Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Anonim

Subnegous hatter med kronblad er svært egnet for barn. Takket være sin form, maksimerer de hjelpen til å beskytte hodet mot sollys. Derfor, i denne artikkelen vil vi fortelle deg hvordan du tar tak i kappen i kroken.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Pepper happie.

For dette produktet trenger vi 150 g garn av tre farger (vi velger blå, grønn og lilla) og krok.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Mål girhodestørrelsene. Basert på dem, skriv en kjede av luftløkker og danner en sirkel med tilkoblingskolonner. Følg ordningen.

1 ROW - 1 Airlock Lifting Loop, 15 kolonner uten nakid i den resulterende ringen. En rad ferdig med en tilkoblingskolonne. 2 rad - Lag 3 lufthengsler (1 luftsløyfe + 2 luftløkker), * (Asterisk i denne leksjonen refererer til en replay), deretter 1 kolonne uten nakid i en kolonne uten en innføring av den forrige raden, 2 luftløkker * , Denne ordningen gjentas fra * til * 14 ganger. Etter det, fullfør en rekke tilkoblingskolonne.

3 rad - 3 airlocks, 1 kolonne med nakida i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg i samme hær * 2-trinn med et vedlegg til neste bue med 2 luftløkker av Den forrige raden fra kroken, 2 luftløkker, 2 kolonner med Nakud i samme bue *, gjenta fra * til * 14 ganger. En rad ferdig med en tilkoblingskolonne. Kutt tråden.

Nedenfor er en beskrivelse av 4 rader, de må strikke blå tråd.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

4 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme buen * 2 kolonner med et vedlegg til neste bue på 2 luft Løkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med Nakud i samme bue, bare 16 ganger. Den siste raden vil fullføre bindebøyningen. 8 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 2 luftløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører bindebøyningen.

Artikkel om emnet: Fransk regulert strikkepinner: Jamper Scheme med video

12 ROW - 3 Luftsløkker, 1 kolonne med et vedlegg i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 3 Luftsløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører tilkoblingssløyfen. 16 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 2 luftløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører bindebøyningen.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Nedenfor er en beskrivelse av flere rader, de må strikke grønn tråd.

5 rad - 3 lufthengsler, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme buen * 2 kolonner med et vedlegg til neste bue på 2 luft Løkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med Nakud i samme bue, fortsett i en sirkel. Den siste raden vil fullføre bindebøyningen. 7 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 1 luftsløyfe og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører tilkoblingssløyfen. 9 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med Nakida i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 3 luftløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serie Fullfør tilkoblingssløyfen.

11 ROW - 3 Luftsløkker, 1 kolonne med en innsats i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, skriv 3 luftløkker og gjør dette sirkeldiagrammet, serien fullfør tilkoblingsløkken. 13 Row - Gjenta som 11 rad. Forskjellen i antall diagramrepetoler (til kretsen er bestått). 15 rad - gjenta som 13 rad. Forskjellen i antall diagramrepetoler (til kretsen er bestått). 17 Row - Type 6 luftløkker, 1 kolonne uten ingrediens og bind inn i buen på 2 luftløkker i forrige rad. Skriv deretter 6, den samme kombinasjonen og kontroller den neste buen fra 2 luftløkker. Gjør det i en sirkel på 1 rad, når den er over, gjør en tilkoblingsløyfe.

Artikkel om emnet: Strikket hette for nyfødte med strikkepinner: Isoler barnet med egne hender, ordninger med jobbbeskrivelser

18 Row - Type 6 luftløkker, 1 kolonne uten nakida og sjekk i midten av luftløkkene mellom 2 kolonner uten nakida i forrige rad. Gjør det i en sirkel. Siste sløyfe - bindebinding. 19 ROW - Gjenta skjemaet 18 på raden. 20 ROW - Type 3 luftløkker, 1 Pico (3 luftløkker, 1 tilkoblingskolonne, i 1 luftsløyfe), 2 lufthengsler, 1 kolonne uten nakida og kontroller luftløpet midt mellom 2 kolonner uten nakid. Kutt tråden.

Ordninger av følgende rader Kontroller LILAC-tråden.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

6 rad - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 1 luftsløyfe og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører tilkoblingssløyfen.

10 rad - 3 lufthengsler, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme buen, skriv 3 luftløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører bindebøyningen.

Cap-Bell Heklet: Ordninger med beskrivelse og video

14 ROW - 3 luftløkker, 1 kolonne med en bue i buen på 2 luftløkker i forrige rad, 2 luftløkker, 2 kolonner med et vedlegg til samme bue, type 3 luftløkker og gjør denne ordningen i en sirkel, Serien fullfører bindebøyningen.

På dette er hatten vår ferdig!

Video på emnet

Tematisk utvalg av video leksjoner med en detaljert beskrivelse:

Les mer