Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Anonim

Mamao mai faʻafitauli o le fausiaina, e masani ona manatu tagata i le faʻaʻoleʻole ma se auala savali solo i le fale. Ua iloa e laʻu uo e leai se mea e fai. Na te faʻatumuina le fausiaina o se fale o le atunuʻu ma o loʻo ia fiafia i le ipu ma ona lava lima, laasaga-i-laasaga faʻatonuga, pe faʻapefea ona faʻasaʻo. Fesili: Aisea e manaʻomia ai, na ia fesili ai i taimi uma.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Skostka i le fale

Soudes faataamilo i le fale na faia io latou lava lima puipuia le faavae

Na uma le matou pito o le faavae o lona fale ma le vidik. A o le i amataina le ala timuga e tatau ai ona faia le isi vaega o le galuega i fafo. O le fesili muamua na ia fesiligia ai: O le a le 'aiga o le taeao ma o a ana galuega?

Tuʻu i totonu o le fale le lautele o le Taamilosaga Taamilosaga, sa ou faamatala ai le laasaga ma le tofia o le sitepu:

  • , Puipuia le faavae i le sumisi ma le faafanoga;
  • E avea ma nisi o le faʻasaga i le fale i autafa o le phymeter;
  • E tofia i le pito i lalo o timuga ma tafe le kiona kiona;
  • E pei ona manaʻomia, o loʻo faʻaaogaina e le tusiata o se elemene o le ata o fafo.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Vaaiga puipuia le faavae mai le susu ma le faatafunaga

O le toe faʻafouina o le fale tuai e amata i le faʻaumaina o le faavae ma le vaaiga. A aunoa ma lea, e le mafai ona aveese le dumtization e le gata i le potu i lalo, ae le o le foloa muamua. O le faʻasesega o le pito i luga o le eleele o le eleele faataamilo i le tino na faʻaitiitia le turret o le eleele o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula o le neula. O se auala maualuga maualuga i le fale e faʻasaoina ai le malosi e faʻamafanafana ai, taofi le mafanafana i totonu o le fale. E le faigata le galuega ma e mafai ona e faia oe lava.

Laasaga-i-sitepu faʻatonuga mo le faia o le 'aiga o le taeao ma o latou lava lima, pei o se elemene o fafo mamanu

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Aoga faataamilo

Tagata mamanu e faʻaaoga taga e pei o se elemene o le faʻavae. Na ia faamamafa atu le laina o le fale, vavaeeseina o mea mai vao ma fanua. Fausia mai le tasi mea ma se pito o le faavae, o le ala e maua ai le fale i luga. O le fogafale ua uma ona uma. O le fausaga foliga foliga tele. O loʻo iai ni laasaga ma ni nai laʻasaga e ala i-ala lava, pe faʻafefea ona fai mea uma i ou lima, e aunoa ma le totogiina o le galuega a tagata poto faapitoa.

O le fausiaina o se tasi e vaeluaina o le fale ma le faʻataʻamilomilo laufanua, faʻaaoga le tutusa le fetaui lelei o auala i luga o le fanua ma le vaaiga. Mea ma lanu ua filifilia e tusa ma le ata o le fale o le fale. Fusiua e mafai ona tele mai le natura, gaioiga faaleaga. Mo fale laupapa, o le pale latalata atu i le oneone, e masani ona filifilia. O le Avint-Greede o loʻo faʻamamafaina e lanu malamalama ma lanu e le masani ai. Satinou ulagia le faʻamalosi a Gunosy ma maʻai tulimanu o suiga.

Tusiga i luga o le autu: sili ona lelei faletaavale homemade. Malulu fale faigaluega

Fuaitau ma slope auala faataamilo i le fale, fai oe lava

Sa matou o atu faataamilo i le vidik i le fale, aua le tusia le taualuga o le eleele i luga o le fogaeleele. O le taualuga e i ai se faʻasologa o le faʻasologa ma eseese tele o le tiʻetiʻe ma tautau. Filifilia le tele tele, faʻaopopo le 20 sene. Na latou taʻu mai le lautele o le lumanaʻi pamua, lea e fai ai lava ia lava. Mai i puipui o le fale i tulimanu, o le tutusa tutusa sa tolopoina le maualuga i le vaalele o le faavae. Faatasi ai ma le fesoasoani a le maea, na i ai laina, faaauau ai i latou i tulimanu e tasi i le node - feutagaiga.

O le lautele o le vaaiga e tatau ona le itiiti ifo ma le 60 centimita. I lea tulaga, o le tele o le uafu okania ua siakiina. E le tatau ona paʻu le vai mai le taualuga i le eleele, ae seʻi oʻo i le ala i le ala. Mai le tuaoi o le Ruda, e manaʻomia le solomuli i fafo atu o le 20 - 25 centimita. O le iʻuga faʻaitutauina e fuaina mai le faʻavae. Ua matou talitonu i le sili tele ma taʻua uma i luga o le tulaga faigata. Eseese lautele o le vaaiga e mafai. Ae e sili atu le leaga. A mavae mea uma, matou te taua ma mamanuina o tatou fale.

Ua le tatau ona oʻo atu le vai i le ala saʻo ma le faʻavae. O le mea lea, o le faʻaituau mai le faʻavae ua faia. O le pito e tatau ona i luga o le eleele.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Mamanuina o le komepiuta ozostka

O le loloto o le alavai i lalo o le scate o loʻo manatu o le maualuga o le vaega o le a faʻatumuina i ai:

  • 10 cm - kopi mo le faʻamaufaʻailoga ma le faʻalauteleina o le faavae;
  • 15 cm ramped oneone;
  • 20 cm ف °;
  • 10 cm oneone i lalo o le Tile.

O lea ua maua e loʻu mataʻaa o laʻu ma le mama o lea laasaga ma lea sitepu ma eliina ai se utu i le faʻavae o le faʻavae i le nofoaga o le 55 Centamita. Ina ia le aliali mai le pito o loʻo aliali mai, na ia amata faʻapipiʻi le galuega - fanaina laupapa. O le pito o le talita e tatau ona faia i luga aʻe o le laufanua o le eleele mo le tele o penonitimita, pe a fai o le vaaiga e faia.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Ceramic tile masini

Galuega sauniuni, intiter creautions: sitepu-e-sitepu faatonuga

I le lelei o le susu, o eleele o le clay e le mafai ona fufulu ma o le iliili, e itiiti ifo nai lo. I le tatou mataupu, o lo o iai le fale o totonu i lalo ifo o le fale, latalata i le vaitafe ma le manaʻomia na faʻamalosia ai le migao. O le latalata aʻe o le vaaiga i le faʻavae o le fale e tatau ona mafiafia. Mo lenei laufanua ua fufulu atoatoa.

I le pito i lalo ma o latou lima, o loʻo tauva ai le omea ma ma le fesoasoani a le sikuea paʻu i lalo ma se malifa mai le fale. O le maualuga o eseesega o le 2 - 3 centimita lautele. Mai luga o loʻo taoto i luga atu o le susu, ma mataʻituina lea sitepu taʻitasi. E mafai ona e faʻaaogaina se ata masani. Na filifili Vadik e latalata mai, faia se seneturi. Rubroid Sptop tipi ese i luga o le 20 Centimeters sili ma punou i luga o laina ma le faavae.

Fou Atu i le Autu: Faʻafefea Ona Malamalama Foatoʻaga O Vaa o Pitiko?

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Faamafanafana ma le mafanafana o le vaaiga

O le taimi nei o lo tatou fale e mamā puipuia le puipuiga i le vai malaia. O le susu uma, na paʻu mai le palapala, vaʻai i le faʻanaunauga o le susu.

O le oneone na tumu i se vaega lamolemole ma pamu, sosolo i le tulimanu o le fiafia. O le patipati o loʻo faʻapipiʻiina i le pito i lalo o le fale o se node mai le faasinomaga i luga o le omea ma faʻapipiʻi i luga o le oneone geotyxtile. O le afu ie o le a misia le susu ma taofi pea, e le o le tuu e unaia le oneone. E faapena foi, o lona vaega lona lua o lona uiga sa faataatia i le maasiasi maa. A faʻapea e faʻatumuina le latalata o le taeao, o le mafiafia o le maa fatu maa vaega e sili atu, i le pito i luga o le utu. Mo se solomuli lelei, sa latou savali uma i le vai ma faatali mai i le tele o aso.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Faamafanafanaina o le taaloga

Liligi le ata o le ata ma ou lava lima, laasaga-i-laasaga faatonuga

I itu ma le loloto o le malulu o le eleele i le maa tiga, e mafai ona e unaia ma ou lava lima. O le a avea ma minufat poʻo le foa, e fofo ai le e ona. O le Hygroscopic mea e manaʻomia le puipuiga mai le susu. E ufitia i se ata tifaga ma le uamea grid ua faaputuputu i luga. I lalo o le laina o le sipai, e pipii ai le vai i le fogafale o le faavae. O le tulimanu o lagona e tatau ona tumau i mea uma o le aluga. O le puipuiga lenei o le faavae mai le faatafunaga.

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Sasaa se sima sima

Liligi le vaaiga o loo faia i mulimea. O le maea o le faʻavae o le faʻavae ma le pito o le ala i le ala i luga o le tulaga o loʻo faʻaloaloa. E ala i le mita uma, o le Heart Horstgnated ma Bitsumen ua setiina e le pito i luga i le pito i luga i le igoa igoa. Ua sasaaina le vaifofo i luga, ua le manatu le kapepa. O nei poloketi e nonofo ai i le sima ma avea o ni taui o laina o laina eliina mai le vevela matata. I nofoaga na o ai le faaponaloa o paipa vai ma paipa, e manaʻomia le faia o tapa i lalo o le ala.

Tele tele o galuega i luga o le sima o le vaaiga e faigata ona fai. Ou te faʻaogaina le tuuʻesea o fusi ma faʻatumu i le mita i le va o latou. Ona ou alu atu lea i le faaiuga o galuega uma ma ou te fufuluina le sima le sima - jelly. O le afua o le faʻavae i le faʻavae i le mafai ona tapunia i le lanu o le teuteuga. Lenei faʻasao faʻaleagaina, ma faʻaleleia ai le faʻavae o le faavae.

Tusitusiga i luga o le autu: Black Parquet: Tolu foloa i totonu

Laasaga-i-sitepu faatonuga o le masonry tules faia oe lava

Faamafanafana i le fale faataamilo i le tino ma le vaaiga talafeagai, sitepu i le laasaga faatonuga

Auala savali

E le gata i laʻu uo i auala ma fai ai galuega faʻalea i luga o le puipuiga o le fale ina ia faateleina lona maualuga. O le mea lea, o foliga o le laufanua e taua mo lea mea. Na ia atiaʻe le tagavai o le pō, ma liliu ai le faʻavae i totonu o le 'olo. O le faʻavae o le faʻavae o le faavae ma le faʻavae o loʻo lafoina i maʻa faʻalenatura. Mo le vaaiga na faatau ai papatusi mai le tutusa mea.

I luga o le vaega lona lua o geothexy, sa matou sasaa oneone, sa latou tolauapi ia te ia. Ona amata loa lea ona ou taʻoto i le paʻu. O le vai o Vadik, na ufitia avanoa. E galulue ma le palu e te manaʻomia le tomai. Sa fefe loʻu ulufale i le tagata faigaluega e faʻaleaga mea uma ma na ona ou fesoasoani ia te aʻu. Ina ua uma mea uma, sa matou faʻamautuina mea na faia e puipuia ai le faʻafoliga.

Faitau atili