Programy výpočtu osvetlenia

Anonim

Ak chcete urobiť vysoko kvalitné osvetlenie vo vašej domácnosti, je potrebné správne zostaviť schému polohy všetkých svietidiel a vyzdvihnúť silu svietidiel. Veľa bude závisieť od toho, pretože sa vám podarí dosiahnuť lepšie osvetlenie, ktoré bude optimálne pre vaše priestory. Môžete tiež ušetriť peniaze, je však potrebné správne vypočítať všetko správne, a to je takmer nemožné to urobiť bez špeciálnych programov. Preto sme sa v tomto článku rozhodli povedať, ktoré programy na výpočet osvetlenia sú v súčasnosti.

Jednoduché programy osvetlenia

Ak o tom hovoríte viac, potom stojí za to zvýrazniť jednoduché rozhranie. Pozrite sa, ako to vyzerá takto:

Programy výpočtu osvetlenia

Podobný program - "vzorec svetla". Musí byť už stiahnutý do vášho počítača. Stojí za zmienku, že nedostane to tak "premyslené" rozhranie, ale je tiež jednoduché pre vnímanie. Tu môžete vyplniť všetky potrebné hodnoty a urobiť správny výpočet.

Programy výpočtu osvetlenia

A ak chcete len vypočítať silu všetkých žiaroviek, keď poznáte počet svietidiel, potom odporúčame používať našu online kalkulátor na výpočet osvetlenia v miestnosti. Rozhranie tejto kalkulačky je jednoduché.

Teraz je program, ktorý si môžete stiahnuť na Android. Má meno osvetlenie výpočty PRO v1.1.6. S pomocou toho môžete urobiť vysoko kvalitné výpočty osvetlenia v miestnosti, ale má významnú nevýhodu, pretože rozhranie je prezentované v angličtine.

Programy výpočtu osvetlenia

Programy pre komplexné výpočty

Ak potrebujete vytvoriť komplexné výpočty a simulovať osvetlenie, musíte použiť "Rozšírené" programy. Jeden z najlepších môžeme teraz volať dialu, ktorá je najproduktívnejšia.

Dialux používa nováčikovia a profesionáli, pretože používate ho, môžete vykonať nasledujúce funkcie:

  1. Výpočet prirodzeného a umelého osvetlenia.
  2. Môžete si nezávisle navrhnúť akékoľvek priestory, môže to byť: garáž, cestná, dom (fasáda), športové ihriská a oveľa viac.
  3. Počas výpočtu sa zohľadňuje mnohé faktory.
  4. Na základe výpočtov program vytvára tabuľky, grafiku, videá a dokonca aj 3D modely.
  5. Program pracuje s najkomplexnejšími formátmi.
    Programy výpočtu osvetlenia

Článok na tému: Čo produkovať vnútornú dekoráciu stien z penových blokov

Stojí za zmienku, že dialu je bezplatný program, je zastúpený v ruštine. Takže jej bolo ľahšie zlomiť jej špeciálny asistent. Avšak, predtým, ako ho používate, je lepšie sledovať rôzne video lekcie, to znamená, že pomôžu pochopiť celú funkčnosť tejto aplikácie.

Ako používať Dialux: Video Tutorial

Tu je také pokyny na používanie dialu, ktoré sme našli pre vás v sieti. Pri pohľade na toto video, môžete naozaj kvalitatívne robiť osvetlenie vo vašej domácnosti.

Ostatné programy možno rozlíšiť na výpočet vnútorného osvetlenia:

  1. Ulysse.
  2. Europic 9.
  3. Kalkulux.
  4. Nanocad Electric.
  5. Kompas. Tento program urobí ešte elektrické obvody.

Povedali sme vám o tom, aké najlepšie programy na navrhovanie a výpočet osvetlenia. Ak viete viac programov alebo chcete opustiť svoj názor z ich používania, potom ich napíšte v komentároch:

Odporúčame čítanie:

Čítaj viac