Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

Anonim

E leai se aoga e finau ai i penefiti o le fou Eurocon ma le faʻaluaina o faʻamalama e faʻatatau i nisi o faamalama tuai.

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

I le glazing o le faapaologa "malulu" auala e aunoa ma le fuafuaina o le sili atu i totonu o totonu o totonu, o le faʻapipiʻiina o le tasi-potu tioata afifi afifi.

Faapipiiina o le lua-glashed Windows mafai ona maua ai le faʻatuatuaina o le faʻamamaina ma le vevela puipuiga.

I lenei tulaga, o se toʻatele o tagata e manaʻo e tuʻufaʻatasia i latou ma fale faʻatasi ai, e sefe ai nisi o tupe.

E taua le matauina o lena, e ui lava i le mea moni o le ata o faamalama e faigata tele, ae o le faapipiiina o masini-glabūina faaluaina. O le a lava le masani ai o latou lava i manaʻoga o le gost 30971-02 ma le Aso 23166-99 i le lomiga o Windows ma ia amanaia ai ni mea faʻapitoa e ono aliaʻe. Lalo o le a iloiloina le faʻagasologa o le faʻaluaina-glashed faʻapipiʻi ma ou lava lima.

Elemene e manaʻomia:

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

O le ae manaʻomia mea faigaluega nei (agavale i le taumatau): tulaga, scrap, roulette, sikulu, faʻasesega ma tosoina, faʻapipiʻi o manu.

  • ata;
  • Vaiʻaiga Vaega;
  • plumb ma se tulaga lelei a le tulaga lelei;
  • Taula;
  • paroke;
  • Oka samala;
  • vili;
  • Hydroaltural infesting faʻapipiʻi fusiua;
  • suamalie-tetee membrane vaega;
  • faasinomaga e tutusa mea;
  • faamalama;
  • Mea lafotura.

Faapipiiina laasaga

O loʻo iai uma e ana o le fale mautotogi e mafai ona uia:

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

Afai o iai sau manaʻo e aveese oe lava mai le soona pisa, e aoga le faʻauiga o le tioata i fafo o le tioata (mafiafia e le 4 mm, ae o le 6 mm).

  • fua fua o fua;
  • lafoaia ata tuai;
  • SAUNIUNIGA O Vaaiga;
  • Faapipiiina faalua-glazed faamalama.

A maeʻa ni faamaoniga, ia mafai ona faʻafesoʻotaʻi soʻo se mautu mautu mo uiga faʻapitoa e mafai ai ona fai ni Windows ma Poloaiga i manaʻoga uma.

O le faʻafitauli tele o loʻo mafai ai ona e fetaiaʻi i le leai o se faʻatonuga e mafai e le Windows gaosi oloa. Na o le faia o le faʻataunuʻuina o vaega uma o le galuega e tagata faigaluega o le kamupani ma afai o ni faʻafitauli na aliaʻe, e mafai ona faitauina i le suiga poʻo le toe faʻafoʻi.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona vaevae le taʻele o loʻo taʻele i ou lima?

ELewowindsh e leai ni tulaga le mautonu e faatatau i le tele o le faamalama poloka. E faatinoina e tagata taʻitoʻatasi ma isi faʻasologa ma ituaiga. O le mea lea, o le iʻuga o le mea sese, e le mafai ona faʻaaogaina fua fua i le amataga poʻo le tele laʻititi. E ono aʻafia ai le aotelega o le galue, ma i le iʻuga mulimuli.

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

E tusa ai ma tulaga, e taua le faʻapipiʻi e le gata o le faʻamalama, ae faʻapea foi ile faʻamalama.

A maeʻa ona auiliiliina ma le faʻapipiʻiina o le faʻagasologa ma le suʻesuʻeina uma o le gaʻoa, o le a mafai ona faʻamatala mai le faʻapipiʻiina o le faaluaina-glashed Windows. E aoga foi ona mafaufau o le tagata faʻapipiʻi mai tagata gaosi e masani ona le amanaʻia nisi vaega o le faʻapipiʻiina mo sefe o latou lava taimi poʻo le tinoitupe. E tusa foi ma le puleaina oa latou gaioiga, e le mafai i taimi uma ona faaofi ai lau faamatalaga.

Lalo o le a faʻatautaia vaega o le faʻapipiʻiina o Windows e mafai ona faʻatino i ou lava lima.

Auinaga o Fua

O faʻamatalaga o le a iloiloina e fuaina ai faʻamalama i le faʻamalama matala e aunoa ma se kuata i fafo (o fea o gaioiga i totonu o le oona o le puipui), o le a le uiga o le puipui o le a leai lisiina.

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

A uma ona e tafanaina uma avanoa, aua le vave tipiina le leaga, e tatau ona e faʻatali i le 3 aso e faʻamamaina ai.

Ina ia mafai ona fuaina le faʻataʻamilomilo faʻataʻamilomilo, o le ae manaʻomia e fuaina le lautele o le amataga. O le mamao lea i le va o le sili ona ogaoga togi o le pito i totonu i totonu o le puipui. O le maualuga o le faʻamalama matala e fuaina o le mamao i le va o le faʻamalama ma le pito i luga. O le iʻuga o le a manaʻomia e faʻaopopo le faʻamalama mafiafia.

Le isi, o le ae manaʻomia e fuafua le muaʻi filifilia o le faʻamalama lapoʻa:

lautele = lautele o le tatalaina - 2 * Ua kilia le lautele o le Fono Aoao;

Maualuga = maualuga o le tatalaina - 2 * O le lautele o le kulupu o le kulupu o le maualuga o le pito i lalo o le talaaga.

Fua faatatau e tatau ona faʻatino i le sili atu i le tolu nofoaga mo lapoʻa taʻitasi, i le ogatotonu ma mea tetele. E mafua mai i le mea moni e seasea maua atoatoa le tatalaina. O se faʻavae, e tatau ona e ave se laʻititi mai le faʻaiuga.

O le tagata faʻatau ma le lelei o le Axial Center o le a manaʻomia ina ia mafai ona siaki le curvature o le faʻamalama matala i luga. Vai o le vai (o le mafiafia manino faagaau, o loʻo tumu i le vai) e manaʻomia e siaki ai ni mea leaga i le tafailagi vaalele.

Mataupu i luga o le autu: Fai lou lava lima

Pe i ai ni faʻafiafiaga, ae o le a sili atu ona faʻaali i luga o pepa i foliga o le ata o le ata. O le ata o le faʻavaʻa e tatau ona avea ma itu taumatau, o loʻo tusia i le ata o le ata o le faʻamalama matala i luga o le tele o fua. E tusa ai ma lenei mea, e manaʻomia le faʻasaʻoina o le faʻavaʻa.

Fusifusi

Faapipiiina faalua-glazed Windows ma ou lava lima (faatonuga)

Leai se mea e aveʻesea ai le taʻele puipuia seia oʻo i le faʻaiuga o le faʻapipiʻi ma faʻamaeʻaina galuega, talu ai e mafai ona faʻaleagaina le laufanua.

A uma ona aveʻesea uma itu, o le a mafai ona o i le tagata gaosi oloa. Faʻatasi ma le faʻapitoa, o le a manaʻomia ona e fetuunai le tele, faʻatulagaina. Iloilo le i ai o le i ai o mea mataina, tutuli e sui ma filifili mea faigaluega.

O se mea taua o le mea pe a filifili o le spedtening system. E i ai nei ituaiga:

  • Faasalaina i le faavaa i le vaalele vaalele;
  • Faʻalautele e ala i le faʻaaogaina o le lagolago fesoʻotaʻiga, o loʻo tuʻuina atu i le faʻavaʻa.

O le uluaʻi filifiliga e masani masani ona o ni mea e taatele aʻo faia le faapipiiina o tioata afifi afifi o le a faia, o le a aveeseina ina soloia solo le pupuni ma le tutuli.

O le filifiliga lona lua e talafeagai mo le faʻapipiʻi o le tagata lava ia, aua o le tulaga lamatia o le faʻaleagaina o tioata ma fufusi i le taimi na faʻaititia ai le faʻaipoipoga. Ae ui i lea, i le taimi o le faʻapipiʻiina o le faʻamalama atoa, o le mamafa o le fausaga o le a sili atu le sili atu, tuʻusaʻo, faʻapipiʻi tioata ma ou lima o le a toetoe lava a le mafai ona.

Faapipiiina o tioata tioata

A maeʻa le faʻatulagaga, o le a manaʻomia e faʻamaninoina ai le taimi o latou sapalai ma gaosia. Amata ona toe faaleleia galuega seia uma ona momoli poloka, e leai se aoga. Mo le lisi o sauniuniga, o le a manaʻomia ona e amata faʻapitoa pe a uma ona fai Windows.

Muamua lava, e tatau ona e aumaia le mea o loo i le faamalama, manatua meaaiga meaaiga. O le laʻei o le faʻamafanafana ma le fola o loʻo ufiufi i le mafiafia o ie poʻo se ata puʻupuʻu. Le isi, e tatau ona e saunia ni mamanu mo le faapipiiina.

Sauniuniga o Talaaga

Faapipiiina o le lua-glashed Windows amata i le sauniuniga. Afai e manaʻomia, o le a e manaʻomia le aveeseina o faamalama lua-glashed ma faʻapipiʻi mata ese mai le faavaa. Ina ia mafai ona vavaeeseina, e manaʻomia le faia o se pine ma se auvae, o loʻo faʻapipiʻiina le tioata, ona oso ai lea ma sina paʻu i luga o le ata.

Mataupu i luga o le autu: meaafale faatulagaina i totonu o se tamai potu

Muamua lava, o le a e manaʻomia e aveese ni mea faʻapipiʻi. Le isi, i le auala lava e tasi e te manaʻomia e fana ai le pito i luga ma lalo. E tatau ona faailogaina strokes.

O le faʻavaʻa e tatau ona faʻafefe ina ia faʻaputuputu le tioata faʻaputuputu mai le ulaga.

Mai le faʻaaogaina o vaʻalele o le swanging flaps e manaʻomia e aveese ai le faʻatonutonuina o le pulupulu ma le le mafaufau i le pamu. E le gata i lea, pe a iai se sveffy system, oe manaʻomia le tatalaina o le pito i luga o le sash ma le liliu i le 'au i le ogatotonu o le setete pe a tatalaina le paʻu mai le pa puipui.

O le faʻagasologa o le faʻapipiʻiina o le lua-glazed Windows ma o latou lava faʻalelei

E tatau ona e muamua tuʻu muamua le mea o loʻo i le pito i lalo o le faʻamalama matala. E mafai ona avea ma ni palasitika e sui ai po o pa laupapa. E manaʻomia le faʻapipiʻiina o latou i lalo o pito o le faʻavaʻa pe naʻo le ogatotonu.

I luga o le mea e tatau ona e faʻapipiʻiina le faʻavaʻa poʻo le faʻamalama atoa. O le a faʻamoemoe i le faʻapipiʻiina o le ata, lea na filifilia. E le lagolagoina e lagolagoina le lagolagoina, o le a tutu le tioata ia i latou. E mafua mai i le mea moni o le a le mafai e le taula ona tetee i mamafa mamafa mo se atoa mamanu.

O le mamanu e faʻasaʻo i luga o itu o loʻo faʻaaoga ai pine. Latou manaʻomia le aveina i le va o le puipui ma faʻamalama latalata i le pito i luga ina ia aua le ulufale le tino i le ogatotonu.

A uma ona faʻapipiʻi le taula, e mafai ona e agaʻi atu i le Fono Aoao. E le manaʻomia le faʻaluaina o faamalama faʻalua i le faʻavaʻa ma le teuina o stroke.

A uma ona aoina le mamanu, o le a faia e siaki ai le masani masani o le swing swash ma mulimuli ane siaki le tulaga faʻapipiʻi.

Naʻo le pe a uma ona siaki uma o le SATS o le a manaʻomia le tapunia malosi ma alu i le faʻamaufaʻailoga o le mamanu avanoa.

E faia lenei mea, faaaoga polyarethane osam. I se faʻaopopoga, o le a manaʻomia ona e pipii i le tioata ma le tasi pito o le hydropara faʻaaogaina le fusifusi o le fusipaʻu, o loʻo fuafuaina mo faʻamalama palasitika. E manaʻomia le kulimi ai i le tino, seʻi vagana le pito i luga.

Mai i fafo i le itu i fafo o le tino, o le ae manaʻomia e faʻapipiʻi le susuga-tetee i le vaega o le membrane.

Faitau atili