50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

Anonim

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

Holidferien 8. mars er ikke bare symbolet på ankomsten av vår- og oppvåkning av natur, men også en internasjonal kvinnedag, som feires i mange år på rad. På denne dagen er det vanlig å gratulere alle kvinner som omgir deg i livet. Derfor trenger hver av dem å velge og gi nøyaktig gaven som vil nærme seg henne mest.

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

Kvinner verdsatt alltid gaver til 8. mars, laget av egne hender. Derfor vurderer vi nå alle slags alternativer som kan presenteres for våre elskede damer i denne ferien.

  1. Sang eller dikt viet til den vakre halvparten av menneskeheten vil alltid være en verdifull og kreativ gave.
  2. Nålearbeid strikket ting For eksempel er skjerf eller hetten perfekt egnet for vårværet. Det er best å bruke lyse nyanser av tråder.
  3. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  4. Hvis du forstår elektronikken, kan du gjøre det Original Photo Frame. hvor bilder vil automatisk endres.
  5. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  6. Kan bli gjort Photocollazh. eller rammen med egne hender. For eksempel, i form av et hjerte, en blomst eller noe som minner om våren.
  7. Forberede deilig kake eller kake . Det viktigste er å kjenne den kulinariske smaken av kvinnen din for å komme til poenget.
  8. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  9. Tilpasse Vakker pott som kan dekorere med ulike dekorative elementer. Planten sitter der og gi den sammen med gratulasjonskortet.
  10. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  11. Postkort 8. mars Du kan også gjøre det selv. Ulike designalternativer og gratulerer kan bli funnet eller oppfinne deg selv. Det viktigste er ikke å begrense deg selv og så mye som mulig.
  12. Hvilken kvinne elsker ikke romantikk? Du kan ordne Vakker kveld med deilig middag Fra dine favorittretter.
  13. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  14. Supplement til middag vil være Stearinlys hvem er ikke så vanskelig å forberede seg hjemme. Vanlig, i form av et hjerte eller blomster - noen, som bare ønsker.
  15. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  16. Populære søtsaker i form av en gave vil være Gingerbread cookies. Laget med egne hender.
  17. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  18. Du kan ordne en kvinne Spa Rest. Og lag forskjellige masker og skrubbe hjemme.
  19. En annen utmerket gave vil bli vakkert dekorert Vase med frukt og søtsaker.
  20. En ekstra bonus til frukt vil være vin som kan være dekorert i form av "damer".
  21. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  22. Gi ut krus Dyset med egne hender. Du kan tegne et helt bilde, eller bare signere: "Favorite Mom", "Kjære kone", "Datteren hans".
  23. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  24. Hvem av kvinner liker ikke Blomster ? Gjør dem selv med å bruke bølgepapp og en kurv. Det kan være blomster av forskjellige varianter (roser, tulipaner, kamille, asters).
  25. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  26. Blomst kan gjøres fra perler , utgjør en egnet ordning og fargefarging.
  27. Du kan også Tie Flower. Eller et mykt leketøy fra tråder. Den enkleste måten å gjøre det krok på.
  28. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  29. Hvis morgenen starter med Festlig frokost - Dagen vil ikke være forgjeves. Forbered noe deilig, fôr det i sengen din elskede kone.
  30. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  31. Enhver kvinne elsker å ha på seg ulike tilbehør, så hvorfor ikke gjøre henne hyggelige og veve Armbånd, suspensjon eller brosje som presenteres til ære for ferien.
  32. Et utvalg av favorittmelodier Eller bare sanger som er knyttet til begynnelsen av våren, vil også bli en uforglemmelig gave til dine favorittdamer.
  33. Teater - Det er alltid flott. Og hva om du spiller din egen tematiske scene, viet det til denne dagen. En god idé kan komme ut, som vil bli husket i mange år.
  34. Ikke tro, men Reparasjonsarbeid Gjør med dine egne hender i huset - dette er en av de mest verdifulle gaver til en kvinne. Spesielt hvis hun ber noe om å fikse i en stund. Vær oppmerksom på dette, og hvis det er mulig, korrigere alle eksisterende mangler.
  35. Det ser ut til at i verden betyr brev ? Overrask en kvinne, syet et brev skrevet for hånden. Der kan du i tillegg legge til et postkort, et godteri, eller noe annet. Men poenget selv, når hun mottar ham og vil bli fascinert, som er inne ... Denne positive følelsen vil huske henne i lang tid.
  36. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  37. Felles tur - Det er derfor noen ganger griper det noen av oss. Ordne en slik gave til 8. mars, og gå et sted utenfor byen, eller på interessante steder i byen.
  38. Turen kan kombineres med Oppdrag . Oppfinne interessante oppgaver, som kan fås av en liten premie. Morsomt, spennende og kreativt.
  39. Hvis en kvinne elsker å lese, kjøpe Boken til hennes elskede forfatter , Og gjør hovedgaven til bokmerket med egne hender. Dette vil utvilsomt demonstrere all din kjærlighet og omsorg for en person.
  40. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  41. Med dine egne hender kan du ikke bare kulinariske ting eller interessant tilbehør. Ett alternativ er Lær å gjøre massasje . Ta noen leksjoner fra spesialister og arrangere en avslappende massasje. La det ikke ta noe på denne dagen og bare hviler.
  42. Topien fra kaffestråle Det vil være et utmerket tilbehør og dekorasjon i huset. Det kan gjøres uavhengig, og det vil ikke ta mye tid. Det kan være i form av et hjerte, hestesko for lykke, blomst, etc.
  43. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  44. Pute Også et flott alternativ for en gave. Det er mange alternativer, i hvilken form for å sy det (hjerte, blomst, smiley).
  45. Notisblokk Design Med påskriften til navnet, våren decoupage eller noe annet landskap er en veldig vakker og nyttig ting. Det kan smeltes og brukes til hverdagslige formål.
  46. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  47. Spesielt valgt Bilder Det vakkert dekorerte albumet vil være en verdifull gave på denne ferien 8. mars.
  48. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  49. Gjøre Girlands av blomster Og dekorere huset hennes. Atmosfæren i det festlige stemningen er garantert.
  50. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  51. Vegg med gratulerer I form av en collage som kan slå med vakre bilder, gratulerer og dekorere med blomster.
  52. Flaske med godteri Og svulmer vil bli et lyst element i ferien 8. mars.
  53. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  54. Ikke glem O. Festlig bord dekorasjon. Med hjelp av vakkert vridd servietter og ordentlig arrangerte enheter. I tillegg kan du sette en liten boks med en overraskelse.
  55. Hans opphavsrettsbeskyttede Chocolate wrappers. Vil være en unik gest. Sjokoladen selv kan fremstilles manuelt, og innpakningsprisen på fargeskriveren.
  56. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  57. Boks med deilige søtsaker Det vil være en deilig overraskelse for din dame. På lokket eller under det, legg dine ønsker og hilsener.
  58. Tegne et bilde Til ære for ferien til kvinner og våren. Selv om du ikke vet hvordan du skal tegne, vil innsatsen din fortsatt bli verdsatt. Du kan lukke noe i form av tegneserier.
  59. Fotografi Et samarbeidsbilde eller bare en vakker tegning på en T-skjorte vil utvilsomt få kvinnen din til å smile.
  60. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  61. Sveis såpe manuelt Og fyll ut formen. Du kan gjøre det en-farge, eller spille litt, og skape en såpe av flere farger.
  62. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  63. Med hjelp av fantastisk teknologi Quilling. Eventuelle postkort vil bli en uvanlig gave til din elskede kvinne.
  64. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  65. Hva sier ikke, og overraskelser elsker alt. Ta Kinder Surprise. , nøye, åpne den og endre grunnleggende leketøy til din lille suvenir. Det kan virkelig bli overrasket og vær så snill personen.
  66. Papirkake Med små overraskelser inne vil det være en bombe i denne ferien. Veldig praktisk å lage en slik familie kake eller arbeid. Den består av 12 deler, og det vil derfor være mulig å distribuere til hvert stykke.
  67. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  68. Kom opp med lite Brettspill Med interessante regler. Så vil denne ferien festlig dag være morsom og null.
  69. Boncussisk kort Det er en utmerket ide som enkelt kan implementeres. Kom opp med flere alternativer som kan oppfylle for kvinnen din, og angi gyldigheten av kortene.
  70. Syet Veske til mobil eller nettbrett - alltid praktisk og nyttig gave.
  71. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  72. Philsession. - Fargerikt hendelse og et godt alternativ for å gjøre en hyggelig overraskelse. De vakreste bildene kan deretter plasseres i et felles album eller ramme.
  73. Produkter fra følt Nå får de svært stor popularitet og ikke forgjeves. Lag forskjellige sammensetninger fra dem, som deretter overfører til postkortet eller gjør et eget bilde i det hele tatt.
  74. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  75. Vase gjør det selv - Er det ikke et mirakel? Abonner det ved hjelp av ulike dekorative elementer og gi henne sin elskede kone eller mor sammen med blomster.
  76. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

  77. Det er viktig å huske at det intriger ikke bare gaven selv, men også en måte å mate den på. Så vakker Pakke den med dine egne hender I innpakningspapiret og kom opp med det, men ekstraordøst gi denne suveniren.
  78. 50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

50 ideer om gaver 8. mars gjør det selv (36 bilder)

Velg passende alternativer og lage gaver med egne hender. Alle kvinner gratulerer med den kommende vårferien!

Artikkel om emnet: Hvordan lage ferdig fyll på gulvet?

Les mer