Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

Anonim

A o le tau o le tau ma le malulu o le taimi, ona manaʻo pea vae e faʻamafanafana. O le mea lea, o se tasi o a latou tutusa filifiliga filifiliga o loʻo fupe le paʻu. E mata, e le faigata ona faatauina ni seevae, ae ou te manaʻo i se mea na muamua, faʻapitoa. I totonu foi lenei mataupu, e mafai ona e fesoʻotaʻi i le tatala tatala o le tagata lipine i niniva.

O le a le mea e sili ai seevae pe totini? E mafua lenei mea i le mea moni o seevae solo ua televave tele, faʻapea foʻi ma seisi isi, o le a sefe i vulu. Ma e aoga le maitauina o le tala lelei o le swowork slippers i taimi uma foliga malie ma le fafine. A i ai se manaʻo e faʻafesoʻotaʻi se oloa, e taua le filifilia o se fiafia e paʻi atu i le vulu ma lanu e te fiafia ai. Ma afai e te fegalegaleai tonu le mea tonu o le a pei o le a sili ona alofagia seevae. O fafo foi o ia seevae e mafai ona fesoʻotaʻi ma teuteuga o aiga taʻitasi.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

LICE Oloa

O le o le tele o oloa o le a 35-37, 38-40, 42-44. Vae umi (futu) - 22,24.27 cm.

Mo ni seevae, e tatau ona e ave le filo o le au maualalo o le Eskimo 100-150, Tele tele o le a manaʻomia le vulu mo le faʻavae o le tino, lanu numera 30. O ni mea e manaʻomia i le numera 6, o sea fesuiaiga e manaʻomia ai le 13 Kettops ma 17 Rows sau - 10 i le 10.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

Faaaogaina sapeʻapeʻaina, ae o laina uma e tatau ona foliga.

Faʻamatalaga, e pei ona manaʻomia e faʻaopopo le matapes: E manaʻomia le faʻaopopoina o le 1 matape i luga o le itu i luma, ma o le fua e faia. I le isi itu o le Nakida o loʻo nonoa i le puipui pito i tua e manaʻomia ina ia le faia ai ia pu.

O le oloa e latalata ma toe tuu mai laina mai le totini i le mulivae.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

E amata la ona matou sikoa - E tatau ona e sikoa i le Numera 6, 12, 13 Cottttles, ae o le filo e lata i le 30 Centimeters, mo le sasaina. A uma le faasilasilaga 4, 9, 10, 35 tausaga. Ua amata ona matou faʻaliliina ni heings, ae faʻaopopo se tasi matasele mai itu uma o faʻailoga uma. Matou te faia le tutusa faʻaopopoga i laina uma o le 2 tulaga, i le aofaʻi o 4 taimi - 28, 29, e tatau ona galue ai le toʻavaa.

Mataupu i luga o le autu: fuga mai mastic fai ia te oe lava i le sitepu i le sitepu mo keke keke ma le vitio

A e le o le 10 le maualuga o le Ofa, 10, 11 Setinitimita, ona avea lea o le lisi mulimuli ane, o lenei tulaga: 7 Kettops na pepelo, 7 palota. O lea e tatau ona e lalaga seʻia oʻo i le maualuga o le 22, 24, 27 Sesivemita ua fausia. Mavae latalata.

Na matou mauaina auiliiliga ma faʻamalamalamaina le totini uila ma se filo. Uaea ua sauni.

I luga o le lua space

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

Muamua e tatau ona e filifili i le tele. Afai o le tagata ese e laʻei mo le fafine matua, ona e tatau ona e tusia le tusa ma le 45 ottops, ma pe a fai o le tamaititi laititi o le 37 Cottles. E tusa ai ma lenei faʻataʻitaʻiga, o loʻo faʻaalia i le ata, o le aofaʻi o le le fiafia e faʻalagolago i le fufusi poʻo le faʻamalieina o le le fiafia i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Magting i le taimi o Maggi. O le uluaʻi osofaʻiga e tatau ona i ai i le lima sitaili - e manaʻomia ona o itu e mafai ona liliu ese. Ma mo le fuli e sili atu ona fufusi i lalo i le vae, e tatau ona e lalagaina le gum tasi i le tasi. Ae mafai ona e faʻaaogaina fusi Igilisi laiti, ae faʻalagolago i le tofo o le au nilawoman.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

Ina ua uma le laina muamua, e manaʻomia le maua o se atigivae. O le matasele ua maua - O lenei o le tasi itu o le ogatotonu e manaʻomia e foliga o le faʻaaliga, ma le lona lua - le aoga. Luma ma tua atu o le matasele, lea e lafoina, e manaʻomia le faia o Naidi. Ae o lenei matasele e tatau ona ofi i le foliga o le mea sese i le itu sese. Ae o le loloto o le ae le mautonu le a faalagolago i le manaʻo ma vae.

Ina ua uma le loloto, ae e tatau ona e alu i le tagata. A lalagaina foi le vae, e manaʻomia foʻi le iloa o le ogatotonu ma folau atu ai. I luma o le ogatotonu laina, e manaʻomia le siaki lima o le mea e masani ai, le leoa le hodgepiece o le ogatotonu ma le lima sili atu i le lona lua papala i le lona lua papala. Le lona lima matasele ua i ai muamua.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

O lenei e tatau ona e faliu le seevae ma faʻaauau le maʻi ma le hinges. O seevae ua amata ona fausia. A maeʻa ona totoe le paʻu seʻi oʻo ina tumau le pales. O lenei e tatau ona e fuafuaina le mulivae - mo lenei mea e tatau ona e tago atu i le 1 mata o le ogaoga mai itu.

Mataupu i luga o le autu: PostCard mai Fepuari 23 ma au lava lima ma ata ma vitio

Ae ina ia le faigofie le sēphants, e mafai ona teuteuina i ai ma le tele o lipines, tagi, poppons ma ni aʻoaʻoga eseese. Mo le faʻafaigofieina o le faʻaseʻe seevae, e mafai ona e faʻaaogaina le polokalame ma le ata i lenei faʻataʻitaʻiga. E masani lava, o oloa uma e tuʻuina atu i se faʻailoga manino ma se faʻamatalaga o le mating. O ni alo uma e tatau ona piki i luga vulu e tusa ma ona manaʻoga ma manaʻoga. O ia lava la seevae o le a mafai ai ona avea ma se meaalofa sili ona lelei mo la latou pele ma o se tasi mai ia latou aiga poʻo ni uo.

Tatala tatala slippers fanaina nila: polokalame ma le faʻamatalaga ma ata ma vitio

E tele ituaiga o seevae o le slippents o mea taʻitasi na o mai ai pe mafai ona maua ni faʻataʻitaʻiga eseese e mafai ona faʻamolemole mata. Tatala tatala seevae o le a masani ona foliga malie tele ma muamua. I mea uma, matagofie matagofie mamanu e faʻamalamalamaina e le i sailia na o lavalava, ae mafai foi ona toe suia se vae o le fafine, i le faʻamamaina.

Vitio i luga o le autu

Lenei tusitusiga maua ai vitio, Faʻafefea ona faʻapaʻia ai fafo seevae ma le fesoasoani a faila faila.

Faitau atili