Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Anonim

Sili ona taʻutaʻua ma i lenei aso o le elemene o le elemene o se tamai mamoe pe o le pupuni. Tele taimi e mafai ona maua i totonu o loʻo teuteuina i totonu o le sitaili sitaili, art deco, shebbi-chipe poʻo le atunuʻu. Manaia le maileia ma le au maileia o le ie e le gata i le galuega a le teuteuga, ae o le fesoasoani foi e nana le vaipuna o le faamalama matala po o se mea leaga o le faamalama . Faatasi ai ma le latou fesoasoani, e mafai ona e vaʻaia le faʻamalama poʻo le maualuga.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Ia teuteu le faamalama, e mafai ona e tuʻufaʻatasia le tamai mamoe o eseese ituaiga.

O le tele o mea autu o Skyrequin:

  • Malosi Lamkyreqena Poroo;
  • Swag;
  • Buffs;
  • KIKIL;
  • kasa.

Latou te eseʻese foliga vaʻaia, ma e matua ese lava o togafiti. E mafai ona e suʻiina se tamai mamoe pe a aunoa ma se mamanu, taulaʻi atu i au lava manatunatuga.

O le ie e masani ona aogā ma le leo i le lanu o ie pito i ai. Ae ui i lea, e mafai ona e taʻalo faʻatusatusa. O le mea autu o le iloa lea o le fuataga.

Faʻafefea ona togi le malosi o tamaʻi mamoe?

Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Aveesea Fuataga mo RIGID Skyrequin i le atoa lautele o le EAves.

O se vala o lenei ituaiga o oloa e le maua ai lau maimoaina, aua o loʻo faʻavae lelei ai lona faʻavae. E mafai ona faia se pa o Bando, e le manaʻomia le mamanu mo lenei. E le gata i lea, o le nonoa o le tisu e mafai ai ona e faia se aoga moni o vaega o lanu eseese. O le manu povi e foliga manaia tele i totonu o le fusi po o le aso nei.

Meafaigaluega ma Mea:

  • Mamanu mo se fusi;
  • seleulu;
  • uʻamea;
  • masini suisui;
  • Velcro lipe;
  • kelu blues;
  • pine;
  • mafiafia malamalama ie;
  • Lesi mea;
  • Filo i le leo o le autu a le ie.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Mamanu Lamrerequini lua swga.

E amata i le, o le faʻavae o le fua o le mea manaʻomia o loʻo tipiina i fafo - manaia poʻo isi mea kelu, faʻapea foi ma le ufiufi. Na gagau lelei ie i luga o ie. Ma, faatasi ai ma le fesoasoani lea o se uʻamea matu ¯ a uʻamea, tatou te faapipiiina i le manu felelei, alu aʻe i le fale atoa. Ou te liliu i luga ma tipi tele, tuua ai alauni i luga o auala. Afai o tamai tamai vaega o loʻo aofia ai vaega o le 'aano ese, e sili le vave tipiina o elemene talafeagai e faʻaaoga ai se stensil ma faʻaseʻe ai i latou i totonu o le' apamemea.

Tusitusiga i luga o le autu: Faʻafefea ona tautau le matagofie o le tulle: fautuaga aoga

Matou te gagau le pito i luga o elemene faafesagai ma le ufiufi. Faatulaga soofaatasi ma pine. Taumafai bazan. E manaʻomia le tuʻua o se tamaʻi poloka e taugofie ina ia mafai ona liliu le tamaʻi mamoe. Matou te totogifuapauina i le sili atu ona le faʻagasolo i totonu, matou te faʻaaogaina le velcroin, sili saʻo lona vaega, ma tatou faʻaleagaina pine uma. Le isi, suʻi le velcron laina i le pito i luga ma lalo pito. O le vaega malosi ma le thermoclaus e pipii i le eAves. A oʻo mai le kulimi, e mafai ona e faia le faʻapipiʻi o le Rigure Lamrequin.

Faʻafefea ona togi se tamai mamoe faʻalelei?

Ina ia faia lenei mea, o le mamanu e tatau ai. E mafai ona e mauaina ua sauni e faia i le faiga o le faʻataʻitaʻiga o le tamai pamrequini mai le ie.

Mea ma Meafaigaluega:

  • le ie;
  • pine;
  • o se fasi mapusaga;
  • Pepa faataga;
  • seleulu;
  • faapipii mo afifi;
  • masini suisui.

Ina ia o le elemene o le tamai mamoe o loʻo faʻamatala ai symmetrical, e sili atu le suʻi o latou i le taimi e tasi. Mo le tipiina i lea tulaga, na faalua ona ulufape le ie. Afai ei ai se faʻasologa o loʻo i ai, e tatau ona e faʻaliliu le au savali i le aveeseina o le tisu o le auala i le papaʻu. E tatau ona i ai le itiiti ifo nai lo 1.5 cm i luga o le au.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Mamanuina o tamaikaquini lua bell.

Afai e te manaʻo e fai se oloa i le suʻisuʻi o le suega, o le isi auala e faʻaaoga. O le ie o se tafatolu. E manaʻomia le otootoina o le ogatotonu o le lumanaʻi Lamrequin ma faʻamau pito o ie i luga o le pa. Le isi, amata i le 'auʻauna, faʻapipiʻiina i latou ma pine. I le taimi lava e tasi, e tatau ona e taulai atu i le ogatotonu faʻailoga. A faʻatulaga le pepe mulimuli, matou te matauina le nofoaga o le fesoʻotaʻiga ma vavae ese le faʻalauteleina o le ie. O lenei e mafai ona e liʻo le feʻau o le taunuʻuga o le taunuʻuga o le iʻuga e tumau ai le faʻatulagaina o le lumanaʻi.

O le pito i lalo o le Svaga o loʻo ofuina le taʻele o le ofe, ona faʻapipiʻi lea o le gaugau o le faʻavae o le fogafale o le fogaʻele ma faʻaputu le ie.

E le o le mea e tatau ona i ai i taimi uma le aveeseina o le ie ina ia mafai ai ona maua se tamai mamoe ma sikauti. E mafai ona e faia se vaega faʻataʻitaʻi o le ie, faʻagaioiga pito ma faʻapipiʻi le pito tasi i le amataga o le cornice. Ona matou o aʻe lea i totonu o le supa latalata i le ogatotonu, matou te faia faʻataʻapeʻapei ma faʻasaʻo le oves i le pito lona lua o le aranice.

Tusitusiga i luga o le autu: moega i luga ma ou lava lima (ata ma Vitio)

Faʻafefea ona togi se tamaʻi mamoe?

E masani ona faia le pauna i le itu o le itu i le ituaiga o vaega o le paʻu o le paʻu. Sue le tamai payrequin casecade mafai ona mai le swag faʻaaoga tutusa mamanu.

O le tisu ua tipi ese mai le mailei elemene i le tele ma foliga o le swag. Ona matou gagau ai lea i le afa ina ia toso le punou i luga o le diagonal. E le tipiina le tulimanu. O pito e talisapaia ai le auupega o le aufaatoaga. Freak Fabric i le pa ma amata fausia le ata. O se tulimanu umi e tatau ona vaʻavaʻaia. Matou te faʻamau le ie i pine, mo le sili le faʻatuatuaina e mafai ona e maua ai le lumanaʻi lumanaʻi. Matou te faatusatusaina le fanafanua.

Faʻafefea ona suʻi se tamai mamoe moa?

Mo le gaosiga o sea mea teuteu, pei o se malulu, o se vaega o le fvongular sili. O se ituaiga o payni suamalie. E masani lava, o Kookle o loʻo faʻaaogaina o se faʻaopopoga i swags poʻo le faʻamaualuga le sili atu.

O le faigofie o le mea e faʻasusu ai ma le faʻaaogaina o mamanu, e ese mai, e faigofie lava ona maua. Matou te gagau le ie i le afa. Faatasi ai ma le fesoasoani a se mea papaʻe poʻo se penitala, matou te faʻailogaina i le ogatotonu o le tafatolu. Tipi le tautupu. O lona siisila e tatau ona tusa ma le 15-20 cm. O le le pito i luga o le fono a le taavale. E ala i le tosoina o pito o filo, e mafai ona e faia lau puipui. Nai lo lena, e mafai ona e faʻaaogaina se ie faʻapupuʻu folasiati. Na matou taʻoto le sulu fai le pepa e tatau ai ma faʻalelei le laina.

Faʻafefea ona togi le tamaʻi mamoe, buffers?

E sili atu le faigata o le ata i le taimi muamua o le suʻi o le tamai mamoe o le tamai mamoe. I le tulaga lea, e manaʻomia le faʻatulagaina o le tafe o le tafe o le tisu. O le faia lea o lenei mea, o le metotia o curnsush ua faateleina e le Fono Aoao. Mo le lua-mita faapalaga o le 2.1.

Faʻafefea ona suʻi o se tamai mamoe o le Lamrequin: Payrequiin mamanu ma tele ituaiga

Mamanuina labmrequen buffes.

Mea ma Meafaigaluega:

  • le ie;
  • obolique oona;
  • Teuteuga fringe;
  • tapunia faapipii fusi;
  • laina poʻo le faʻasologa;
  • nila ma le filo;
  • uʻamea;
  • masini suisui.

Ia maua le ie o le umi o le umi, sui lua vaega. Itu o vae na taulimaina e faaaoga ai le au pipi. O le pito i luga o le tisu o loʻo faʻapipiʻi i le lua sene ma alavai. I lalo o le laina mai le itu sese, suʻi se fusifusi kipeʻa. O le pito i lalo o le ie e gaosia e faaaoga ai se sili atu. Ina ua uma ona fausia le ata i totonu, o se teuteu teuteu faringe o le

Tusitusiga i luga o le autu: faitotoʻa o loʻo coupe ma ata lolomi mo le potu lavalava

E amata ona matou faia le le fiafia o le lumanaʻi. E tele sene centamometers mai le pito, fuaina o le 35-40 cm mai le itu faʻailo, matou te faʻatinoina se laina faʻapipiʻi. O lea, faagaoioia le umi atoa o le ie. I le pito, e tatau lava ona mulimuli ane i lalo o le 3-4 cm. Ona ou fuaina lea i luga o laina uma o 4-5 cm. O le loloto o le lafu mamoe. Faia lenei taotoga e manaʻomia i luga o laina uma.

Matou te mauaina se nila ma se filo ma amata ona feosofi mai le Grelds i luga o manatu ua iloga. Mo laina uma e tatau ona e alu e alu ese. Ma latou amata loa lea ia i latou ma fia faʻaalu latou i laina. Aveese ni filo atili. Ia fanafanua na mauaina le foliga talafeagai ma le umi, toso mo filo o le pupuni lipine. Taavale i totonu o le fogafale ma teuteu le pito i lalo.

Afai e le faia ni puipui i se laina sao, a o le ma le ata faʻataʻitaʻiina, e mafai ona ausia sili atu ona manaia ma fomu. Peitai, o lenei metotia manaʻomia nisi toleniga ma le i ai o le itiiti ifo le moni poto i le tui o le suisui.

O le tamai mamoe o le muamua i totonu o le itu i totonu. Afai e te lafoaia i latou lava, latou te matua fiafia ia te oe e sili atu, aua o le ituaiga lea o faʻamaoniga o oe o le pulea moni.

Faitau atili