Panel fra stoff: Velg tema- og produsentalternativer (+45 bilder)

Anonim

Panel fra stoff for mange upretensiøse innredning. Men ofte kan et enkelt håndverk i hendene på en talentfull veiviseren bli et kunstverk. Her kan du ikke ta med visse mønstre, da alt er bygget på din egen fantasi og representasjon. Hovedfaktoren er fortsatt utvikling av teknologi, dette vil hjelpe ulike mesterklasser. I fremtiden avhenger alt bare avhengig av fantasyflyet.

Velge emnet for å lage et panel

Før du starter arbeidet, bør det forstås at panelet må opprettholdes i en bestemt stilig. Det skal krysse innredningen der den vil være. Ellers kan produktet være ute av totalt temaer og å streve alle de som er tilstede av deres kritt.

Mange ideer og stilistiske beslutninger kan håndteres i forskjellige artikler som er ledsaget av et stort antall bilder. Det gjenstår å velge ideen som mest likte mest og passer for et eksisterende interiør.

Klassisk, Land, Provence

De ideelle temaene i panelet for rom innredet i stil med klassikere, land, Provence er forskjellige fortsatt liv eller blomstermotiver. Det ser bra ut og komposisjoner i form av landskap. Prøv å komme vekk fra hjertelighet, det er bedre å gi utseendet på produktet av maksimal enkelhet og munterhet. Sammensetningen skal være i det indre av atmosfæren av hvile og forårsake bare positive følelser.

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Passende i det indre av riktig stil og abstraksjon. Det kan bemerkes at det er et universelt alternativ, som det er i prinsippet til enhver stil.

Panel fra stoff i høstemner

Moderne

Moderne er preget av tilstedeværelsen av strenge geometriske linjer. Derfor bør komposisjoner med forskjellige røykdokker være tilstede på Moduran-stilpanelet. Produktdesign bør også være moderat. Rammer for innrammingspaneler brukes ganske enkelt, nesten usynlig.

Panel fra moderne stoff

Skandinavisk stil

En av de sjeldne fagene på slaviske rom er en skandinavisk stil. Det innebærer lysstyrke og praktisk, preges av tilstedeværelsen av passende ornamenter og motiver. Lag et slikt panel fra vevet på veggen ved hjelp av ulike bevegelsesmaterialer, for eksempel perler, skjell, bånd kan til og med nybegynnere veiviseren.

Panel fra stoff i skandinavisk tema

Også på vevspanelet kan være bilder av hjort, juletrær, brev, linjer, celler og andre ting.

Panel fra stoff i skandinavisk tema

Loft stil

I utformingen av det moderne interiøret er designerløsninger i stilen på loftet betydelige. Det er også visse krav her. Faget er ganske variert, men panelet skal utføres bare i to eller tre toner.

Til tross for strenge og lakoniske linjer tiltrekker panelet i loft stil blikk og ser i interiøret perfekt.

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Stoff på stoff (grunnleggende om arbeid)

Bilder på stoffet begynte å legge inn moten relativt nylig. Men nylig begynner panelet i økende grad å holde en ledende nisje i det indre av rommet. Beundrene av en slik kunst mye. Noen nålewomen prøver å utføre komposisjoner med egne hender.

Artikkel om emnet: Interessante ideer for hånd Maida: Master Class på å skape unike ting

Du kan ofte finne alternativer for malerier som er oppnådd ved å male på stoffet som følger med i rammen. Men slike sammensetninger kan ikke kalles panel. Det er ganske annet når stoffet skaper en tegning av annet vev. Dette er det virkelige panelet. Sammensetningen ser nydelig ut, hvis en volum-effekt er festet ved hjelp av vev.

Volumetrisk panel på stoffets vegg

Hovedregler

Fullt overholdelse av panelet på utformingen av romdesignet er hovedkravet. Men det er ingen regler uten unntak. Hvis et produkt utføres i et annet emne, men fargekravene blir observert og ikke krenker det generelle inntrykket, bør du ikke nekte deg selv gleden av å sette sammensetningen på veggen.

Å jobbe med å skape et dekorativt panel må være:

  • kjennskap til grenser;
  • Overholdelse av utformingen av rommet;
  • Fullstendig samspill av komponentene mellom seg selv.

Panel fra stoff i interiøret

Vevpanel

Du kan utføre sammensetningen ved hjelp av ulike teknikker:
  • Applikasjoner;
  • Kanzashi;
  • lappeteppe;
  • ZD modellering.

Grunnleggende alternativer

Komme i gang for første gang, det bør forstås at første gang er knapt et kunstverk. For å gjøre dette er det nødvendig å fylle hånden minst litt. Permanent opplæring, utholdenhet og overholdelse av råd fra erfarne mestere vil gi sine resultater.

Første gang å lage paneler er bedre fra materialene som ødelegger ikke beklager. Og den andre og videre, ved å kjøpe ferdigheter, kan du svømme aske og for dyre blanke.

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Det er flere muligheter for å forberede grunnlaget for skapelsen:

  • Grunnlaget for meget tett papp, fiberboard eller kryssfiner er forberedt. På den fremre delen av arbeidsstykket strekker stoffet, kan kantene som er innpakket på feil side. For ikke å flytte bladet, er kantene festet med lim. På denne måten begynner grunnlaget for at applikasjonselementene begynner å sikre.

Hvordan gjøre grunnlaget for et panel av stoff

  • Ta treskinner og danner en ramme fra dem, så er den dekket med en klut. For å gjøre dette, kutter vi nettet av den rektangulære skjemaet på rammens dimensjoner, og legger til 2-3 cm slik at du kan vikle på feil side. Etter at vevet er strukket, er kantene festet til rammen av stiftemaskinen eller små nelliker.

Artikkel om emnet: Originale malerier og paneler fra tapet gjør det selv

Hvordan gjøre grunnlaget for et panel av stoff

  • Polyfoam er perfekt egnet som grunnlag. På et slikt arbeidsstykke er blyanten planlagt en tegning eller skjema, så er klaffene i vevet i forskjellige farger og teksturer valgt. Ifølge de tiltenkte linjene blir kantene på stolpene forsterket til skummet med et skarpt verktøy.

Panel fra stoff på skum

Etter at grunnlaget er klart, begynner de å hente de elementene som tegningen vil bli opprettet på. For å gjøre dette kan du bruke både flerfargede tekstiler og andre tilbehør som passer i sammensetningen og kombineres med hovedelementene. Supplement applikasjonen til alle slags perler, knapper, rhinestones og så videre.

Panel fra stoff i nyttårs tema

Selv voksne venter på det nye årets ferie mirakel. Og for barna er det nye året den mest etterlengtede ferien. Derfor, prøv å dekorere rommet original og virkelig festlig for å skape nyttårs komfort. En av de vellykkede dekorelementene er et panel i den nye årets stil, som den lett oppnås.

Nyttårets panel med Santa Claus fra stoff

For å utføre sammensetningen med egne hender er det nødvendig å forberede:

  • ramme for innramming panel;
  • Stoff i blå nyanse for bakgrunn;
  • Følte klaff, vev kutt av forskjellige farger;
  • Tett papp som grunnlag.

Til å begynne med er pappen dekket med en blå klut, som fast fikserer kantene på tekstiler på baksiden. Deretter kuttes fra pappelementene i Santa Claus for å danne volumformen. Komme ut antrekket: Fra materialet til den røde fargen, er klær og hetten kuttet, fra et hvitt stoff eller et stykke pels, et bart, skjegg og en hatching caps. For et slede brukes et sølv eller gull stoff.

Forbered alle arbeidsstykkene, start den samlede samlingen av sammensetningen på pappen. Du kan limere deler ved hjelp av silikonlim, som er oppvarmet og påført med en spesiell pistol. Panelversjonsalternativer for julemusikker du kan se på bildet nedenfor.

Sammensetning med stoffblomster

Før du fortsetter med produksjonen av et mer komplekst bilde på panelet, er det nødvendig å gjøre deg kjent med teknologien til etableringen. Tidligere må du forberede alle nødvendige materialer og hente eller tegne riktig ordning. Det tar bort fra deg ikke mer enn en time, men vil da hjelpe deg med å jobbe betydelig.

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Tenk deg trinnvise instruksjoner, hvordan du lager et blomsterpanel av stoff med dine egne hender:

1. For å begynne med, hent opp stoffstykker, som du kan lage blomster på. Av disse er sirkler av forskjellige diametre kuttet.

Panel med blomster fra stoff med egne hender

2. Hvis blomsterbladene vil gi en vakker bølgete form, så pre-brenner kantene av sirkler over lyset.

Panel med blomster fra stoff med egne hender

Panel med blomster fra stoff med egne hender

3. Samle hver blomst på denne måten: det er krus i synkende rekkefølge av diameter.

Artikkel om emnet: Originale hjemmelagde lamper på veggen: 2 Detaljert verksteder

Panel med blomster fra stoff med egne hender

4. Slik at fremtidige blomster ikke desintegrerer, fast dem i midten.

Panel med blomster fra stoff med egne hender

5. Som et siste slag er en perle i midten syet.

Panel med blomster fra stoff med egne hender

6. Etter at alle elementene er klare, forblir den å koble dem riktig til basen. Silikon lim bruker silikon lim for å fikse svært små gjenstander. Større deler skal sys.

Panel med blomster fra stoff med egne hender

Blomster trenger ikke å være rund form. Slå på fantasi, kreativitet og eksperiment. I dette kan hjelpe paneler fra forskjellige stoffer, hvor bildene er presentert nedenfor.

På video: Panel med roser fra bånd med egne hender.

Kreativt panel av klaff

Enhver vertinne i huset vil ha flerfargede flapper av stoffer som ikke er nødvendige for å kaste bort. Du kan lage et nydelig panel av flerfargede tekstiler, spesielt hvis vi snakker om opptak av abstraksjon. Jeg er litt rundt klaffene, du kan få den opprinnelige sammensetningen, som senere blir vert for vertinnen hjemme.

Panel av klaff stoff gjør det selv

For produksjonsprosessen av patchwork-panelet trenger:

  • Flere flapper av stoff kontrasterende nyanser;
  • tett papp for basen;
  • Treramme (du kan gjøre det selv fra elvene);
  • tråder og symaskin;
  • Lim for stoff.

Alt arbeid vil ikke ta mye tid med deg og ligger i følgende trinn:

1. I utgangspunktet er et skjematisk bilde dannet, og høsting er valgt. For å utelukke forvirring er det bedre å nummerere dem i henhold til ordningen. Den resulterende sammensetning kan overføres umiddelbart til papp.

Panel av klaff stoff gjør det selv

2. Blankene er kuttet ut av flasker og begynner å bli plassert i henhold til skjemaet. For å gjøre dette må hvert stykke stoff bøyes i halvparten, slik at den kuttdelen ikke er synlig på den andre siden av det fremtidige bildet, og stablet på toppen av de forrige.

Panel av klaff stoff gjør det selv

3. For å oppnå den nødvendige lysstyrken og implementeringen av en interessant beslutning, er det nødvendig å imøtekomme valg av valg av fargevalg. Tollen på basen skal være i full overensstemmelse med emnet og stilistikkene til interiøret.

Panel av klaff stoff gjør det selv

4. For å fikse LOBS, kan du bruke som standard måte - blinker på en skrivemaskin, og bruk lim designet for å fungere med tekstiler.

Panel av klaff stoff gjør det selv

5. Den ferdige sammensetningen forblir bare for å sette inn i rammen. Det er flere slike smykker av klaff, så vil et modulært panel bli oppnådd på veggen.

Panel av klaff stoff gjør det selv

Panel av klaff stoff gjør det selv

Som du kan se, utfør paneler med egne hender er ganske enkelt. Denne underholdningen kan gjøres familie. Dette gjelder spesielt for barn. Å jobbe med barna, ikke glem å kontrollere sine handlinger, siden saksene brukes i prosessen, og barnet kan bli født.

Ulike teknikker for å skape malerier fra klaff (3 videoer)

Vakre tekstilpaneler (45 bilder)

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Punk på veggen av stoff - kreativ innredning med egne hender

Les mer