Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Anonim

Når været endrer seg og kaldt er tid, vil bena alltid holde seg varm. Derfor er en av deres lignende alternativer strikket tøfler. Selvfølgelig er slike sko ikke vanskelig å kjøpe, men jeg vil ha noe originalt, spesielt. I dette tilfellet kan du koble åpent tøfler med strikkepinner.

Hva strikkes det bedre enn sokker? Dette skyldes det faktum at tøfler blir gjort mye raskere, også et annet pluss er det som vil spare i garn. Og det er verdt å merke seg at openwork tøfler alltid ser forsiktig og feminin. Når det allerede er et ønske om å koble et slikt produkt, er det viktig å velge en hyggelig å berøre garnet og fargene du liker. Og hvis du knytter deg til nøyaktig hva som vil, vil slike strikkede sko bli den mest elskede. Også slike tøfler kan knyttes til hver hjemmedekorasjon.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Blonderprodukt

Størrelsen på produktet vil være 35-37, 38-40, 42-44. Benlengde (føtter) - 22.24.27 cm.

For slike tøfler må du ta tråden på dråpene Eskimo 100-150, så mye vil trenge garn for den tiltenkte størrelsen, farge nummer 30. Strikk nåler på nummer 6, en slik utveksling er nødvendig at 13 kettops og 17 rader kommer ut - 10 med 10.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Brukt svette strikking, men alle rader skal være ansiktsbehandling.

Beskrivelse, etter behov for å legge til løkker: Det er nødvendig å legge til 1 løkke på forsiden, og skalaen er laget. På den andre siden av Nakida er bundet til bakveggen, er det nødvendig slik at hullene ikke dannes.

Produktet strikker rett og bakover rader fra sokken til hælen.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Vi begynner å strikke - du må score på nummer 6, 12, 13, 14 vannkoker, men slik at trådene forblir i slutten av ca 30 centimeter, for søm. Etter å ha lagt merke til 4, 9, 10, 11 løkker. Vi begynner å strikke ansiktshengsler, men legg til en sløyfe fra hver side av begge merkene. Vi gjør de samme tilleggene i hver 2. rad, i mengden 4 ganger - 28, 29, 30 cavetles bør trene.

Artikkel om emnet: Blomster fra mastikk gjør det selv trinn for trinn for bryllupskaker med video

Når produktets høyde er 9, 10, 11 centimeter, må den påfølgende raden strikkes slik: 7 Kettops strikket svette, og deretter 14, 15, 16 - ansiktsbehandling, 7 kjeler. Så du må strikke til høyden på 22, 24, 27 centimeter dannes. Etter lukke.

Vi syr detaljene og stram sokkene tøffelen med en tråd. Tøfler er klare.

På to krydder

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Først må du bestemme størrelsen. Hvis tøfler strikkes for en voksen kvinne, må du skrive ca 45 ottops, og hvis det lille barnet er 37 vannkoker. Ifølge denne modellen, som er avbildet på bildet, avhenger mengden av looping av den stramme eller avslapning av looping under parring. Den første nipperen må være i en håndfull stil - det er nødvendig at siden kan sidene vende seg bort. Og for tøfler mer tett legge seg ned til beinet, må du strikke tannkjøttet en til en. Men du kan bruke engelske elastiske band, det avhenger av smaken av needlewoman.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Når den første raden allerede var hacket, er det nødvendig å finne en midtløkke. Sløyfen er funnet - nå er den ene siden av midten til pinne nødvendig av ansikts viskøs, og den andre ugyldig. Før og etter sløyfen, som er lagt ut, er det nødvendig å gjøre nakid. Men denne sløyfen må presses av ansikts Cape på feil side. Men dybden på tøffelen vil avhenge av ønsket og ben.

Når dybden allerede er tilkoblet, men du må gå til sålen. Når du strikker foten, er det også nødvendig å finne senteret og navigere det. Før midtlinjen er det nødvendig å kontrollere fem veets vanlige, stille hodgepiece av midten og fem flere løkker med den andre strikkeren. Den femte sløyfen er i tidligere.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Nå må du slå tøfler og fortsette parring med hengslene. Skoene begynner allerede å danne. Etter at sålene ikke vil bli igjen til sålene forblir. Nå må du bestemme hælen - for dette må du få tak i 1 løkker av ekstreme fra sidene.

Artikkel om emnet: Postkort fra 23. februar med egne hender med bilder og video

Men slik at tøfler ikke ser enkle ut, kan de være dekorert med en rekke bånd, perler, pomponer og ulike applikasjoner. For å forenkle strikkende tøfler, kan du bruke ordningene med bildet til denne modellen. Vanligvis er alle produkter utstyrt med en klar ordning med en beskrivelse av parring. Hver needlewoman bør plukke opp garn i samsvar med sine ønsker og behov. Slike tøfler vil være i stand til å bli en utmerket gave til deres elskede og noen fra deres slektninger eller venner.

Åpent tøfler Strikkepinner: Ordninger med beskrivelse med bilder og videoer

Det er mange varianter av tøfler som hver håndverket kommer opp med eller kan finne ulike modeller som kan glede øynene. Åpent tøfler vil alltid se veldig forsiktig og originalen. Tross alt er vakre openwork mønstre attraktivt ikke bare på klær, men kan også forvandle et kvinnelig ben, gi eleganse og ømhet.

Video på emnet

Denne artikkelen gir video, hvordan man bor openwork tøfler ved hjelp av eiker.

Les mer