Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Anonim

Hvordan legge linoleum med egne hender? Faktisk vil alt vise seg veldig enkelt, hvis du følger visse instruksjoner og råd fra fagfolk. Linoleum er mye lettere å ligge enn for eksempel laminat. Og så, du kjøpte en linoleum, han ligger i påvente av sin time. Og hele familien ser forsiktig på dere alle med det samme spørsmålet som linoleum lå? Kan forårsake en onkel-profesjonell til raskt og effektivt? Slutte å tenke, du kan gjøre alt selv enn "Vennligst" Home Budget og opplev et hav av positive følelser fra det laget. Det viktigste er å tenke på alt på forhånd og sakte endre huset ditt utover anerkjennelse.

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Gulvinnstillingsskjema.

Linoleum er billig og karakteristisk materialmateriale. De kan forvandle ethvert rom eller rom. I dag er byggematerialmarkedet et ganske rik utvalg av stil og fargeløsninger. Dette gjør at du kan implementere noen designerideer. I tillegg er linoletisk materiale preget av høy styrke og eiendom for å motstå en betydelig mekanisk belastning. Det gjenstår å gjøre hvordan du legger en linoleum.

Forberedelse for stablet arbeid

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Rekkefølgen med å legge linoleum ved inngangsdøren.

Når du arbeider med å legge en linoleum, trenger du følgende markeringsverktøy og et fragmentsubstitusjon:

  • Regel og roulette;
  • blyant;
  • Skrivesaker kniv;
  • saks.

Når du legger et linoleumbelegg i en stor romstørrelse (mer enn 25 firkanter), bør du leveres med et ekstra verktøy. Samtidig er det ikke brukt i rom med et mindre område, siden gratis legging utføres. Den:

  • lim;
  • dobbeltsidig tape;
  • ruller;
  • putty kniv.

Oppført hele mulige sett med verktøy, alt avhenger av hva og hvordan du skal legge linoleum.

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Utformingen av gulvbelagte gulv på bakken.

Først av alt, når du forbereder jobb, er det nødvendig å frigjøre rommet. Slip store møbler og alle slags elementer i rommet. Plassen må ryddes på maksimum. Hvis arbeidet er laget i en to-roms leilighet, så er linoleum stele i sin tur. Og møblene overføres til hvor øyeblikket ingenting er reparert.

Artikkel om emnet: Baby Swing gjør det selv: ordninger og montering

Rommet du ble utgitt, så må du tenke på forberedelsen av gulvflaten. Og det spiller ingen rolle at du har dekket gulvet før, du må gjøre det før endelig legging, overflaten som materialet blir spilt, rengjort og oppløst. Det er nødvendig å fjerne sokkelen på alle veggene i rommet, siden det stablede belegget vil bli sendt direkte til dem. Hvis du planlegger å bruke sokkelen igjen, fjern den forsiktig så for ikke å bryte. Samtidig kan du til og med nummerere plankene fra baksiden, og sette et lignende nummer på veggen for å lette videre arbeid. Hvis reparasjonsarbeidet ble gjort i ganske lang tid, og det er ikke mulig å fjerne sokkelen, er det bedre å kjøpe nye. Estetikk på samme tid vil bare vinne.

Nå er det verdt å betale oppmerksomhet direkte til gulvet. Hvis du bestemmer deg for å overhale, vil det ideelle alternativet være bruk av et bulksex. Dette alternativet er optimalt, hvis basen er laget av en betong- eller sementrør. Men i de fleste tilfeller er linoleum sprinklet på et bord eller en tørkeparkett. Og hvis du ikke planlegger å rengjøre det gamle gulvbelegget helt, velg en av alternativene for å eliminere uregelmessigheter:

  1. Bruk av ark med tre-sponplater.
  2. Styrke drop-down parkettfly.
  3. Bruk av bulksexteknologi med spesielle levevateringssammensetninger.

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Ordningen legger antistatisk linoleum.

Det store problemet i den gamle gulvet blir en knirk. Derfor bør i produksjonen av reparasjoner være oppmerksom på dette.

Det eneste formålet som er forfulgt av alt forberedende arbeid, er oppnåelsen av den perfekte og rene gulvflaten. Fremspringene, dypere, alle slags uregelmessigheter og sorces på grunnlag av gulvet når dekning vil sikkert gjøre seg selv følt ved å manifesteres på steder av den mest intensive slitasje. Du vet nå om veien for å nivåere overflaten, og rensligheten kan børstes med støvsuger og våtrengjøring.

VIKTIG Ved legging av linoleum er overholdelse av temperaturregimet, som varierer fra +15 til +25 ºс. Ved lavere temperatur kan materialet miste elastisitet og bli sprø. Vær oppmerksom på dette hvis du reparerer om vinteren. Selv om rommet er varmt, la meg varme opp materialet som er oppført fra gaten. Jo lavere utetemperaturen, jo lengre oppvarmingstiden vil være opptil 12 timer. Før du arbeider, spred rullen, la den bli søkt. Så du vil unngå uønskede "bølger".

Artikkel om emnet: Hvordan kutte tømmerhytta med egne hender?

Hva skal du stoppe valget?

En liten avgang til den direkte legging av linoleumet vil være tips om valg av materiale: linoleum og substrater. Når du velger den første, er det nødvendig å foreta et utvalg som er i forhold til de lastene som "faller" til sin andel. Også tatt i betraktning sko der de vil gå på linoleum materiale, og til og med luftfuktighet. Basert på dette, velg tykkelsen på belegget. Jo tykkere det er selvsagt sterkere. For eksempel har et belegg med en tykkelse på mindre enn 3 mm nesten negativ motstand og vil bli kritisk bortskjemt med intensiv drift.

Ofte når du bruker en linoleum under det, legger det et substrat. I de fleste tilfeller er disse korksubstrater. Når du bruker dem, oppnås effekten av lett å gå på gulvet. Men samtidig vil tunge gjenstander forlate sine uønskede karakterer på den. Også som et substrat, jute eller linnematerialer ser bra ut. De er forhåndsbehandlet med antifungal sammensetning og gir brannmotstand. Bruken av substratet anbefales hvis linoleumet er uten base. I dette tilfellet er isolasjon nødvendigvis. Ellers gjelder substratet ikke, siden de mangler tilstrekkelig mekanisk styrke og stivhet.

Sang linoleum uavhengig: Anbefalinger

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Ordningen legger en ledende linoleum i ruller.

Som nevnt ovenfor er det første sjekket så langt som gulvet er nivellert, om sprekkene og fremspringene fjernes. Etter en våt rengjøring, gjør gulvet til å forbli tørr, uten en rest av fett, maling og andre forurensninger.

Hvis du bruker substratet, så er det på dette stadiet nødvendig for å dekomponere det med maksimal enhetlighet av sexoverflaten. Deretter glattes substratet og kutter ned hjørnene. Husk at bruken av substratet er bare nødvendig hvis linoleumet ikke har noen grunn.

Umiddelbart gulv Linoleum belegget starter fra veggen, mindre enn alle klumpete møbler og synlige. Rullen med linoleum ruller opp med en flat side nær veggen, og gir tomgangsmaterialet til resten av veggene. Pass på å følge plasseringen av bildet.

I tilfelle rullen ikke er bred nok, er det nødvendig å fulle belegningsstrimlene.

Hvordan legge en linoleum for å gjøre det?

Strukturen av husholdningenes linoleum.

Artikkel om emnet: Hvordan ikke å fryse vannforsyningen i landet

For dette er stripene plassert slik at man lukker den andre med Allen ca 10 cm. Du må bruke lim ved å feste delen av stripen i fellesområdet på gulvet. Etter det, med hjelp av en kniv, er det nødvendig å kutte av linoleumet i stedet for adhesjonen til linjen, og fjerne den beskjærte og limes kantene. Jocken skal være så inkonsekvent som mulig.

Når plasseringen av mønsteret sammenlignes, kan du trygt starte linoleum trimming på plasseringen av rommet i hjørnene på rommet. Dette er viktig og ekstremt nødvendig, slik at det er mulig å presse det linoletiske materialet med den største tettheten til veggene rundt omkretsen og med en nøyaktighet til den.

Deretter, bruker du en spatel og plasserer den i tiggerne, trykker du på materialet til hjørnet mellom gulvet og veggen. Og ved hjelp av en akutt kniv, fjern den ekstra delen av belegget, det vil si det som var igjen på godtgjørelsen. Etter at du har utført dette, bør maksimumsgapet, som er tillatt mellom veggene og belegget, ikke være mer enn 1-2 mm. Ikke bekymre deg, det vil ikke være etter den endelige nivellering av linoleumet. På dette stadiet er det nødvendig å stoppe arbeidet og gi linoleum til å fly rundt i ca 24 timer. Jo større jo bedre. Etter det kan du sikkert begynne å montere sokkelen.

Sang linoleum med egne hender en enkel oppgavestyrker for enhver person. Klare anbefalinger fra en spesialist, den nødvendige fritiden og en partikkel av vårt eget hardt arbeid - dette er hemmeligheten til et utmerket resultat som vil glede deg og hele familien din.

Les mer