite o le taimi, o le feagai ai ma lenei mea o le a matua malosi foi. Talu mai lena nofoaga, o pa e masani lava ona faigofie ai pa i mea leaga.

O le maualuga o le faʻamamaina o le puipuia o lenei tino, faʻatagaina le faʻaaogaina i potu ma le maualuga maualuga o le faʻamū. E oo lava i le faletaele, o Moroccan Cladge, o le a lagona le lelei, naʻo le manaʻoga e manaʻomia ona maopoopo mo se tali faʻapitoa, o le a fai muamua. Ma le mea foʻi lenei o le a matuā puipuia mai le faʻamaaliloina o le pa i le tambundunes, verandas, teraseti, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka, i le umukuka ,.

Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

Ae o vaega ia o le faʻaaogaina mai se faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻi, ae o mea tatou te mafaufauina o loʻo tatou iloiloina lelei ma faʻamanuiaina ai le mafaufau lelei. E leai ni faatapulaaina ii. E mafai ona teuteu soʻo se potu, e aofia ai ma tamaiti, talu ai, ou te faʻamanatu atu, o le papala a Moroccan, e matua faʻalelalolagi ma e le i ai ni mea leaga mama.

O le pa na faʻapipiʻi e Moroccan Cladding o le ai ai o se ata tulaga ese ma le faʻatulagaina o mea e mafai ona e faia oe lava. O le a i ai o le a i ai, o le laufanua po o siliva lanumoana, fuafua i le gaosiga auala e te filifilia.

Faʻafefea ona faʻaaoga?

Ina ia maualuga le si o le Moroccan Plaster i luga o le luga, e tatau ona e matauina se isi algorithm mo galuega. I se faʻaopopoga, o manaʻoga mo le puipui lelei o le ae faʻamalosia. O le laki e tatau ona lamolemole, e aunoa ma le faʻaleagaina ma le sauniaina mo le faʻaaogaina o le sipuni.

Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

Sauniuniga Lisi

E pei ona taua, e tatau ona lamolemole le puipui. E mafai ona piki i luga ma le sima o loʻo tuʻufaʻatasia paluga, o loʻo faʻaaogaina e se vaega o se mafiafia, o lona tele e faʻalagolago i le fua o le laʻasaga, ma le manifinifi. Samoa.

Asiasia le laufanua mo le faʻaleagaina, paʻu ma chips. Afai o latou, ona aveese lea o latou i le faʻaaogaina o le sima tutusa sipi ma logo aʻu. Le isi, faʻaaoga le Primen, i lona tulaga, aemaise lava mo le siʻosiʻomaga e sili ona faʻaaoga le kulimi mo pou sili. O le a faatauaina tele le feutaia o mea.

O mea e fai ai puipui e faia mo le sirocan ordding e le afaina, e tutusa lava le pipii i piliki ma le plasterboard.

Alsystem

Ina ua uma ona mago le Price, o se tulafono, e tele ni naifi, e mafai ai ona aoga le sifi meafaigaluega. Ina ia faia lenei mea, e mafai ona faʻalilolilo le faʻavae i le vai, i le faʻatatauina o le afifi, ma faʻatali 30 minute, pe a maeʻa ona fefiloi vave,.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻapipiʻi le pupuni Roma: ituaiga ma metotia o le faʻavae

Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

TAUA TAIMI! Afai o le a e faʻaaluina le paʻu o pamu, ona e tatau lea ona e sauni ma vali le paluga atoa. Talu mai i tele o taimi, e faigata tele ona ausia se tasi ma tutusa paolo.

Faʻasaʻo se tali i se vaega e faʻaalu mo le 10 itula o le galuega, mulimuli ane ai i luma, amata ona faʻaaoga.

Talosaga

O Moroccan deceaves stucco e faaluaina. O le uluaʻi vaega o loʻo sauniuni ma faʻaaoga i le puipui e le kalma poʻo le tulafono. O le mafiafia o le vaega lea e laiti, na o le 1-2 cm. Uma le tulaga ma faaletonu, i luga o le muamua vaega ua toe tutu mai ma se paʻu paʻu. O le uluaʻi vaega o le vaega lea e le maua ni mamanu, e tatau ona faʻaaogaina i luga i le tulaga o se auala e iʻu ai pe a maeʻa.

Moroccan plaster - o le oporic i le pa puipui

Lua vaega, faatatau ina ua uma ona sailia le muamua. E sili le taua o le faailoa atu o le 10-12 itula. O lea lava vaega e faia ai le mamanu, o le palusa e tatau ona apalai ma le suluiga o mea masani, faigata gaioiga. O le faʻatauina o le pa o vai-vai-toe foʻi mai, le vaega lona lua, pe a uma le faʻatulagaga, o loʻo teuteuina ma le fasimoli. Ma le isi, afai manaʻomia, o le puipui e teuteu lelei i le px ma le apalai e faʻaiʻu i luga o lenei. O le matutu atoa o le plaster e tupu i le masina e tasi.

Vitio "Faʻafefea ona Faʻaofi Moroccan Cladding"

O se vitio e uiga i le auala e faʻaaoga ai le lelei o le masini moroccation moroccan scidding.

Faitau atili