Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Anonim

Mauaina o fale i se fale fou pe o se fale ua sauni sauni e masani lava o se faʻafiafiaina o mea taua na folafolaina. Latou te manaʻomia le tele o le taimi, tupe ma le mafaufau ma le mafaufau, ae o le mea o le a latou aumaia ai se lagona faʻatusa o latou lava nila: o lenei malamalama o le mea fou o latou fou fale mautotogi.

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Taavale masini ata.

Ile tele o taimi, o le faʻatau o fale, faʻapea a o le i alu, o le a faia e tagata na 'ona faia toe faʻaleleia. I nisi o ia, o afea o le fale sa faagasolo mo matagi ai tausaga, ma Ea na nonofo ai ma le tofo lelei, o le toe faaleleia o le gaioiga, fale puipui i totonu Faigofie auala ma nisi isi galuega e leʻi faʻafaileleina, e pei o le valiina ma puipui puipui. Ae afai o le fuata fou o se fale mautotogi i se fale fou, lea e masani ona faʻataufaʻuina i ni faʻamaufaʻailoga i le setete o loʻo manaʻomia e faʻaogaina e ono tele. I le taimi lea, o le a amata ai ona lua amata ile tapenaina o puipui, faʻataʻamilomilo ma le taualuga i le taimi mulimuli, faʻapea foi ma se isi numera o gaioiga e tatau ona faia ai le lumanaʻi.

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Puipui pisia i le crimalit ma faasee.

I le iʻuga, o faʻafitauli foʻi tutusa e mafai ona faʻatali mo na tagata e ona fale poʻo fale e leʻi sosolo i se taimi masani mo ni tausaga masani, poʻo le sefulu tausaga. O se tulaga e mafai ai ona latou liliu mai i le mea moni o le a latou mananaʻo i se mea laiti pe suia ai le totonu o lo latou fale ina ia lagona le agaga o faʻafouga. Peitaʻi i lenei tulaga, e tatau ona tuʻutu i le faʻatinoina o galuega toe faʻafouina, ma o latou aofaʻi o le a faʻamaonia saʻo i le tulaga ogaoga o iai latou te manaʻo iai.

Galuega tutoʻatasi i luga o ata vali

Fuafuaina toe faʻaleleia, e talitonu tagata e ona tagata e faʻatapulaʻa lava i se paketi, lea ua sauni e faʻaalu i lenei galuega. I le taimi lava e tasi, o le aofaʻiga o le paketi e leai se faʻaiuga aoga: I soʻo se tulaga, o tala fou o le aitia o le aoga o le aoga o le aoga mo le toe faʻaleleia o latou.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona faʻavaivaia i le fale o le fale ma le foma ma o latou lava lima - tekonolosi

I le taimi lava e tasi, o se tasi o auala masani e faʻaititia ai le aofaʻi o le tutoʻatasi o le tele o nisi o le galuega i le toe faʻaleleia o le sili ona ogaoga o loʻo fausia ma Faauma mea. I le taimi lava e tasi, o le faigata o galuega e manaʻomia ai le poto masani ma le iai o se meafaigaluega faʻapitoa, o le toʻatele o tagata o loʻo auai, ona o le maualuga o tomai e le manaʻomia ai ni tomai faʻapitoa, e mafai.

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

AOFOGA VAEGA O VASEGA MATAʻUPU POLOKALAMO A O LE VASEGA MA VAEGA PASS: A - PROLET; e - fufulu.

I le taimi faʻatasi, fetaui foʻi ua naʻo le le aoga o tupe teu mo tupe teu, ae faʻapea foi, o le tasi lea o sitepu mulimuli, e tuʻuina atu le fale e nonofo ai.

O le isi faʻataʻitaʻiga o lenei galuega o le ata lea o puipui, e matua tele lava, e le manaʻomia se poto masani ma meafaigaluega faʻapitoa, ma isi, e mafai ona faʻatino i latou lava e sili ona talafeagai .

Toe foi i le vaega

Valivali o puipui ma se vali Stoller: O mea taua ma mea taua

O lea, o le tasi o taumafaiga sili ona saoasaoa ma le lelei o le auala e vali ai le potu o valiina pa ma se vali uila.

I le taimi lava e tasi, o se seti o mea faigaluega e manaʻomia mo lenei o se mea sili ona saʻo: O le numera o mea taua e aofia ai se faʻaseʻe, o le a faia o le ata o le a sasaina ai o le curttte. E le gata i lea, o le a faia foʻi se pulumu mo ata lafoia tekipi o se puipui e le mafai ona vali ma se faʻaseʻe, ma le rag mo le aveeseina o le sili atu ma le vali.

O le taua taua i le faʻagasologa o le tapenaina mo le galue mo le pisia o puipui o puipui o le filifiliga lea o le feoai. Faʻapea o loʻo filifilia le nofoaga o loʻo fuafua e vali ai, o uiga autu o le mea faigaluega e tatau ona filifilia, e pei o lona lapoʻa. Ma o lea, a faʻapea o loʻo tuʻuina mai se vaega tele i le valiina, e sili ai le taofi o lau filifiliga i luga o se vaega tele faʻatoʻaga; Mo se tamai vaega o le vali, o se tamaʻi taʻavale e sili atu ona fetaui.

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Tufatufaina atu fuafuaga mo Roller Volt.

O sea fautuaga e masani lava ona tuʻuina atu e faʻavae i luga o le manaʻoga e tufa atu i le taimi manaʻomia mo lenei galuega: A uma, pe a fai o le a tele le taimi.

E le gata i le filifilia o le tele o mea, ae o le a manaʻomia foʻi le fuafuaina o le a le mea na fai ai le tagata faʻatau. Mo le faʻaaogaina o le vai-saoloto vali po o le-taʻua o le Primer, o se mea faigaluega na faia i luga o le faavae o Bam Brober e talafeagai. Mo le tutusa faʻamoemoe, o le faʻalatalata mai o le fulu faʻalenatura e mafai ona faʻaaogaina: o le a maua ai le mafiafia o le ulavavale lamolemole. Ae o le suauʻu vali e masani ona faʻaaogaina e le velo fana.

Mataupu i luga o le autu: Septicchka Do-IT - Oe mo se fale tumaoti: masini, faʻafefea ona faia saʻo, vitio

Afai e te fuafua e faʻaaoga lenei mea faigaluega mo se taimi umi, e tatau ona e saunia muamua mo le mea moni, i le gasologa o le valiina, o le galuega galue o le tagata faʻatau o le a faʻauilo malie. Ina ia foʻia lenei faʻafitauli, e mafai ona faʻatau se tasi pe sili atu le sui o ni auupega ma se faʻaseʻe, e mafai ona suia o le muamua galue o le faʻaseʻe o le faʻaseʻe. I se faʻaopopoga, o lenei fautuaga e mafai ona aoga ia i latou e fuafua e faʻaaoga i le faʻagasologa o le valiina o nofoaga tetele o lanu tetele. I lea tulaga, ina ia mautinoa latou te le fefiloi i luga o le 'auʻaiga ma o le a le faʻaalia le le aoga lanu lanu i luga o le puipui atoa.

Le tuʻutuʻuga mulimuli aʻo leʻi alu i luma o ia e galue, o le a faʻatumuina le faʻasologa o le kavette. Aua le faʻatumuina i luga o pito, talu ai i le tulaga lea e mafai ai e le faʻaseʻe o le faʻaseʻe o le koneteina i totonu o le tray. Ua lava lo ina faʻatumuina le pato i le afa, ma e pei foi o le vali ua faʻaalu, faʻaopopo i le fata.

Toe foi i le vaega

Galue i luga o le pisia puipui

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Pa ata vali faasologa.

Ina ua mavae lena, e mafai ona e alu i le spinging. Faʻatofuina le faʻaui i totonu o se koneteina, ia manatua aʻo leʻi oomiina e le mafai ona valiina le tele o le vali, lea e mafai ona fausia le pa leaga i luga o puipui ma afifi lima. I le oomiina o le faʻaseʻe, faʻaaoga le vali i luga o le puipui mai luga i lalo, ia manatua o le valivali o puipui e masani ona manaʻo i ai o le puipui i lalo. O le faʻatagaina o loʻo faʻatagaina ai le valiina, faʻapitoa faʻapitoa o loʻo valaʻau mai ai se suiga o le faʻaupuga faʻaolatala ma faʻaupuga i le faʻagasologa o le faʻaaogaina o le vali. Afai, ina ua maeʻa le pasi faʻalua o le faʻaseʻe i luga o le puipui, e iai ni avanoa e mafai ai ona faʻatino le mea faigaluega mo le isi pe tele o taimi e maua ai le lamolemole o le pisia.

O nisi taimi e le mafai ona mautinoa e tagata e mafai ona mautinoa le saʻo o le filifilia o le ituaiga o valiina ma lona usitaʻia o luga o loʻo fuafuaina ai le tusi talosaga. I lea tulaga, e mafai ona e mauaina se tali i le fesili, ma vali se vaega o le puipui o lo o tu se tulaga sili ona leaga. O lea, e mafai ona e iloa le tele o taoto pepelo, pe o loʻo tumu lelei i le lauʻeleʻele ma le mea o loʻo iai o lona apalai.

Mataupu i luga o le autu: Faʻafefea ona nana le uaea i luga o le fola i le AM0?

Ile faʻagasologa o valivali, o se mea sese faapitoa e tatau ona 'alofia ai, e masani ona faʻatagaina e tagata souanie le siʻitia o le galuega. Latou te vili atu i le tagata faʻatau tele vali: E mafai ona faʻatagaina le tele o faʻataʻitaʻiga o gaioiga i luga o le tutusa luga o le vali, o le a le mafai ona ofi i le ituaiga o galuega . O le mea lea, e mulimulitaʻi i le vali o se manifinifi vaega o se manifinifi vaega, o le a maua ai le lamolemole lamolemole o le ata vali.

Toe foi i le vaega

Maea i isi mea faigaluega

Vaavaai o puipui ma Roller: Meafaigaluega, galue galue, fautuaga

Afai, pe a uma ona faʻaaoga se vaega o loʻo i luga o le puipui, o vaega maʻoti e tatau ona e faʻaaogaina se tamai pulumu.

Tusa lava poʻo se tamaʻi taavale na filifilia mo le galuega, e faigata tele ona vali atoa le puipui, aua o le a le faʻatagaina e le fili tulimanu o le 'au ma isi elemene. O lenei faʻafitauli e ono matua faʻafetaui pe a fai o loʻo fuafua e valiina se puipui o se faigata geometric foliga poʻo le tele o loʻo iai le tele o vaega laiti.

O le fofo i lenei faʻafitauli o le a faʻaaoga o se pulumu masani. Ma lenei meafaigaluega faigofie, e faigofie lava le aofia ai le vali elemene elemene, na seʻaʻaoina le faʻalauaʻitele, ma mautinoa ai le tutusa o le ata o le a maua. I le taimi lava lea e tasi, e tatau ai ona vaʻavaʻaia lava i le natura o vali vali valivali ma le faʻatau e le maua ai ni eseesega i luga o le pa vali i luga o le pa. I se faʻaopopoga, o le pululu e ono manaʻomia pe a fai o loʻo i ai o loʻo le pulea puipui i totonu o le fale;

O nei faʻataʻitaʻiga faigofie o le a galulue i luga o le lanu o pa puipui ma faʻaputuga e faigofie tele, ma o le iʻuga o le a maua i lenei galuega o le maualuga-lelei ma tumau. Ma atonu o le lumanaʻi, o lenei auala o pisia pipiʻi o le a faigofie lava ma masani i aso malolo o aso nei ma o le a faʻaaogaina e le fale fou poʻo le suia o le fale i le tino.

Faitau atili