50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

Anonim

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

O le aso malolo o Mati 8 e le gata o le faʻailoga o le taunuu mai o le tautotogo ma fafaguina le natura, ae faʻapea foi o se aso malolo o tamaʻitaʻi ile laina. O le aso lea, o loo faʻaleaga ai e ia e avea ma tagata i le olaga. O lea la, e tatau i latou uma ona filifili ma tau manatu saʻo ai le meaalofa e ala i ai.

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

E mafai e tamaitai ona talisapaia meaalofa mo Mati 8, faia e o latou lava lima. O le mafuaʻaga lea o le a tatou mafaufau ai nei i soʻo se ituaiga filifiliga e mafai ona faʻaalia i lo tatou tamaʻitaʻi pele i lenei aso malolo.

  1. Pese po o le solo tuuto atu i le matagofie o le fiafia o tagata o le a avea pea ma se fesoasoani taua ma fatufatu.
  2. Sili ona lelei mea Mo se faʻataʻitaʻiga, sikale poʻo pulou e fetaui lelei mo le tautotogo o le tau. E sili le faʻaaogaina o mea pupula o filo.
  3. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  4. Afai e te malamalama i le eletise, e mafai ona e faia Uluai ata ata o fea ata o le a otometi ona suia.
  5. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  6. Mafai ona faia Ataʻopiʻu po o le faavaa ma ou lava lima. Mo se faʻataʻitaʻiga, i foliga o se fatu, faʻatau fugalaʻau, poʻo se mea e mafua ai le tautotogo.
  7. Sauniuni suamalie keke pe keke . O le mea taua o le iloa o le faʻaseʻe e tofoina o lau fafine e alu i le tulaga.
  8. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  9. Fetaui lelei Ofu manaia lea e mafai ona teuteu ma eseese mea teuteu vaega. Toto nofo iina ma tuʻu faʻatasi ma le pepa faʻafeiloaʻi.
  10. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  11. Falemeli ia Mati 8 E mafai foi ona e faia oe lava. E tele filifiliga o filifiliga ma faʻafetai e mafai ona maua pe faia oe lava. O le mea taua e le faʻatapulaʻaina oe ma tele e mafai ai.
  12. O le a le fafine e le alofa alofa? E mafai ona e fuafua Matagofie afiafi ma le taumafataga suamalie Mai i ou mea e te fiafia i ai ipu.
  13. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  14. Faaopoopoina i le 'aiga o le a Moligao O ai e le faigata ona sauniuni i le fale. Masani ai, i le ituaiga o le fatu poʻo fugalaʻau - soʻo se mea, o le mea na o le manaʻo.
  15. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  16. Lauiloa suamalie i le ituaiga o se meaalofa o le a Gingerbreads kuki Faia ma ou lava lima.
  17. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  18. E mafai ona e faʻatulagaina se fafine SPA malolo Ma sauni ni mata mata tetele ma ni ie puipui i le fale.
  19. O le isi meaalofa sili o le a teuteuina matagofie Vase ma le fua ma suamalie.
  20. O se isi ponesi i fua o le a uaina lea e mafai ona teuteuina i le ituaiga o "fafine".
  21. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  22. Lafoaia fulufulu Eli ma ou lima lima. E mafai ona e tusia se ata atoa, pe na o le saini: "Le Tina e fiafia ia Tina", "le faletua pele", "o lona afafine".
  23. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  24. O ai fafine e le fiafia Fugalaau ? Fai ia oe lava e faʻaogaina le faʻapipiʻiina o pepa ma se ato. E mafai ona avea ma fugalaʻau eseese o ituaiga eseese (roses, tuli, chamamili, A TA).
  25. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  26. Fugalaau e mafai ona faia Mai ia te au , o se talafeagai talafeagai ma lanu lanu.
  27. E mafai foi ona e faia Tie fugalaau Po o se meataalo malie mai filo. O le faigofie auala e fai ai le matau.
  28. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  29. Afai o le taeao amata i Fiafia o le taeao - O le aso o le a le faia fua. Saunia se mea fatufatuga, fafagaina i le moega o lou toalua pele.
  30. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  31. Soʻo se fafine e fiafia e ofuina ni mea eseese, o le a le mafuaʻaga e le faʻafiafiaina ai lona fiafia ma lalagaina Taulima, faʻamalolo poʻo le brooch o loʻo faʻaalia i le faʻaaloalo o le aso malolo.
  32. O se filifiliga o le fiafia e sili ona fiafia i ai Pe naʻo pese o loʻo fesoʻotaʻi ma le amataga o le tautotogo o le a avea ma meaalofa e le mafai ona avea ma tamaʻitaʻi e te fiafia iai.
  33. Fale faafiafia - E masani lava. Ae a pe a fai o loʻo e faia lau latou lava vaaiga, tuʻuina i le taimi o le aso. O le manatu maualuga e mafai ona sau i fafo, lea o le a manatuaina mo le tele o tausaga.
  34. Aua le talitonu ae Toe faaleleia Galuega Fai i ou lava lima i totonu o le fale - O se tasi lea o meaalofa sili ona taua mo se fafine. Aemaise pe a fai o ia e fesili i se mea e faaleleia ai mo sina taimi. Faʻalogo i ai i lenei mea ma, pe a mafai, faʻasaʻo uma mea o loʻo i ai nei.
  35. E foliga mai o le a le lalolagi o lona uiga tusi ? Ofo atu se fafine, ua suʻi se mataʻitusi i le lima. O iina e mafai ai ona e faʻapipiʻiina se postcard, o se lole, poʻo seisi mea. Ae o le manatu lava ia, pe a ia mauaina o ia ma o le a tosina ese o ia ma o le a sa i totonu lava, o lenei lelei tele o le manatuaina o ia mo se taimi umi.
  36. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  37. Togafitiga malaga - O nisi taimi e puʻeina ai nisi o tatou. Fuafua se meaalofa mo Mati 8, ma alu i se mea i fafo atu o le taulaga, po o nofoaga malie o le taulaga.
  38. O le malaga e mafai ona tuʻufaʻatasia ma Sailiga . Faia se galuega sili ona lelei, lea e mafai ona maua e se tamaʻi faʻailoga. Fiafia, fiafiaga ma fatufatu.
  39. Afai e fiafia se fafine e faitau, faʻatau le tusi a lana tusitala pele , Ma fai le meaalofa autu i le faailoga ma ou lava lima. Lenei o le a faʻaalia manino ai lou alofa ma le tausiga o le tagata.
  40. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  41. Faatasi ai ma ou lava lima e mafai ona e faia na o le tele o mea mataga poʻo mea mananaia. Tasi filifiliga o Aoao e fai mass . Ave ni nai lesona mai tagata faʻapitoa ma faʻatulaga se faʻamalieina o le massages. Aua nei ave se mea i lenei aso ma na o le malologa.
  42. Autusia mai le kofe 'oti O le a sili ona taua ma teuteuga i totonu o le fale. E mafai ona faia tutoatasi ma o le a le tele se taimi. E mafai ona i ai i le foliga o le loto, solofanua mo le manuia manuia, fugalaau, ma isi
  43. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  44. Aluga Foi filifiliga sili mo se meaalofa. E tele filifiliga, o le a le tulaga e teʻei ai (fatu, fugalaʻau, ataata).
  45. Tusi Tusitusiga I le tusi o le igoa, o le tautotogo o le tautotogo po o soʻo se isi vaʻaiga o se mea sili ona matagofie ma aoga. E mafai ona liusuavai ma faʻaaoga mo le faʻamoemoe o aso uma.
  46. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  47. Filifilia faapitoa Ata O le matagofie o le teuteuina o le album o le a avea ma meaalofa taua i lenei aso malolo ia Mati 8.
  48. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  49. Faia O le Girlands o fugalaau Ma teuteu lona fale. O le siosiomaga o le fiafia lagona ua mautinoa.
  50. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  51. Puipui ma le faamalo I le ituaiga o le kolisi e mafai ona sasaina i ata matagofie, faʻafetai ma teuteuina ma fugalaʻau.
  52. Fagu ma lole Ma fufula o le a avea ma se pupula elemene o le aso malolo o Mati 8th.
  53. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  54. Aua le galo O. Faamama laulau teuteu Faatasi ai ma le fesoasoani a matagofie matagofie mipkins ma lelei fuafuaina masini. Ma le isi, e mafai ona e tuu se tamaʻi atigipusa ma se mea e ofo ai.
  55. Lana pule malosi Sukalati e afifi O le a avea ma tulaga ese. O le sukalati lava ia mafai ona sauniunia ai ma le malosi, ma le afifi lolomi i luga o le lanu lolomi.
  56. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  57. Pusa ma suamalie suamalie O le a avea ma se mea suamalie mo lou tamaʻitaʻi. I luga o le tapuni pe i lalo o lea, tuu ou manaoga ma faʻafeiloaʻiga.
  58. Tusi se ata I le mamalu o le aso malolo o fafine ma le tautotogo. Tusa lava pe e te le iloa iloa lelei, au taumafaiga o le a talisapaia pea. E mafai ona e tapunia se mea i le ituaiga ata.
  59. Ata O se ata masani pe naʻo se ata matagofie i luga o se mitiafu o le a le masalomia e faia ai lau fafine ataata.
  60. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  61. Weld valevale Ma tumu i le teuteuina. E mafai ona e faia se tasi-lanu, pe taʻalo laʻititi, ma fai se fasimoli o ni lanu.
  62. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  63. Faatasi ai ma le fesoasoani a le matagofie tekonolosi Faafiafiaina Soʻo se postcard o le a liliu i se meaalofa le masani ai mo lou fafine pele.
  64. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  65. O le a le tala e le fai mai, ma e te le fiafia lava le alofa i mea uma. Ave Fiafia , faʻalelei ma le faʻaeteete, tatala i luga ma sui le mea toʻulu i lou laʻititi tamaʻiʻa. E mafai lava ona maofa ma faʻafiafia le tagata.
  66. Pepa keke Ma mea e ofo ai totonu o le a i ai le pomu i lenei aso malolo. Aoga tele e fai ai se aiga o se aiga po o le galuega. E aofia ai 12 vaega, ma e tusa ai ma le a mafai ona tufa atu i fasi mea taitasi.
  67. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  68. Sau i luga ma sina Taaloga a le Komiti Faatino Ma le lelei tulafono. Ona o le aso malolo lea o le a fiafia ai lenei aso.
  69. Boncussian card O se manatu lelei e mafai ona faigofie ma vave ona faia. O mai uma ma le tele o filifiliga e mafai ona faʻataunuuina mo lau fafine, ma faʻailoa ai le aoga o kata.
  70. Faʻataʻitaʻia Mataupu mo telefoni feaveaʻi poʻo le laulau - masani ona aoga ma aoga meaalofa.
  71. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  72. Ata puʻeina - Valivali mea na tupu ma se filifiliga lelei ina ia mafai ai ona fai se mea e ofo ai. O ata sili ona matagofie e mafai ona tuu i totonu o se masani album po o le faʻavaʻa.
  73. Oloa mai lagona O lenei ua latou mauaina le matua sili lona lauiloa ma e le masani ai. Fai ni tuʻufaʻatasiga eseese mai ia i latou, ona faʻasolo ai lea i le meli poʻo le faia o se ata ese.
  74. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  75. Vase oe - E le o se vavega lena vavega? Lesitala ma le fesoasoani mai o eseese teuteuga vaega ma avatu i lana ava po o lona tina faatasi ma fugalaau.
  76. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

  77. E taua le manatua e le naʻo le meaalofa o le meaalofa ae naʻo se auala foʻi e fafaga ai. Oka se manaia Teu i ou lava lima I totonu o le fasi pepa afifi ma o mai i luga ma le, peitaʻi e mautinoa lava ave lenei soouveport.
  78. 50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

50 Manatu o Meaalofa I Mati 8 Faia Oe Lava (36 Ata)

Filifili filifiliga talafeagai ma fai meaalofa ma ou lava lima. Uma fafine faʻafetai i le aso malolo o le tautotogo!

Tusi i luga o le autu: Faʻafefea ona fai le tini o le fola?

Faitau atili